Rozumné chudnutie bez jojo efektu - poraďme si
Primeraným stravovaním a cvičením som už niečo schudla, ale keď som povolila, kilá sa mi začali vraciať späť. Rozhodla som sa, že to len tak nenechám a skúsim to znovu. Bola by som rada, keby sme sa tu stretávali viaceré a vzájomne sa podporili a vyrozprávali zo svojich pocitov, prípadne poradili. Začala som len v pondelok a ide mi to veľmi ťažko....
teda, jeden deň som mimo net, a ako ste sa rozpísali 😉
Aký je rozdiel medzi bielou múkou a špaldovou a špaldovou hladkou a špaldovou hladkou celozrnnou a ražná múka je to isté ako žitná?mám v tom chaos,keby bol aj neaký článok o tom......ďakujem 🙂
ahojte babulky ja som zacala v stredu najala som si osobnu trenerku 😉 , setkavame sa raz za tyzden a ona ma kontroluje ci dobre cvici a radi co a ako mam posilovat abysom schudla.chodim cvicit 2-3x do tyzdna.Stravu mi upravila do 5 jedal vynechani tuku ovocie iba doobeda na desiatu a porcia jedla by sa vam mala zmestit do dlani.Kupte si permanentku to vas prinuti ist ,ale keby ze sa nasla dobra kamoska co by chodila tiez je to dvojnasobne povzbudenie 🙂
@luci78p tie mufiny vyzerajú dobre 😉 šupni recept, chystám sa piecť 😀
a s tými múkami ti veru neporadím, až tak presne to neovládam, iba sa držím toho, že používam viac cz múku, špaldovú, ražnú.... niekde bielu
@voskovaeva super 😉
@mimikyky http://www.zdraverecepty.cz/moucniky/citronove-... ja som navrch ešte postrúhala trochu horkej čokolády 😕
1000-1200 kcal/den a trochu cvičit, dám si štrůdl i dort 🙂
Teď jsem četla v časopise Moje psychologie o tom, že zhubnout lze, když jíte v přítmí 🙂 Vědci z Cornell University v USA testovali skupinu lidí, která jedla v plně osvětlené restauraci a druhá skupina v přítmí (a ještě s hudbou🙂). Celý vtip je v tom, že když posloucháte příjemnou hudbu a je přítmí, tak prostě jíte pomaleji a také déle, jste rychleji syté a tím pádem toho méně sníte 😀 Romantika co?????
Že by to bylo tak jednoduché? 🙂 Večer připravim večeři při svíčkách 😀
Každopádně tohle číslo Mojí psychologie (s Táňou Vilhelmovou na titulce) je super, má 204 stran! a je co číst 😀
tak, od začiatku diéty - po dvoch týždňoch - je to -2,7 kg,tak celkom pekne,začínam tretí.....včera som nestíhala fitko,tak dnes mám už za sebou cvičenie, a idem dačo nachystať na papanie do robotky ..... 😵
Ahojte baby, velmi dobre je ak chcete schudnut zaradit do svojho jedalnicka mladý jačmeň a chlorellu...mne sa pomocou nich podarilo schudnut 6 kg a svagrina schudla 9 kg. Cvičiť som necvicila, mam dost pohybu s malou...🙂 zelene potraviny upravuju chutove pohariky a tak nejem tolko ako predtym, lebo telo si ozaj vypyta len to co potrebuje, stiepia tuky, odburavaju ich z tela, odburavaju nadbytocnu vodu z tela a chlorella obsahuje vlakninu, ktora nas tiez siti, nehovoriac o tom, ze popri tom sa Vam dava doporiadku cele telo...lebo zelene potraviny aj liecia rozne choroby..ak by ste chceli vediet nieco viac tak mi napiste...