icon

Recenzie na seminár Denisy Sihlovcovej: Varovanie pred nebezpečenstvom

livia234234
28. apr 2026

Ahojte,

Moja mamina bola teraz cez víkend na seminári na chudnutie u pani Denisi Sihlovcovej a rada by som sa k nej vyjadrila, pretože je to jedna nebezpečná žena, ktorá zarába ťažké prachy na hlúposti a nevedomosti ludí s nadváhou a obezitou, ktorí nemajú vedomosti o zdravej strave a sama ich nahovárala aby informácie ktoré sa tam dozvedia nevraveli vonku okoliu - aby pani Denisa mohla naďalej zarábať a ničit zdravie a metabolizmy aj vašim známym.. ;)
Na dvojdňovom seminári o jej zázračnom chudnutí sa dozviete nasledovné: že máte konzumovať maximálne 1100 kilokalorií denne a neprijímať absolútne žiadne tuky, oboje po dobu troch mesiacov ( pokial sa niekto vyzná v zdravom životnom štýle tak vie, že toto zničí a spomalí každý jeden metabolizmus, hormóny, človek príde o svalstvo, atď atď! Je to velmi nebezpečné a nezodpovedné a táto osoba je jeden zakomplexovaný človek ktorý zarába na hlúposti druhých! Chvalabohu že som tam nebola Deniska, lebo ak to teraz náhodou čítaš, hanbi sa aj s Polákovou a mali by ste ist sediet alebo byt trestne stíhané za širenie nebezpečných a zdraviu škodlivých dezinformácii. Potom ste jej dali každej do knižočky ktoré ste tam s radostou predávali aj nejaký extremny spalovač tukov, tak aby toho nebolo málo, kedže vaše telo nebude mať po mesiacoch hladovania ani silu starať sa správne a poriadne o fungovanie vašich orgánou, tak to máte zaklincovať spalovačom tukou aby vas už uplne že drblo o zem! 🙂 je mi luto tych 250 nevedomych ludi ktori ju tie dva dni počúvali a uverili týmto bludom. Dúfam, že tento príspevok uvidí dostatoo ludí a nenechá sa odrbať. Ludia, nebudte blbí, toto nieje chudnutie! Ak chcete zdravo chudnút musíte prijimat viac ako je vás bazálny metabolizmus inak vam bude telo vynechávať, to je ten základný minimum ktoré vaše aj každe jedno telo potrebuje na správne fungovanie. A tuky sú po bielkovinách to najpodstatnejšie, čo do svojho tela dávame. Tie ktoré nevedia nič o makrách, hodte to do google alebo chatgpt a vzéávajte sa, prosim neverte takymto anorektickym nespokojnym kravam ktore na vas chcu iba zarobit a znicit vam zdravie.

Recenzie na seminár Denisy Sihlovcovej: Varovanie pred nebezpečenstvom
Strana
z3
anonym_1fdc89
Včera o 09:29
@anonym_1b93f5

@anonym_1fdc89 Neviem, ale už v 15 rokoch mala doničené redšie vlasy, na vrchu mala natupírovanú takú guču. Možno tú prehnanú parochňu nosí aby pôsobila ako nejaká barbie.Netuším.Bola výstredná, ale na to,ako sa na ňu vždy chalani lepili, nikdy nebola namyslená. Je pravda,že už vtedy vzbudzovala rôznorodé reakcie-od obdivu po výsmech, ale nereagovala na to.

@anonym_1b93f5 mne známa zo Žiliny hovorila, že ju stretáva v práci a je veľmi milá. Nerozumiem ako toto niekto so sebou dorobí 🫣 Ešte o to horšia doba, že ľudia podporujú a obdivujú takéto rádoby odborníčky. Lebo keď sa na ňu pozriem, to je až hazard so zdravím a niekto by jej mal pozrieť na prsty .

anonym_1b93f5
Včera o 09:47
@anonym_1fdc89

@anonym_1b93f5 mne známa zo Žiliny hovorila, že ju stretáva v práci a je veľmi milá. Nerozumiem ako toto niekto so sebou dorobí 🫣 Ešte o to horšia doba, že ľudia podporujú a obdivujú takéto rádoby odborníčky. Lebo keď sa na ňu pozriem, to je až hazard so zdravím a niekto by jej mal pozrieť na prsty .

@anonym_1fdc89 nie len na prsty,ale asi aj na psych.stav. Neverím, že zrovna ona je taká špina,že by vedome chcela ublížiť kvôli peniazom a šla by cez mŕtvoly. Skôr si myslím, že si až moc uverila a neuvedomuje si,že to čo robí, aj to ako sa doriadila je už extrémne za čiarou.

katkazatka
Včera o 10:17

Ludia sprosteju. Fakt su taki blbci, co vysolia za toto peniaze? A pritom rada zadarmo -NEZRAT! Ked by som sa pozrela takuto obstaroznu kreaturu, to by musela ona mne zaplatit, aby som isla k nej na prednasku. Uz podla vizaze vidiet, ze nie je normalna. Urcite by som si k nej nesla pre radu.

anonym_9b2c9f
Včera o 11:40

Ja som si dnes vypocula Polakovu u u Adely a teda podla mna je riadne prepnuta. Sama si protireci, trepe dve na tri, ma velmi jednoduchy a arogantny prejav. Ze ju vlastne tato Denisa motivovala k napisaniu knihy, ked bola v tom jej supertajnom uzasnom prpgrame. Je uz ako sektarka s tymi istymi frazami stale. Esteze som mala skratenu verziu na Spotify 😀

anonym_0c4d8f
Včera o 11:46
@anonym_1fdc89

@anonym_1b93f5 mňa by zaujímalo, čo má s vlasmi. Ona má parochňu? Nemá svoje vlasy?

@anonym_1fdc89 to ma také tie "copiky" nadpojené.

anonym_aa3ee0
Včera o 14:46

Parochňu nenosí, má to všetko nejak divne ponadpájané

anonym_c786a9
Včera o 17:31

Je pravda, ze je naozaj velmi mila, to musim uznat aj ja. Ale tak uprimne. Nie tak, ked viete, ze je na nas clovek mily a v hlave si mysli o vas svoje…. Ono clovek, ked sa s nou rozprava az ma vycitky za svoje negativne pocity, ktore vzbudzuje jej vzhlad.

Inak pozerala som si jej profil na IG k tej “skole chudnutia” a stale tam toci nieco o svojej filozofii…. Ma tam aj porovnavacky ludi s vysledkami. Len ja tomu nerozumiem, ako s tymi ludmi realne pracuje, ked dokazu schudnut… nejde mi to do hlavy a fakt by ma zaujimalo, ako to cele ne/funguje 😂

estellas
Včera o 21:42
@sara07

nikdy by som si nekupila seminar o chudnuti ženy ktorá ma viditelne až takéto plastiky ,neverim že na nejakej liposukcii nebola
ved to až do oči bije, ja s s plastikami nemám problém , osobne na laser liposukciu by som sama šla ,to nie je odsudzovaní ...

@sara07 Áno, nepoznám ju vôbec ale tiež mi už na prvý pohľad pripadá absolútne nedôveryhodne.

Strana
z3