icon

Rozumné chudnutie bez jojo efektu - poraďme si

luci78p
7. nov 2012

Primeraným stravovaním a cvičením som už niečo schudla, ale keď som povolila, kilá sa mi začali vraciať späť. Rozhodla som sa, že to len tak nenechám a skúsim to znovu. Bola by som rada, keby sme sa tu stretávali viaceré a vzájomne sa podporili a vyrozprávali zo svojich pocitov, prípadne poradili. Začala som len v pondelok a ide mi to veľmi ťažko....

lubica69
20. nov 2012

@laura777 tá chlorella vyzerá zaujímavo 😉

laura777
20. nov 2012

@veverka83 tak nie je jacmen ako jacmen, treba uzivat vylisovanu a vysusenu stavu z jacmena a nie suseny jacmen, cize seno co pomelu a to predava vela firiem...ten jacmen co pijem ja creva naopak cisti a nie zanasa...a vobec nemusis pit 5 litrov vody denne....pri uzivani chlorelly treba vypit 2-3 l vody denne, pretoze obsahuje az 60% vlakniny, pomocou nej ked nabopta cisti creva ako taka kefa....ale z kvalitneho jacmena je rastlinna vlaknina nami nestravitelna odstranena...

mimikyky
20. nov 2012

@lubica69 podobne 🙂 😉

cumin
20. nov 2012

ahojte, drzim vam palce s hubnutim, ja mam nutricni poradnu 2fit a jsem pro zdravy vyvazeny jidelnicek, tak aby se nehladovelo a klienti se diky tomu zbavi i treba problemu se zacpou, nespavosti, unavou atd. Krasne hubnout se da pomoci cistych a zdravych potravin, ktere se daji bezne koupit v obchode a nejsou potreba zadny doplnky (ktery nekteri prodejci radi oznacuji jako zazracny hubnuti, ruzne shaky, tycinky a jiny doplnky, byt prirodni).

Svou praci jsem si vyzkousela i na sobe, po 2 porodu 108 kg a po trictvrte roce 72 😉 tak se kocky drzte a kdybyste se chtely poradit, tak se muzete ozvat 😉

laura777
20. nov 2012

@lubica69 robi ozaj zazraky...po tom co jacmen a chlorella pomohli viacerim ludom z mojej rodiny, na rozne zdravotne problemy, tak som sa zelenym potravinam zacala venovat viac....

dorekapa
20. nov 2012

@dorekapa Ahojky,no citala som tvoj clanok.Si trosku tazsia ako ja,ale to na veci nic nemeni.Obidve chceme schudnut.Ja po oskusani viacerych diet a najlepsie na mna zabrala ta 90 dnova,som sa rozhodla opat vratit k tej osvedcenej,pri ktorej clovek nehladuje a to je,ze papam iba do 17tej.Je to dobre,ale zaciatok je zlozity.Zacala som len vcera,lebo minuly tyzden som to nevydrzala a ja ked raz porusim, uz to potom so mnou ide dole kopcom.Takze vcera som mala naposledy jedlo o pol 6 a dnes to stiahnem na 17stu.Snad to vydrzim.O tyzden to uz bude lahsie,zaludok stiahnem.Tak sa pridaj.Urcite neolutujes.rano sa zobudis taka hladna a s cistym svedomim si dam rano aj dva rohliky celozrne.Tak do skoreho pisania a chudnutia.🙂

veverka83
20. nov 2012

Holky jak vaříte červenou čočku, já jí mám strašně dlouho koupenou a nevím co s ní 😀 😀

veverka83
20. nov 2012

@laura777 no přesně toto sestra užívala a je nafouklá jako balón, tak nevím, a žádný pozitivní účinek nevidí..a že to stálo nemalé prachy 😒 😒 Nevím, podle mě když hubnutí,tak sportem a zdravou stravou,určitě mi nepomůže žádný zázračný koktejl, či co..

lubica69
20. nov 2012

@veverka83 ja som varila pred časom klasicky ako normálnu 😅

dnika2
20. nov 2012

@luci78p losos sa podaril ale robila som iny este aj mrkvovo zemiakové pyré s lososom na citrone a salatikom

veverka83
20. nov 2012

@lubica69 a čím zahušťuješ,aby z toho vzniklo zdravé jídlo 😀

@dnika2 vypadá to dobře 😉 😉
Holky dávejte sem ty fotky ráno, já tu pak u toho slintám jak bernardýn 😀 😀 😀

dnika2
20. nov 2012

@veverka83 no ja si idem dat 2 veceru spaldovy chlebik a platok 96percentnej sunky 😀

matozazzo
20. nov 2012

@luci78p Luci, ziadne nezmyselne diety, vzdy sa ti kila vratia spat. Chce to radiklanu zmenu hlavne psychicky... chcem byt pekna, vojst sa do tych rifli napriklad o cislo mensie do 2 mesiacov. dat si realne ciele, nie nezmyselne a potom, zmena jedalneho listka, pravidelny pohyb, pitny rezim. Po prvom tehotenstve mi ostalo 8kg navyse, v druhom som nabrala 20kg, mala ma 14m a ja mam vahu ako pred oboma tehotenstvami. Brusko mam stale, po cisarskom uz nikdy nebude ploche, ale vojdem sa do veci, do ktorych som chcela.. Na bokoch som sa po tehotenstve tiez trosku rozsirila, ale s tym uz nic nespravim. Netryznim sa v posilovne, nebeham kilometre, ale dennodenne chodim po schodoch (byvame v RD), mame 16 schodov a vybehnem si ich aspon 10x, potom prechadzka aj 3km, autom sa vozim stale a jasne, ze nie, ked budem robit velky nakup... Pijem len cistu vodu, ziadne ochutene, sladke vody, kava 2x denne s 1 lyzickou cukru + mlieko, a musela som "stiahnut" zaludok... Ked som mala chut, zjkedla som aj 3 rozky, hlavne po kojeni. Tak som postupne uberala... 2 ... 1, jedla pomaly, pripadne si ho rozrezala napoly 🙂 presla som na tmavy chlieb, vyhodila parky, tucne jogurty, tvarohy, masla... Vsetko sa snazim robit na vode alebo zapeciem v rure a vzdy varim len tolko, kolko zjeme, aby som nedojedala po detoch alebo ked sa zvysilo... No a peciem len v nedelu 🙂 Sladke si neodopieram, jem cokoladu, keksy, kazdy den kusok (pol cokolady alebo jeden keks), inak som nervozna, ze nemam sladke 🙂 🙂 🙂 A ked pracujem, ziadne jedlo!!! A to iste aj pri TV!!! Lebo prave pri praci alebo pozerani TV som sa zvykla napchavat. Jem 5 - 6x denne, ranajky, desiata, obed, olovrant, vecera, ak som hladna, alebo dlhsie hore, okolo 8 - pol 9 este nieco male zobnem. Pravidelnost je dolezita. Telo si na to zvykne a nebudes mat potom pocit velkeho hladu a ze chces zjest vsetko, co vidis. A to si dam aj pizzu a raz do tyzdna sladke jedlo 🙂 Chce to len pravidelnost, trpezlivost a co najviac prisposobit tomu, ako fungujes doteraz. Aspon mne kazda radikalna zmena nikdy nevydrzala :(

veverka83
20. nov 2012

@dnika2 a lososa si pekla nebo opražila na pánvi?

dnika2
20. nov 2012

@veverka83 samozrejme v rure len 10min

dnika2
20. nov 2012

ved iked mate chut na sladke zajdite do bio obchodu kupte si kvalitnu cokoladu aj za 2-3 eura a dajte si sem tam 1kocku

lubica69
20. nov 2012

@veverka83 nezahusťujem 😀
@dnika2 ja robievam lososa každú sobotu 😝 a akú šunčičku?Tú z Lidla?Ja som mala activiu
A akurát som naložila kuracie prsia do bieleho jogurtu na zajtra A tie len upečiem na obedík

lubica69
20. nov 2012

@dnika2 a urobil sa ti za 10 minút?Mne v teplovzdušnej nie 😖

lubica69
20. nov 2012

@matozazzo pekne si to napísala

matozazzo
20. nov 2012

@lubica69 Dakujem... 🙂

laura777
20. nov 2012

@veverka83 a aku znacku, vyrobcu toho jacmena ma?

luci78p
autor
20. nov 2012

@dnika2 ja chcem vyskúšať zemiakovo - karfiolové pyré ,inak to vyzerá super,mňam rybka 😀 😀 😀 ale ja mam neskutočnú chuť na žemľovku - som nemala asi 6 rokov,tak zajtra idem robiť zdravú variantu 😅 ak sa podarí dám vedieť

luci78p
autor
20. nov 2012

@matozazzo super,ako takto neako si to predstavujem,ako kým schudnem,sladkosti sa snažím obmedzovať na minimum,ale ked sa budem udržiavať,potom si určite dám kúsok zo všetkého na čo budem mať chuť 🙂 ale zas posilka a beh ma baví....ma to nabudí a preberie 😀

luci78p
autor
20. nov 2012

@veverka83 na masielku trochu mrkvy nastrúhanej,potom zaliať vodou,pridať šošovicu a polievočka je za 10 minút....

laura777
20. nov 2012

@matozazzo uplne s Tebou suhlasim...ja som sa tiez trapila kadejakymi dietami a vzdy sa vaha vratila a este viac....teraz sa stravujem zdravsie a castejsie a po mensich porciach.... aj sladke si dam, pohybu mam s malou dost , ziadna posilka...a vaha isla dole...🙂 k tomu este zelene potraviny, ktore mi zmenili chutove pohariky a aj vdaka nim som v pohode aj psychicky... a neviem co je unava....

dnika2
20. nov 2012

baby aj pijete alkohol ci vobec?ja sa piatok chystam na oslavu kamoska ma narodeniny ale budem len biele suche ale bude tohoa si dost 😢 😢 ,

matozazzo
21. nov 2012

@luci78p Ked ta bavi posilka, tak chod, kedy mas cas a chut... mna to nebavi, nevydrzim :( Ale kazda sme ina 🙂

matozazzo
21. nov 2012

@laura777 Super, kazda si musime najst "to spravne pre seba", ja sa neviem vzdat sladkosti 🙂 Tak ich jem, ale s mierou 🙂 A k alkoholu... nepijem, obcas si dam biele vinko so spritom, ale to tak raz za mesiac, zo vsetkeho ostatneho mi je zle :( Asi to tak ma byt 🙂 Ani pivo mi nechuti, ale niekedy si dam 2-3 glgy, ked zjem napr. pizzu - na pretravenie. Vraj z alkoholu su tiez kila navyse, ale to neviem posudit, len som pocula...

luci78p
autor
21. nov 2012

@matozazzo šak chodím 😀 😀 😀

luci78p
autor
21. nov 2012

@dnika2 snažím sa nepiť,ale tak nedá sa stále tomu vyhýbať, a ja mám problém s tým,že po pár pohárikoch sa mi tak rozbláznia chute,že mám na všetko chuť a potom na druhý deň zasa tlačím do hlavy,lebo mi je zle 😵 ale tak si dáš jeden dník pauzu a potom budeš pokračovať.... 😀