Rozumné chudnutie bez jojo efektu - poraďme si
Primeraným stravovaním a cvičením som už niečo schudla, ale keď som povolila, kilá sa mi začali vraciať späť. Rozhodla som sa, že to len tak nenechám a skúsim to znovu. Bola by som rada, keby sme sa tu stretávali viaceré a vzájomne sa podporili a vyrozprávali zo svojich pocitov, prípadne poradili. Začala som len v pondelok a ide mi to veľmi ťažko....
baby šunkovar maju v electrosell v akcii zo 19 na 8eur 😀
zajtra ajk ja idem 😀
Ahojte,ako sa dievcata stravujete aby sa kila kotulali dole ?
@katarina789 ne sa zatiaľ nekotúľajú veľmi ☹
@dnika2 tak zajtra sa ide na vec
@lubica69 a ako si si upravila stravu ?
@katarina789 na pravidelnú cca každé 3 hodiny a zdravšiu a pestrejšiu A žiadne vyjedanie večer a podobne Zatiaľ mám dole cca 2 kg Cvičiť zatiaľ necvičím kedže stále kojím
@katarina789 pekne papať, rozumne a zdravo...a hýbať sa,a pôjde to 😉
@katarina789 no ja sladké veľmi nemusím Ale napr kávu pijem len s cukrom A to mi nejak stačí
dnes som si dopriala teda sladkostí,som sa odmenila 😀 😀 😀 😀 ale zajtra pokračujem v zabehnutom režime 😀 😀 😀 😀 ja do mesta až o týždeň,už mi dochádzajú suroviny....blééééé,neviem čo by som zjedla už.....len doplňam zoznam čo si kúpim,lebo u nás je výber o ničom.... dzedzina.... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@dnika2 šak ani ja,preto o tej šunke neviem,ale musím zájsť,len ja to mám 19km - tak to raz ,dvakrát do mesiaca, teraz v zime to bude horšie,mm po ceste kúpi také že mliečko,zeleninu a tak,ale zas ho nemožem zaťažovať špeciálnymi potravinami,aby mi to tam hľadal - to si radšej idem sama a v kľude - na neho platia tie marketingové ťahy - berie prvé čo mu padne do očí a ja pri pohlade na blok odpadávam 😀 😀 😀 😀
@lubica69 😉 tak to je ten lepsi pripad bud rada lebo sladke+ pecivo sa lepi dost ;/ kolko chces zhodit ?
Pripojim sa ku debate aj ja, sice nie som este mamina ale s chudnutim mam toho roku skusenosti aj ja... V aprili som vazila 68 kg pri vyske 170 cm a necitila som sa dobre, hlavne ked som musela maskovat vytrcajuce brusko a pocuvat okolie co sa so mnou robi. Som si povedala dost...zo zaciatku sli kila velmi pomalicky dole...nemala som ziaden obmedzujuci jedalnicek, iba som si povedala ze vsetko s mierou v mensich davkach, radsej kavu bez cukru a potom ked je chut nieco sladke. Samozrejme som mala dni kedy som sa neudrzala a jedla som co prislo ale aj dni ked som zjedla 4 hrianky lebo na viac nebola chut. Ale mozem si povedat ze je december, problemy s vytracujim bruskom prec /teraz problemy ze mi je skoro vsetko velke/ a ja mam 55 kg. Myslim si ze chudnutie nie je o predpisanych dietach ale o sebazapreni.

akurat kukam tesco letak ze losos 100gramov za 1,05 😀 ide sa nakupovat 😀