Rady na chudnutie: Ako schudnúť z 88 kg?
Dobrý deň, pomôžte mi prosím aj jednou vetou mi veľmi pomôžete, každý komentár si prečítam. Tých tém je tu veľa, ja to viem ale to je každej jednej osobný príspevok, podľa jej otázky.
Dnes som sa postavila na váhu, a z 65kg ženy sa stala 88kg. Do teraz som sa sebe páčila, váhu som neriešila ale to číslo som dnes videla prvý krát. Prosím nenájde sa tu niekto kto schudol z takej váhy ? Potrebujem mať naspäť 70kg tak som spokojná. Ako začať ? Ja som antitalent do všetkého, žiaľ nechápem ničomu iba že výdaj a príjem. Som vegetarián a keď už tak prsia by som zvládla ale vajcia nie. Napíšte mi rady ako začať, veľmi prosím 😭😭
Tip na raňajky alebo obed ? Všetko dodržím a nákupim. Celé dni jem samé hlúposti ja to viem. Na raňajky mám buchty sladké , alebo párky rožky, alebo bagetu. Obed čo uvarím väčšinu špagety 🍝 alebo ryža meso hranolky. Večera to isté ale medzitým som neustále hladná. A pohyb 0 jedna veľká 0. Ale pohyb vyriešim len tá strava. Ak ste schudli s dietou aká to bola ?
Ďakujem všetkým
Ja som mala 104kg keď som bola tehotná,teraz mám 54,dala som sa na vegánstvo a cvičím 5krát do týždňa,tak trošku sledovať stravu a cvičiť
Ahoj odpíš mi pošlem Ti zdarma linky kde si vieš sama sledovať ako si na tom. Pa pullmann90@gmail.com 😉
@hella122 sama si dala dole 50 kg? alebo s odbornou pomocou? takéto príklady ma inšpirujú 👍❤️
@zmrzlinka8 prepáč že tak neskoro píšem,sama som dala dolu,skúšala som asi všetko,keto dietu,herbalife...atď. a len škoda penazí,začala som cvičiť,kúpila vegan proteín vzdala sa mäsa,všetkého živočíšneho a váha išla krásne dolu
@hella122 teda aj vajíčka a mliečne výrobky si vylúčila?
to by asi bolo dobre aj na môj cholesterol
@zmrzlinka8 všetko živočísne,tak aj vajíčka,keď máš vysoký cholesterol a nechceš sa vzdať vajíčok,sprav si praženičku len s jedného celého vajka a daj potom k nemu len bielka
Asi ma tu za to zhejtujú ale ja som schudla keto diétou , konkrétne od prodietix. Môžem len odporučiť. Áno, je to ťažké , tie prvé dni kým si zvykneš ale ja som si ten štýl neskôr nevedela vynachváliť. Šla som z 85 za 68 za 4 mesiace. Na začiatku som necvičila vôbec , začala som asi po troch mesiacoch behať. A reálne som si váhu udržala aj po skončení diéty, nepribrala som už späť. Aktuálne som pribrala v tehotenstve takže sa neviem dočkať kedy budem môcť opäť začať.
To nieje ziadny polovicny vegetarian, ze nezjes bravcove ci hovadzie ci ine maso ale zato sa naladujes parkami z teba vegetariana nerobi
Len si vyberava
@judit47 však je tam samá múka 😂😂😂
Ahoj napíš mi do spravy..mne sa to podarilo a rada pomozem aj tebe
schudnisdave.sk
Zaplatíš 49,90 (teraz maju dokonca zlavovy kód v aplikácii Telekom 50 %), stiahnes appku do mobilu a mas tam vsetko. Presne kazdy den od ranajok po vecere rozpísané ingrediencie, recepty a uz si len odklikavas, co si pocas dna dodrzala. Maju tam nahrady potravin, čo využívajú prave vegetariani. Mne a mnohým dalsim velmi pomohli a aj pomahaju... Skus. Napr. tu ti pripinam dnesne ranajky...

@evamaria7 ❤️