Rady na efektívne chudnutie bez počítania kalórií
Ahojte dievcata, od januara som sa rozhodla ze idem chudnut. Chodim do fitka 3-4x tyzdenne. Zacala som na 77kg (167cm). Problem mam ten ze za skoro 2 mesiace som schudla len 4kg. Pracu mam sedavu. Stravu som obmedzila, vylucila sladkosti. Zrejme niesom v kalorickom deficite. Pocitat kalorie a vsetko vazit nemam cas. Mate neake rady premna? Zatial sa riadim motom "nezer cica" ale asi toho robim malo.
@keitlinka dakujem ti pekne 🙂 inspirujem sa tebou. Teraz opat sme mali hekticke dni no zapisala som si dnesny den, ale tuky stale mam vysoke :/ musim sa nato lepsie pozriet. Kolko kcal ti vychadza na den?
No tuky vedia rychlo vyskocit 🙈 staci ze si dam trochu viac masla na chleba… dnes napr som mala arasidy, tak samozrejme, tuky hned cervene 🙈 ale celkovo som v deficite, tak je dobre hadam 😅 a na den mam 1750kcal pri lahkej aktivite
@keitlinka ja som si dnes dala rezance s orechom 160g (este som si odvazila) a tuky 80% z mojho dna tak toto ma ozaj prekvapilo :D. Mne vypocitalo 1400kcal na den, ktore sice nesplnam max mam 1200 ale tuky ked mam v cervenych farbach asi to nieje najlepsie :/
Ano, vsetky orechy maju vela tukov, tych sa moze len trosku 🙈 a mala by si dodrziavat tych 1400, ked jes menej, ani vtedy to nie je dobre… skus sa pridat do skupiny na Fb, tam pomozu s nastavenim, a su tam aj rozne inspiracie na jedla a na recepty
Autorka, ak mozem poradit, zvol si radsej bielkovinove jedlo, nez rezance s orechami, je to kombinacia tukov a sacharidov (pokial si teda pouzila klasicke rezance a nie nejake bielkovinove), predpokladam, ze aj nejake sladidlo bolo v tom. Po takomto jedle ti vyskoci zbytocne vysoko cukor v krvi a budes aj rychlo hladna a telo bude pytat dalsi cukor. Bielkovinove jedlo ta nasyti na velmi dlho a ziadne vykyvy glukozy nenastanu.

@cecilia29 mne pomohli produkty na prírodnej báze džús,káva.Su dobre na chudnutie.