Rozumné chudnutie bez jojo efektu - poraďme si
Primeraným stravovaním a cvičením som už niečo schudla, ale keď som povolila, kilá sa mi začali vraciať späť. Rozhodla som sa, že to len tak nenechám a skúsim to znovu. Bola by som rada, keby sme sa tu stretávali viaceré a vzájomne sa podporili a vyrozprávali zo svojich pocitov, prípadne poradili. Začala som len v pondelok a ide mi to veľmi ťažko....
Dobru kočky
no opúštam Vás kočenky
dobrú noc
tak som dnes poupratovala mraziačik a mám tam zásoby aspoň na mesiac - karfiol,brokolicu,cuketu,šampiony,hlivu,dubáky,mrkvu,petržlen,kukuricu,fazuľku,jahodky,orechy vlašské,dokonca aj dve kocky parmezánu !!!! 😀 😀 😀 😀 ešte mäsko doplniť a môže sa zdravo variť 😀 😀 😀 😀 😀 a to som si myslela,že nič doma nemám 😵 😵 😵 😵
sul se da nahradit cesnekem, ten osoli cokoli 😉 kdo ho nesnasi jde pouzit i granulovany, nebo libecek, pripadne majoranka 🙂 Stejne jako sladit se da stevií
a holky, jsem si vsimla ze nektere z vas neji po 17h, pokkud jdete spat v 19h tak no problem 😎 ale pokud pozdeji tak si dejte aspon nejakou nizkotucnou bilkovinu, at se maji pres noc svaly z ceho regenerovat a aspn trochu anabolizovat 😉

@luci78p mne pangas nechutí Také blato mi to pripadá 😅