Rozumné chudnutie bez jojo efektu - poraďme si
Primeraným stravovaním a cvičením som už niečo schudla, ale keď som povolila, kilá sa mi začali vraciať späť. Rozhodla som sa, že to len tak nenechám a skúsim to znovu. Bola by som rada, keby sme sa tu stretávali viaceré a vzájomne sa podporili a vyrozprávali zo svojich pocitov, prípadne poradili. Začala som len v pondelok a ide mi to veľmi ťažko....
@luci78p zajtra co varis? ja zajtra idem na veceru so restiky dam si vyvar a polovicnu davku cestovin mam tam take oblubene s pestom olivami a parmezanom 😝 a potom sup na squash..ako casto sa važiš?ja som si povedala ze sa radsej nejdem vazit aj som citala ze ked ma zena menzes tak vazi viac 😀 ,,,no a na vianoce idem dostat snowboard tak kila budu len tak lietat zo mna uz sa tesim 😀 ja som za 3 tyzdne dala dole 4 kila
@dnika2 zajtra si dám špagety s parmezánom a asi tam prihodím tú rajčinu,čo som dnes nezjedla,cvičiť nepôjdem do konca týždňa.lebo zas prerábajú fitko,a je tam kosa jak na sibiri,dúfam,že v pondelok to tam už bude hotové....aspoň si poupratujem doma,možno pôjdem na prechádzku a v piatok možno skočím na kardio aspoň,uvidím,nechcem ochorieť,to by ma zas položilo na 2 týždne. 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 dúfam,že tento mesiac dám dole aspoň tie 2 kilečká....
@luci78p to mate ako my mame squash a vsetko v jednom aha kukni tu chodim 😀 😀 😀 😀 http://www.rufin.sk/index.php/kardiofitness/pop... http://www.rufin.sk/index.php/squash
tak na raňajky ovsená placka - bola supeeer,s tvarohom a džemom,ale viem si predstaviť s čerstvým ovocím,také jahody zo záhradky 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 kočky,ako často si dávate sladké raňajky????ja by aj každý deň 😀 myslím takéto placky a lievančeky a kašičky 😀 😀 😀
@lubica69 na večeru je najlepšie si dať bielkoviny, a zeleninu 😉 úplne naj by bolo bez ďaľších sacharidov, takže pokiaľ sa dá, bez cestovín,ryže,pečiva... to si môžeš užiť ráno, a na obed 😉 samozrejme, ak sa zadarí si takú večeru občas dať, neva 😝 z toho sa nestrieľa 😀 😀 .... a gratulujem k -2kg 😉
@luci78p
@dnika2
perfektné ceny za posilky tam veru máte... unás pod 4€ veru nenájdem 😢 ja chodím do posilky, kde máme zaplatené členstvo, ale radšej nenapíšem čo nás to s mužom vyjde mesačne 🤐 aj keď je to neobmedzené a + sauna a všelijaké akcie...
ja mám doma takú mini posilku 😀 stacionár, bežiaci pás, eliptikal, steper, posilovaciu vežu, činky od výmyslu sveta, lavičku, fitloptu a všelijaké srandy na posilovanie, gumy... niekedy mi ale doma jednoducho nejde cvičiť, ruší ma neporiadok 😀 vidím, že treba povysávať, utrieť prach...alebo sa zapozerám do tv a nesústredím sa, alebo je plný byt detí 😀 😀
@luci78p šupni recept na žemličky 😉 🙂
ja dnes raňajky opečená schwarz. šunka, volské oko, paradajka, cz chellbík (včera som si nespravila cesto a ráno sa mi nechcelo 😝 )
na obed robím ryžu a kuracie pečienky, a dám si trochu aj ja
@mimikyky Najjednoduchší receptík, aký som vyskúšala - šálka špaldovej múky, šálka mlieka, 1 celozrnný rožok pokrájaný na kocky,1 vajce, 1/2 čl soli, 1/2 čl sódy bikarbóny, maslo na vymazanie hrnčekov
:zmiešame múku,soľ a sódu,pridáme mlieko, žĺtok, premiešame,potom pridáme pečivo a nakoniec zľahka vmiešame sneh z bielka. Maslom vymažeme hrnčeky a naplníme zmesou tak do 2/3 a položíme do hrnca s vriacou vodou - voda by mala siahať minimálne do polovice hrnčekov. Prikryté varíme asi 25 min. Po vyklopení nakrájame niťou. - ja som mala ku kuracej "sviečkovici" - bolo to dobréééé.ja mám doma tiež neaké činky a fit loptu ale ma to doma hrozne nebaví 😀 😀 😀 😀 😀 šak toto, potom mám aspoň cez deň pokoj od sladkého 😀 😀 😀 😀 😀
@dnika2 tak ja som mala v januári tohoto roku vyše 88 ,takže som velice spokojná.... 😀 😀 😀 😀 zas som teraz zožrala muffin - no musím otestovať,kým to malej dám do školy,no neeeeee ? 😀 😀 😀 😀 😀 ,ale chuť na další som už potlačila horkou čokoládou - 90% - fúúúha,fakt horkáááá 😝 😝 😀 .ale inak 81 je super,aspoň si už blízko toho,že sa ti tá 7 ukáže 😀 😀 😀 ja som sa tak motivovala,najskôr na 85,potom na 80,potom som chcela 77 aspoň a teraz snívam o 75 😀 😀 😀 😀 nie je to až také nereálne,viem,že to dám....aj ja by som chcela tých 65 🙂 to je ešte ďaleko.......to som ani nikdy nemala asi 🙂 tak niekedy dávno,ale tých 74 som mala asi od 15 rokov vždy,a potom som sa už len nafukovala 😲 😀 😀 😀 😀 😀
@luci78p super obrázek 🙂 pro kolik lidí to tak je?já že bych je udělala až přijde tchán na předvánoční oběd, je tlustej, tak zdravé knedlíky aspoň 😀 a mouka jemná nebo hrubá?ta celozrná?jsem totál nepečící člověk, vůbec si s tím neumím poradit 😖
na snídani sladké nemám ráda, nějak mi to po ránu nechutná, i když by asi bylo nej to jíst po ránu...mám ráda chleba s něčím nesladkým(šunka, rybičky,pomazánka)
já dnes opět chleba s vynikajícím camembertem a kafíčko...oběd špagety s rajčatama krájenýma a pestem a žampionama
odpo udělám nějaké jednohubky, jdem ke známým čekat na Mikuláše, sejde se nás tam hodně, tak ať něco přinesem, udělám je z celozrných rohlíků 😵 s rajčátkem a tvarohovou pomazánkou, a chlapům s buřtem 😎

@dnika2 ďakujem
Inak dnes je mesiac a ja mám -2kg 😅 😀 😖
No nato,že som aj zhrešila(viac krát)lepšie ako nič A inšpiruje ma to ďalej a viac 😉