Rozumné chudnutie bez jojo efektu - poraďme si
Primeraným stravovaním a cvičením som už niečo schudla, ale keď som povolila, kilá sa mi začali vraciať späť. Rozhodla som sa, že to len tak nenechám a skúsim to znovu. Bola by som rada, keby sme sa tu stretávali viaceré a vzájomne sa podporili a vyrozprávali zo svojich pocitov, prípadne poradili. Začala som len v pondelok a ide mi to veľmi ťažko....
@vichrica
tie muffiny su vyborne,ja som ich odkedy odskusala,robievam iba tieto dookola ale bez celozrnej muky,lebo podla mna z nej chutia urcite inak ☹ ,akurat tu horku cokoladu nesekam ale rozpustam v mikrovlnke na tekutu formu.Jednu mufinku si dam denne (ked ich teda mame napecene),nezastavila som sa kvoli nej v chudnuti a teraz co si uz len drzim vahu duplom nie 🙂
@grimaska4 @lubica69 @sylvar Dievčatá, tak ja som ich nakoniec napiekla už dnes aj pre návštevu. Chuťovo boli super, len na budúce musím dať 2 košíčky na 1 muffin, aby to lepšie držalo a stačí piecť len 20 min. Zjedla som 3 ks na večeru 😠 😠 Pekne, pekne!!!
Už musím fakt trošku sprísniť tú moju stravu. Toľko sladkého!!! Hrozné. Dúfam, že za posledný mesiac som si urobila zásoby už aj na celý rok 2013 😝 😀
@vichrica
ja som schudla uz pred rokom pomaly,zacala som v auguste 2011 (vaha 67 kg,167cm vysoka) a za 3 mesiace som dala dole 10 kil,tak pred rokom v decembri,potom prisli vianoce a samozrejme jedenie jedno cez piate ☹ ,ale nepribrala som ,len som potom 3 mesiace nepohla sa s vahou smerom dole,a v marci isli dole dalsie 4 kila 🙂
Odvtedy sa drzim tych 52-53 kil,mala som uz aj 49 ale to som drzala 10 dnovu ocistnu kuru,ale mala som problem dostat sa naspet na 53 kil dost dlho ☹ ,takze nielen chudnut je tazke,ale aj pribrat.
A schudla som s norbi update,ale ziadne ich obedy a bludy (akurat ich cestoviny kupujem),akurat dodrziavanim kodov teraz uz jem normalne,akurat sa vecer snazim bielkoviny a ked uhlohydraty tak zo zeleniny
Ahojte,chodieva niekto spoločne cvičiť? Zo žiliny? 😀
Ako by som najrýchlejšie schudla?
@luci78p Všetko naj k meninám!!! 🙂
@tanduliatko nám nejde veľmi o to čo najrýchlejšie ale čo najzdravšie a najefektívnejšie a to NIKDY rýchlym chudnutím nedosiahneš 😅
@mimikyky Áno, tie ovsené sú super. Tieto čokoládové chutili skôr mladšej a hlavne mne 😝
@grimaska4 To si nemala zlú váhu ani na začiatku 😉 Paráda, to si krásne schudla. Tak to musíš byť teraz ako modelka 🙂 To Ti asi preto tak dobre drží, že to máš v pevnej forme.
@luci78p Ďakujem. Dala som nakoniec obyčajnú hladkú. Tú celozrnnú, čo mám doma už pol roka 😅 hádam tiež na niečo využijem. Prajem krásne meninky 😵
@tanduliatko Rýchle chudnutie nie je zdravé 😉
@vichrica
@lubica69
@luci78p
tak ja dnes zase otras 😝 😝 ráno s dcérou na odbery, o 10tej výsledky, potom u očnej, a teraz som narýchlo spravila cestoviny s nivovou a kur.cecíkmi 🙂 takže dnes R voda, potom nejaký sladký lístkový koláč, a až teraz obed 😠 😠
a dnes v noci som skoro vôbec nespala ☹ najprv ma po hodine zobudil mm spoločensky unavený 😠 a o 3:37 konečne prišla očakávaná sms od dcéry, bola na vystúpení v Prahe, zatancovať s Mirom Žbirkom a Katkou Knechtovou na nejakej akcii vraj v luxusnej velikánskej disco... viac som sa zatiaľ nedozvedela 😝 má dnes meninky 😉
@lubica69
A podarilo sa Vám už schudnúť niečo? Chodievate aj cvičievať
@tanduliatko treba aj cvičiť 😉 keď sa nedá inak, aj doma 😀
@tanduliatko ja zatiaľ 2kg A cvičiť necvičím lebo ešte kojím
Lucky, vše nej!!!
Já dnes měla volno i chlap a běhali jsme po vánočních dárcích 🙂
něco jsme pořídili, něco jsme zkoukli...a uvařil mi krůtí steak s br.kaší se slaninko, čímsi zeleným a nivovou omáčkou 😝 tomu říkám papu k hubnutí 😒

@vichrica vyzerajú super 😝 No boh vie aké by to bolo s tou celozrnnou múkou 😕