Recenzie na seminár Denisy Sihlovcovej: Varovanie pred nebezpečenstvom
Ahojte,
Moja mamina bola teraz cez víkend na seminári na chudnutie u pani Denisi Sihlovcovej a rada by som sa k nej vyjadrila, pretože je to jedna nebezpečná žena, ktorá zarába ťažké prachy na hlúposti a nevedomosti ludí s nadváhou a obezitou, ktorí nemajú vedomosti o zdravej strave a sama ich nahovárala aby informácie ktoré sa tam dozvedia nevraveli vonku okoliu - aby pani Denisa mohla naďalej zarábať a ničit zdravie a metabolizmy aj vašim známym.. ;)
Na dvojdňovom seminári o jej zázračnom chudnutí sa dozviete nasledovné: že máte konzumovať maximálne 1100 kilokalorií denne a neprijímať absolútne žiadne tuky, oboje po dobu troch mesiacov ( pokial sa niekto vyzná v zdravom životnom štýle tak vie, že toto zničí a spomalí každý jeden metabolizmus, hormóny, človek príde o svalstvo, atď atď! Je to velmi nebezpečné a nezodpovedné a táto osoba je jeden zakomplexovaný človek ktorý zarába na hlúposti druhých! Chvalabohu že som tam nebola Deniska, lebo ak to teraz náhodou čítaš, hanbi sa aj s Polákovou a mali by ste ist sediet alebo byt trestne stíhané za širenie nebezpečných a zdraviu škodlivých dezinformácii. Potom ste jej dali každej do knižočky ktoré ste tam s radostou predávali aj nejaký extremny spalovač tukov, tak aby toho nebolo málo, kedže vaše telo nebude mať po mesiacoch hladovania ani silu starať sa správne a poriadne o fungovanie vašich orgánou, tak to máte zaklincovať spalovačom tukou aby vas už uplne že drblo o zem! 🙂 je mi luto tych 250 nevedomych ludi ktori ju tie dva dni počúvali a uverili týmto bludom. Dúfam, že tento príspevok uvidí dostatoo ludí a nenechá sa odrbať. Ludia, nebudte blbí, toto nieje chudnutie! Ak chcete zdravo chudnút musíte prijimat viac ako je vás bazálny metabolizmus inak vam bude telo vynechávať, to je ten základný minimum ktoré vaše aj každe jedno telo potrebuje na správne fungovanie. A tuky sú po bielkovinách to najpodstatnejšie, čo do svojho tela dávame. Tie ktoré nevedia nič o makrách, hodte to do google alebo chatgpt a vzéávajte sa, prosim neverte takymto anorektickym nespokojnym kravam ktore na vas chcu iba zarobit a znicit vam zdravie.
to je plastiková Babie, alebo ozajstná žena? Vyzerá hrozne. Áno, postavu má super, vidieť, že cvičí, ale ako celok je to otras. Čistá umelina. A fotka poriadne vyretušovaná. Na tomto videu vidieť vek, a veru nie je taká mladá,a ko na fotke.
https://www.youtube.com/watch?v=A6BRRsoLB2INo takejto "kráske" by som isto neverila ... veď vyzerá otrasne ... či? ... chudnúť sa má prirodzene, postupnou zmenou stravy, časom pridať pohyb atď. ...
@livia234234 pozeram si ich program a maju tam uvedene: tuky - vedome jedenie. Takze nie je pravda, ze zakazuje jest vsetky tuky
@anonym_e97cec tym ludom na seminari vravela ze tuky jest nemozu.
@dzulli1980 a ešte im dokonca vravela že si rada vypije alkohol a že ked si budu chciet vypit tak v ten den nemaju jic nejst. Hroza
@anonym_c1e6e7 cvičí?? Ja nevidím žiadne svaly
Strašný zjav😨
@anonym_e97cec tym ludom na seminari vravela ze tuky jest nemozu.
@livia234234 boli ste na tom seminari?
Čo to má na hlave??
@livia234234 boli ste na tom seminari?
@anonym_e97cec bolo to teraz zo soboty na nedelu, bola tam moja mama keby som tam bola ja vyplachnem jej zaludok pred vsetkymi za tie bludy
Nuž, to je chyba aj na strane tých kupujúcich, že od hentej príšery niečo kupujú.
Neriešim len jej vzhľad ale aj tú prezentáciu a ako furt básní ,,o šukaní " so ,, zajačikmi" :D
@anonym_c1e6e7 cvičí?? Ja nevidím žiadne svaly
Strašný zjav😨
@rozculena no, brucho má svaly.
@anonym_ec8ae8 parochňu.
@livia234234 na Denisu sa stačí pozrieť a viem, že táto osoba nemá ani šajnu o zdravom chudnutí. Pre mňa pôsobí priam odpudzujúvo. Niekedy si poviem, že to snáď nie je možné čomu ľudia uveria 🤦♀️a uveria a ešte ochotne zaplatia pár stoviek eur.
Som sa realne zlakla tej fotky....TO CO JE? 😄😆
Ja nechcem byt zla, ale co cakate od zeny, co da na IG fotky s 20 filtrami? Dnes na mna toto vyskocilo a neverila som! Prva foto je jej upravena a druha je zaber z videa bez filtra….. som zo ZA a viem ako realne vyzera, stretavam ju.
Jej program na chudnutie nepoznam, ale toto o jej autenticite vypoveda dost…
Jej program na chudnutie nepoznam, ale toto o jej autenticite vypoveda dost…
@anonym_c786a9 mne toto video vyskočilo včera na insta. Keď som to videla, povedala som si fuj. A to naozaj nezvyknem takto reagovať. To už je aká úchylka upravovať si každý úd na tele
čudujem sa aj Polákovej (teda Kneissl), že sa dá nahovoriť na takúto propagácu. Vždy som ju mala za normálnu, nuž, ale asi zmením názor.
Kriste, to je moja spolužiačka zo zš.😂😂😂nezabudnem, ako jej učiteľka raz povedala, že nevie, či je v škole ,alebo v nevestinci. Narážala na jej vizáž. Veľa pôvodnej Denisy sa však nezachovalo , vyzerá ako úplne iný človek a to aj vtedy nosila 5 kg omietky na ksichte..
@anonym_c1e6e7 Ročník 1987
To je zrúda.
Ako sorry, ale pricetny clovek si nemoze kupit seminar od tejto zeny 🤷♀️ maju co si zasluzia
nikdy by som si nekupila seminar o chudnuti ženy ktorá ma viditelne až takéto plastiky ,neverim že na nejakej liposukcii nebola
ved to až do oči bije, ja s s plastikami nemám problém , osobne na laser liposukciu by som sama šla ,to nie je odsudzovaní ...
@anonym_90a44b tiež som sa nad tým pozastavila
Čo to má na hlave??
@anonym_ec8ae8 parochnu pre bárby, uprimne existuju fakt pekné parochne , nádherne , na nerozoznanie , ale toto , to má tak malo prachov ..
Skvelá ukážka toho ako niektoré úpravy pridávajú vek - podľa Obch. registra bude mať v máji 39 rokov, ale tipovala by som jej o dosť vyšší vek.
No ty vole, az mi kava zabehla. Baba o rok starsia odomna a vyzera na 50+. Preco jej nikto z jej blizkych nepovie, ze toto uz fakt nie je pekne? Ved to je strasne. Urcite bola pred upravami krajsia, resp. verim, ze upravy mnohym pomozu, ale treba vediet odhadnut tu spravnu mieru. Kto pricetny si vobec moze zaplatit nieco na skraslenie od takehoto cloveka...
@anonym_40cadc vyzera ovela starsie veru.
@anonym_d75c7a presne, ja taketo veci nezvyknem komentovat ani riesit, ale toto mi strasne udrelo do oci.
Baby, aka je prosim cena toho seminaru?
@anonym_90a44b tiez mam rovnaky nazor ako vy, len mi ich je luto