Rozumné chudnutie bez jojo efektu - poraďme si
Primeraným stravovaním a cvičením som už niečo schudla, ale keď som povolila, kilá sa mi začali vraciať späť. Rozhodla som sa, že to len tak nenechám a skúsim to znovu. Bola by som rada, keby sme sa tu stretávali viaceré a vzájomne sa podporili a vyrozprávali zo svojich pocitov, prípadne poradili. Začala som len v pondelok a ide mi to veľmi ťažko....
dobré ránko 😉
čítam,že ste rozoberali alkohol ... ja ho veru nemusím 😝
ahojte, nestiham vsetko citat, tak osparvedlnujem ak to tu uz bolo, ale potrebovala by som poradit, co je vhodne jest na veceru? cely den si ako tak zoorganizujem, len s tymi vecerami mam problem, ze co by bolo najlepsie. dakujem.
@liviapeto večer treba viac bielkoovín, a málo sacharidov...
napr:
večera:
-mäsko, ryba ako na obed, ale už len so zeleninou
-cottage, tuniak, tvaroh.... so zeleninou
-vajíčka: 2ks na mäkko+papierový chlebík,zelenina.... volské oko + zelenina.... praženica s 1celé+2bielky + zelenina,papierový chlebík.... natvrdo 1+2bielky + zelenina..... omeleta 1celé+2bielky so zeleninou, paprikou, šampiňonmi, šunkou, syrom.......
-2hodiny pred spaním si dám buď pohár acidka, čistého (zákys,cmar) alebo kúsok tvrdého syra, bielko na tvrdo...
inak baby objednala som si parny hrniec ake mate skusenosti a co vsetko v nom robite?
inak ak by ste ccheli nejaky tip tak moje ranajky-jogurt sypaqne musli,desiata nejake ovocie dnes hrozno,obed kuracie prsia na grile dusena zelenina aj cerstva,olovbrant spaldovy chlieb kupeny v bio plus 96percentna sunka zelenina,vecera tuniak a zelenina a medzitym posilka squash a beziaci pas dnes nejakych 5kilakov
baby co vy sdnes mate na obed?
ale mletým kuracím 🙂 a také je suché,že som musela dať trošku oleja, mi skoro zhorelo na tefalke
@matozazzo tak to mame spolucne..🙂 ja tiez velmi nepijem a ked je nejaka oslava, tak si dam tiez biele vinko so spritom...pivo si sem tam odpijem od manzela po jedle ako Ty....a sladkosti? kazdy den si dam aspon nieco malicke, nie celu cokoladu, len tak trosku na potesenie...🙂
predtym som si pocitala kalorie, stale som sa vazila, a k nicomu to neviedlo...teraz si doprajem vsetko s mierou, no mastne jedla velmi nevarim...

@matozazzo sú,sú - alkohol obsahuje veľa cukru,ale tak sprite tiež,skús vínko s minerálkou 😵