Rada pomôžem s chudnutím a stravou
Ahojte baby je tu niekto kto potrebuje pomôcť so stravou ? Rada pomôžem ;) môžte sa pridať ku mne s chudnutím
@taskataska ja som nepovedala vynechať pečivo a sladké ale obmedziť pečivo a sladké a VYNECHANIE A OBMEDZENIE je veľký rozdiel 🙂 aku ponesiem zodpovednosť ? Ja len chcem pomôcť nejdem nikomu diktovať od bodky do bodky čo má zjesť. Len základné rady. Recepty ktoré pomohli mne. A to už ako sa človek k tomu postaví nebude moja chyba. Ja nikomu nič nezakazujem ani neprikazujem a ani nekazem že ma zjesť 800 kcal za deň 🙂 a síce nemám žiadnu prax ale skúsenosti na vlastnom tele prešla som si rôznymi diétami, hladovkami, a chcem len povedať že je to jedna veľká hlúposť. Že zdravá čistá strava s občasným zhresenim je to čo chcem ľudí naučiť. Keby sa ľudia naučili stravovať svojou hlavou a nie hlavou to čo ukazuje trend a reklama tak je každý človek štíhly a zdravý 🙂
@anna883 toto je priam objav tisicrocia😀
Vidím že tu sa nič neoplatí ani písať. Pretože sa tu budú ozývať tí ktorí pre seba nedokážu ani zdvihnúť zadok zo stoličky. Ozvem sa tým čo mi napísali. A ostatné ktoré ma tu kritizujete prajem pekný zvyšok dňa a buďte spokojné s tým aké ste ;)
@taskataska ja len som chcela vediet tie zazracne tipy, ci mi poradi aj nieco ine, co na teba nevyskoci z kazdej stranky o zdravom zivotnom style, resp coho sa nedovtipi clovek aj sam 🙂 ale zatial som sa nic nove nedozvedela, ani spravu som ziadnu nedostala 🙂
@anna883 ahoj.Ja by som bola vdacna ak by si mi.poradila 😊.Postavu mam fajn len brusko vacsie.Mam 176cm a vahu 59.Milujem sladke neviem sa toho zbavit.Budem rada ak si popiseme v suk.spravach.Som.rada,ze sa nasli ludia krory chcu pomoct.Ostatne popiseme v suk.spravach moze byt?prajem ti pekny vecer 😊
@diewcatqoo nič nové si sa nedozvedela asi pre to že to tak naozaj je. Lenže keď nie si preto schopná niečo spraviť tak ti to nepomôže 🙂 pekný zvyšok dňa
@anna883 no, hlavne sa neoplati pisat hluposti, lebo na tie ti nikto nenaleti😉
@anna883 no ved ja viem, ze to tak je. Mna o tom presviedcat nemusis, ja viem, ze zaklad je zdrava strava + pohyb. Len pisem, ze som bola zvedava, ci mi poradis nieco nove 🙂
Btw, ako vies, ze pre to nie som ochotna nic spravit? Pisala som, ze sa snazim varit zdravo, ale teda stale to nie je az tak zdravo, ako by som chcela, pretoze nemam pocas dna moc cas vymyslat. A pisala som, ze musim jest aspon 5x denne + aj sladke. Myslim, ze to neznamena, ze pre to nie som ochotna nic urobit, pretoze 5x denne mozem jest male porcie, ktore nie su prilis kaloricke a sladke si kazdy den mozem dopriat ovocie na desiatu. Co sa tyka cvicenia, moc sa mi nechce, ale to tiez neznamena, ze nemam ziaden pohyb ;)
@diewcatqoo ospravedlňujem sa, v poriadku 🙂 myslela som že už aj ty na mňa útočis ako ostatné. Tak v niečom inom môže byť chýba. V pitnom režime alebo si myslíš že niektoré jedlá nie sú až také kalorické a pritom majú dosť kalórií. Alebo ješ na vecer, pomalé trávenie, zadrziavana voda a podobne. Môže byť veľa príčin 🙂 kľudne ti môžem posielať aj nejake recepty ak máš záujem a pomôžem ti
@dskjhfdlkdjhl ok nepíš radšej. Lebo nemám náladu na tie tvoje drísty
@anna883 nuz, toto je verejna diskusia a tak, ako mozes pisat Ty, moze pisat aj ktokolvek iny😉Ci uz na to mas alebo nemas naladu.
@dskjhfdlkdjhl áno je to verejná diskusia ale stále niekoho zhadzovať je úbohé ;)
@anna883 tak to nerob😉
@sense nevšimla som si spravu, to nie je až taká pravda. Pretože naše telo potrebuje tuky sacharidy a bielkoviny. Síce v inom množstve ale mal by tam byť vyrovnaný príjem. Tak ako všetkého veľa škodí tak aj nedostatok škodí. A diéty typu lowcarb nemajú zmysel ( je to zníženie sacharidov ktoré potrebujeme na energiu ) ketodieta tiež nie je vhodná ani žiadna iná dieta 🙂
@anna883 mozem poprosit aj ja? 🙂 Mam 158cm a 60 kil a tiez ma trapi hlavne brucho 😊 potom stehna. Dakujem 🙂
@anna883 ja na teba neutocim, len som teda chcela vediet, co vlastne ponukas. Ci fakt ides ponukat nejake vyrobky alebo nejaku zazracnu dietu alebo robis jedalnicek na mieru alebo co vlastne ponukas. Z tvojich riadkov vyplynulo, ze pre mna neponukas nic nove, pretoze ja viem ako funguje moje telo a aj viem, kde robim chybu. (Moje lenive a naivne druhe ja tajne dufalo, ze tu hodis jedalnicek na kazdy den, aby nemuselo vymyslat, co varit :D )
Je super, ze si prisla na to, ze ziadna zarucena dieta nefunguje na 100% a ze si objavila, co potrebuje tvoje telo. Ale co zabera na jedneho, nemusi zabrat na ineho.. to asi tiez vies. Preto pokial nemas patricne vzdelanie a prax, je to naozaj ako tu bolo spomenute, take chrobak truhlikovske.
Mozno si mala dobry umysel, ale myslim, ze vhodnejsie by bolo, keby si si to dala do blogu, pripadne zmenila temu na nieco v style, ze si prisla na to, co tvoje telo potrebuje na to, aby si schudla a citila sa fit, s tym, ze budes rada, ak sa niekto inspiruje. Pretoze, uznaj sama, zalozit temu o tom, ci je tu niekto, kto potrebuje chudnut a ze rada mu pomozes cez sukromne spravy, smrdi tym, ze je to odrb ;)
@anna883 no lenze sama si pisala ze nemas ziadne vzdelanie ani prax v odbore. A davat rady na zaklade toho co pomohla tebe je dost...neviem ako to povedat ale je to blbost. Kazde telo je ine kazdy reaguje na zmeny inak. Zaklad je mat deficit hybat sa a byt aktivna pocas celeho dna nie ken odmakat si 30minut a mysliet si ze mozem zjest aj slona a byt psychicky v poho. To su jedine vseobecne rady. Lebo rady vynechanie peciva, nejest po 18 a obmedzit sachre nie su dobre rady. Ale ved je to tvoja vec.

Ahojte baby, som rada že máte záujem. Doucim sa na skúšky a idem sa vám všetkým venovať 🙂