icon

Rozumné chudnutie bez jojo efektu - poraďme si

luci78p
7. nov 2012

Primeraným stravovaním a cvičením som už niečo schudla, ale keď som povolila, kilá sa mi začali vraciať späť. Rozhodla som sa, že to len tak nenechám a skúsim to znovu. Bola by som rada, keby sme sa tu stretávali viaceré a vzájomne sa podporili a vyrozprávali zo svojich pocitov, prípadne poradili. Začala som len v pondelok a ide mi to veľmi ťažko....

kinna
Odpoveď bola odstránená
luci78p
autor
18. nov 2012

@kinna taký univerzálny vzorec čo funguje asi na každého je príjem mínus výdaj - 😀 😀 😀 ale každý má ten príjem postavený inak .... 😀 😀

mimikyky
18. nov 2012

teda, jeden deň som mimo net, a ako ste sa rozpísali 😉

luci78p
autor
18. nov 2012

dnešné raňajočky 😀

luci78p
autor
18. nov 2012

dnes som si dopriala jeden kúsok - sú zo špaldovej múky a s lieskovcami a trstin. cukrom - nedalo sa odolať 😀 😀 😀 😀

luci78p
autor
18. nov 2012

Aký je rozdiel medzi bielou múkou a špaldovou a špaldovou hladkou a špaldovou hladkou celozrnnou a ražná múka je to isté ako žitná?mám v tom chaos,keby bol aj neaký článok o tom......ďakujem 🙂

voskovaeva
18. nov 2012

ahojte babulky ja som zacala v stredu najala som si osobnu trenerku 😉 , setkavame sa raz za tyzden a ona ma kontroluje ci dobre cvici a radi co a ako mam posilovat abysom schudla.chodim cvicit 2-3x do tyzdna.Stravu mi upravila do 5 jedal vynechani tuku ovocie iba doobeda na desiatu a porcia jedla by sa vam mala zmestit do dlani.Kupte si permanentku to vas prinuti ist ,ale keby ze sa nasla dobra kamoska co by chodila tiez je to dvojnasobne povzbudenie 🙂

mimikyky
18. nov 2012

@luci78p tie mufiny vyzerajú dobre 😉 šupni recept, chystám sa piecť 😀
a s tými múkami ti veru neporadím, až tak presne to neovládam, iba sa držím toho, že používam viac cz múku, špaldovú, ražnú.... niekde bielu

@voskovaeva super 😉

luci78p
autor
18. nov 2012

@mimikyky http://www.zdraverecepty.cz/moucniky/citronove-... ja som navrch ešte postrúhala trochu horkej čokolády 😕

luci78p
autor
18. nov 2012

@luci78p tak z jedného boli nakoniec 3 😀

sylvar
18. nov 2012

1000-1200 kcal/den a trochu cvičit, dám si štrůdl i dort 🙂

jtinacz
18. nov 2012

Teď jsem četla v časopise Moje psychologie o tom, že zhubnout lze, když jíte v přítmí 🙂 Vědci z Cornell University v USA testovali skupinu lidí, která jedla v plně osvětlené restauraci a druhá skupina v přítmí (a ještě s hudbou🙂). Celý vtip je v tom, že když posloucháte příjemnou hudbu a je přítmí, tak prostě jíte pomaleji a také déle, jste rychleji syté a tím pádem toho méně sníte 😀 Romantika co?????
Že by to bylo tak jednoduché? 🙂 Večer připravim večeři při svíčkách 😀
Každopádně tohle číslo Mojí psychologie (s Táňou Vilhelmovou na titulce) je super, má 204 stran! a je co číst 😀

luci78p
autor
19. nov 2012

tak, od začiatku diéty - po dvoch týždňoch - je to -2,7 kg,tak celkom pekne,začínam tretí.....včera som nestíhala fitko,tak dnes mám už za sebou cvičenie, a idem dačo nachystať na papanie do robotky ..... 😵

mimikyky
19. nov 2012

@luci78p gratulujem, pekne Ti to ide 😉
ja som práve prišla od doktorky, vyfasovala som ATB ☹

lubica69
19. nov 2012

@luci78p tak pekne moja 😉
@mimikyky juj tak sa liečkaj
Aj ja som chorá ale u dokiny som nebola Aj tak kojím a ATB nemôžem

lubica69
19. nov 2012

@luci78p čo je to omeletka so špenátikom?

mimikyky
19. nov 2012

@lubica69
ďakujem 🙂 ja som musela k doktorke, minulý aj predminulý rok som sa hrala na hrdninku a samoliečila som sa, a skončila som s komplikovaným zápaľom pľúc...

lubica69
19. nov 2012

@mimikyky fúha 😕 tak to riadne 😢 Ja naštastie len soplím zas 😖

mimikyky
19. nov 2012

@lubica69 ale štve ma, že nemôžem cvičiť, bola som super rozbehnutá...snáď nezleniviem 😀

veverka83
19. nov 2012

Ahoj kočeny, tak vidím další úbytek @luci78p krása 😉 😉 😉 Já dnes neodolala a po 12dnech snažení vzala metr,přes břicho i boky -5cm jupííí 😀 😀 😀

@mimikyky Jejej,přeju brzké uzdravení 😉 😉

@luci78p A z těch fotek sem dostala hlad 😀 😀 vypadá to moc dobře 😎

lubica69
19. nov 2012

@mimikyky neboj inšpirácia bude aj potom a nezlenivieš

lubica69
19. nov 2012

@veverka83 wau super,že -5cm

barcab
19. nov 2012

@jtinacz
A to je fakt? Tak to musím taky vyzkoušet 🙂 Hubnutí při svíčkách, to se mi líbí. Ten časopis si musím koupit.

luci78p
autor
19. nov 2012

@lubica69 áno so špenátikom - chutí fajne 😵

luci78p
autor
19. nov 2012

@veverka83 super,že 5 cm 😵

luci78p
autor
19. nov 2012

@mimikyky no to je pre mňa úplna demotivácia,ked ochoriem 😝 rýchle uzdravenie prajem 😵

mimikyky
20. nov 2012

@lubica69
@luci78p
@veverka83
kočky, ďakujem 😉 v noci som sa drhla ☹ a dnes je mi fakt hrozne ☹ tajne som dúfala, že budem môcť už dnes cvičiť, ale to nehrozí 😠

@veverka83 gratulujem 😉 pekný úbytok

laura777
20. nov 2012

Ahojte baby, velmi dobre je ak chcete schudnut zaradit do svojho jedalnicka mladý jačmeň a chlorellu...mne sa pomocou nich podarilo schudnut 6 kg a svagrina schudla 9 kg. Cvičiť som necvicila, mam dost pohybu s malou...🙂 zelene potraviny upravuju chutove pohariky a tak nejem tolko ako predtym, lebo telo si ozaj vypyta len to co potrebuje, stiepia tuky, odburavaju ich z tela, odburavaju nadbytocnu vodu z tela a chlorella obsahuje vlakninu, ktora nas tiez siti, nehovoriac o tom, ze popri tom sa Vam dava doporiadku cele telo...lebo zelene potraviny aj liecia rozne choroby..ak by ste chceli vediet nieco viac tak mi napiste...

veverka83
20. nov 2012

@laura777 ahojky no na ječmen sem neslyšela moc dobrého, prý když nevypiješ min.5lvody denně,tak šíleně zanáší střeva 😒 😒 A 5l já bych osobně nedala, možná v létě..

lubica69
20. nov 2012

@mimikyky juj moja tak sa liečkaj
Aj mne je dnes na skapatie 😒