Rozumné chudnutie bez jojo efektu - poraďme si
Primeraným stravovaním a cvičením som už niečo schudla, ale keď som povolila, kilá sa mi začali vraciať späť. Rozhodla som sa, že to len tak nenechám a skúsim to znovu. Bola by som rada, keby sme sa tu stretávali viaceré a vzájomne sa podporili a vyrozprávali zo svojich pocitov, prípadne poradili. Začala som len v pondelok a ide mi to veľmi ťažko....
@sylvar vyšlo mi z toho asi 10 koliesok o priemere toho hrnčeka,takže pre mňa je to na 3 porcie,pre chlapa neviem - asi na jednu porciu???? 😀 😀 😀 😀 ,ide tam špaldová múka celozrnna hladká,-teda jemná 😵 ani ja som nemusela sladké raňajky,ale do tých placiech s tými vločkami a tak som sa zamilovala,a ked si dám jogurt a banán ako oblohu,tak to nie je až také sladké 😕 ja som tiež mala špagety s cesnakom,rajčinou a parmezánom 😵
@dnika2 urcite, len vydrz...ja som dala 8 kg dole len pohybom a cvicenim...do oktobra..jedla som extra neobmedzovala, len som viac pila a tak prirodzene nejedla vsetko, co nezje mna...
zaciatkom novembra som dala dole este 1 a pol kila..to som presla tymto kurzom..tie kila isli dole hned na zacitaku...
ale potom som ochorela, PN nechodila som skoro von, ale vahu som si udrzala...jem 5x denne a nazim si skladat stravu, ale urcite to neberiem tak poctivo ako ty.....
este to pecenie bude zabijak, + mam Vladka doma cely mesiac, tak cvicenie iba po veceroch
...žienky čo to tu za diétu držíte? 🙂
@miskakyska žiadnu 😀 😀 😀 😀 papkáme zdravo,aj zhrešíme občas a cvičíme.... 😀 😀 😀 😀 😀
@luci78p no ved toooooooooo...cvičenie je moj kríž ☹ všetky kosti mi hrrrrrrrrrrkajú 😠 😀
@luci78p mňam. Ty tak super vyváraš a vypekáš každý deň!
@miskap2111 no,len ked mám voľno 😀 😀 😀 😀 😀
@miskakyska skús pomaličky začať,možno ťa niečo osloví 😵
@luci78p v marci som držala 90dňovú..10kg dolu...len nemám pevnú vôľu,žerem ako kyselina 😠 😠 som 5kg zas nabrala 😠
@miskakyska noooo, to je diéta,a ked skončíš,ide to späť,ked chceš schudnúť navždy,samozrejme sa musíš neako obmedziť,a potom si už dáš,na čo máš chuť,ale musíš si proste osvojiť nový životný štýl a žiť zdravšie.je to logické...prečo priberáš???-lebo papáš ako papáš,máš neaké zvyky.potom ich zmeníš,schudneš a potom,logicky ked sa vrátiš k tomu povodnému,tak začneš priberať,ide o to,že si proste na to nové zvykneš,ja mám napríklad veľa nových jedál ktoré mi fakt chutia,a neberiem to ako diétu,ale ako normálku,začala som žiť inak....píšem to zložito,ale zároveň kukám aj telku 😀 😀 😀 😀
@luci78p ja som pažravá,to je celá veda 🙂
@miskakyska by si sa čudovala,keby ti niekto odborne upravil stravu,aj tá pažravosť by ťa prešla 😀 😀 😀 chce to hlavne pravidelne jesť a vyvážene.ja si zakladám na raňajkách a aj obed musí byť poriadny 😀 😀 😀
@luci78p ano dnes som bola squash polhodka a3kilometre na beziacom potom som mala polievku vyvar a trosku spagetiek s pestom a olivami boli sme v restike dnes tak azajtra fakt uz nvm co idem dnes som mala maso v jogurte a celozrrnej struhanke na obed s parenymi zemiakmi dochadzaju mi uz inspiracie stale to iste jest ma nebavi och a ty si bola? 😝

@luci78p 😀 ja by som chcela v januari uz mat 7 na vahe to sa mi podari verim si 😝 no a do jula by tam mala byt aj ta 6 bude teplo behavta zacnem vonku kila pojdu hned dole 😀