icon

Rozumné chudnutie bez jojo efektu - poraďme si

luci78p
7. nov 2012

Primeraným stravovaním a cvičením som už niečo schudla, ale keď som povolila, kilá sa mi začali vraciať späť. Rozhodla som sa, že to len tak nenechám a skúsim to znovu. Bola by som rada, keby sme sa tu stretávali viaceré a vzájomne sa podporili a vyrozprávali zo svojich pocitov, prípadne poradili. Začala som len v pondelok a ide mi to veľmi ťažko....

dnika2
3. dec 2012

akurat kukam tesco letak ze losos 100gramov za 1,05 😀 ide sa nakupovat 😀

lubica69
3. dec 2012

@dnika2 to zelené bazalkové mi práve veľmi nechutí a ani neochutený cottage 😒
a aký lososík v tesco???

dnika2
3. dec 2012

@lubica69 neviem praveze vakuovo baleni asi pojdem kuknut ci tam bude 🙄

dnika2
3. dec 2012

baby šunkovar maju v electrosell v akcii zo 19 na 8eur 😀

mimikyky
3. dec 2012

@dnika2
@lubica69 u nás ho majú, kopúúú

lubica69
3. dec 2012

@mimikyky toho lososíka?

dnika2
3. dec 2012

@mimikyky no u nas maju len mrazenych v tescu 😠

mimikyky
3. dec 2012

@lubica69
@dnika2
u nás aj toho chladeného aj mrazeného...

lubica69
3. dec 2012

@mimikyky v tescu?

mimikyky
3. dec 2012

@lubica69 hej, v tescu... mrazený 500g za 4niečo, a ten chladený vakuovo balený 100g za 1,05 tuším....

lubica69
3. dec 2012

@mimikyky no tak zajtra smer Tesco 😀 😀 😀

mimikyky
3. dec 2012

@lubica69 držím palce,nech sa Ti pošťastí 😉

dnika2
3. dec 2012

zajtra ajk ja idem 😀

katarina789
3. dec 2012

Ahojte,ako sa dievcata stravujete aby sa kila kotulali dole ?

lubica69
3. dec 2012

@katarina789 ne sa zatiaľ nekotúľajú veľmi ☹
@dnika2 tak zajtra sa ide na vec

katarina789
3. dec 2012

@lubica69 a ako si si upravila stravu ?

lubica69
3. dec 2012

@katarina789 na pravidelnú cca každé 3 hodiny a zdravšiu a pestrejšiu A žiadne vyjedanie večer a podobne Zatiaľ mám dole cca 2 kg Cvičiť zatiaľ necvičím kedže stále kojím

mimikyky
3. dec 2012

@katarina789 pekne papať, rozumne a zdravo...a hýbať sa,a pôjde to 😉

katarina789
3. dec 2012

@lubica69

@mimikyky tak kocky ja som za 2 mes.,dala dole 5 kg momentalne to stoji a nehybe sa.Snazim sa papat menej,zdravsie ale posledne dni nekontrolovatelne chute;( neviem ako sa ich zbavit...po kt.nepapate ?? A ak mate chut na sladke ako to riesite ?

lubica69
3. dec 2012

@katarina789 no ja sladké veľmi nemusím Ale napr kávu pijem len s cukrom A to mi nejak stačí

luci78p
autor
3. dec 2012

@dnika2 prečo nie cottage z lidlu?

luci78p
autor
3. dec 2012

@dnika2 ja tiež len neochutený 😀

luci78p
autor
3. dec 2012

dnes som si dopriala teda sladkostí,som sa odmenila 😀 😀 😀 😀 ale zajtra pokračujem v zabehnutom režime 😀 😀 😀 😀 ja do mesta až o týždeň,už mi dochádzajú suroviny....blééééé,neviem čo by som zjedla už.....len doplňam zoznam čo si kúpim,lebo u nás je výber o ničom.... dzedzina.... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

dnika2
3. dec 2012

@luci78p nvm ja len z tesca moc do lidla nechodim

luci78p
autor
3. dec 2012

@dnika2 šak ani ja,preto o tej šunke neviem,ale musím zájsť,len ja to mám 19km - tak to raz ,dvakrát do mesiaca, teraz v zime to bude horšie,mm po ceste kúpi také že mliečko,zeleninu a tak,ale zas ho nemožem zaťažovať špeciálnymi potravinami,aby mi to tam hľadal - to si radšej idem sama a v kľude - na neho platia tie marketingové ťahy - berie prvé čo mu padne do očí a ja pri pohlade na blok odpadávam 😀 😀 😀 😀

luci78p
autor
3. dec 2012

@dnika2 a aj tesco aj billu mám tak daleko 😝 😝 😝 😝 😝

dnika2
3. dec 2012

@luci78p no ja tro mama hned v meste 10minut z domu aj tesco aj lidl

katarina789
3. dec 2012

@lubica69 😉 tak to je ten lepsi pripad bud rada lebo sladke+ pecivo sa lepi dost ;/ kolko chces zhodit ?

luci78p
autor
3. dec 2012

@dnika2 čo ja by som za toto dala 🙂 ale ked sa dá,zájdem aj častejšie,ale aj benzín je drahý,vždy sa snažím,aby som išla po viac vecí naraz,napr.pošta a tak 😀 😀 😀 😀 teraz dosť preveziem do fitka,tak šetrím 😀 😀 😀 😀

valeria1985
3. dec 2012

Pripojim sa ku debate aj ja, sice nie som este mamina ale s chudnutim mam toho roku skusenosti aj ja... V aprili som vazila 68 kg pri vyske 170 cm a necitila som sa dobre, hlavne ked som musela maskovat vytrcajuce brusko a pocuvat okolie co sa so mnou robi. Som si povedala dost...zo zaciatku sli kila velmi pomalicky dole...nemala som ziaden obmedzujuci jedalnicek, iba som si povedala ze vsetko s mierou v mensich davkach, radsej kavu bez cukru a potom ked je chut nieco sladke. Samozrejme som mala dni kedy som sa neudrzala a jedla som co prislo ale aj dni ked som zjedla 4 hrianky lebo na viac nebola chut. Ale mozem si povedat ze je december, problemy s vytracujim bruskom prec /teraz problemy ze mi je skoro vsetko velke/ a ja mam 55 kg. Myslim si ze chudnutie nie je o predpisanych dietach ale o sebazapreni.