icon

Rozumné chudnutie bez jojo efektu - poraďme si

luci78p
7. nov 2012

Primeraným stravovaním a cvičením som už niečo schudla, ale keď som povolila, kilá sa mi začali vraciať späť. Rozhodla som sa, že to len tak nenechám a skúsim to znovu. Bola by som rada, keby sme sa tu stretávali viaceré a vzájomne sa podporili a vyrozprávali zo svojich pocitov, prípadne poradili. Začala som len v pondelok a ide mi to veľmi ťažko....

ankalv1
9. jan 2013

@lubica69 áno celozrnný, v obchode ktorý mám najbližšie nemajú celozrnné žemle len celozrnné rožky, tak to ďakujem 😀 😀

iconka
9. jan 2013

docvicene 😀 kokso, bolia ma aj take svaly o ktorych som ani netusila, ze ich mam 😀 aj pisanie na pc mi robi problem 🙂

miskap2111
9. jan 2013

Ahojte! Na obed som mala mňamku- bravčové karé pečené na kyslej kapuste - kapusta bola potom aj samotná príloha. Bolo to ohromné. No a teraz na večeru - šalát z krabích tyčiniek- s redkvičkou, pórikom s trochou majonézy "light" zmiešanej s nízkotučným jogurtom plus uhorka. Prikladám foto. 🙂 No a pred večerou som sa "zničila" na bežiacom páse- 45 minútový fartlek (striedanie rýchlostí). 😀

iconka
9. jan 2013

@miskap2111 salat z krabich tyciniek milujem, mnam

mimikyky
9. jan 2013

mám za sebou 1,5hodiny v posilke 🙂 a je mi supééér 😀

miskap2111
9. jan 2013

@mimikyky dobrý pocit, keď si človek dobre zacvičí, že? 🙂

lubica69
9. jan 2013

@iconka @mimikyky ja sa chystám cvičiť až keď deti zaspia
@miskap2111 šalátik vyzerá super A to karé si ako piekla?

miskap2111
9. jan 2013

@lubica69 ďakujem! 🙂 Karé som piekla jednoducho- vcelku som ho osolila, okorenila, pocesnakovala (pretlačeným cesnakom v troške olivového oleja). Potom som do jenskej misy dala kyslú kapustu a na ňu položila karé. Prikryla som to vrchom z jenského skla a piekla pri nižšej teplote - cca160 stupňov okolo 3 hodín.

lubica69
9. jan 2013

@miskap2111 mňaaaaaaaaaaaaaam vyskúšam

lubica69
9. jan 2013

@miskap2111 a neostalo karé suché pečené?A s kosťou či bez??? 😅

miskap2111
9. jan 2013

@lubica69 tým, že sa to pomaly pečie, tak to nie je až také suché. Ale je to karé. Najlepšia je takto krkovička, ale tá je aj mastnejšia, čiže menej diétna. Ale nám to karé chutí veľmi tiež. A s tou kapustičkou sa z huby nepráši. 😀 Pečiem to bez kosti. Z kosti zajtra varím zeleninovú polievku- nech sa ten vitamín D zo zeleniny má v čom rozpustiť. 🙂

lubica69
9. jan 2013

@miskap2111 ďakujem

erika0802
9. jan 2013

@lubica69 chcela som konecne vyzerat ako clovek preto som sa vrhla na taketo riesenie..zatial ma to drzi...a je to ok co sa aj tesim ze konecne 🙂 🙂 🙂

mimikyky
9. jan 2013

@miskap2111 tak ja ten pocit poznám 😉 a konečne zase môžem po takej dobe cvičiť 🙂 🙂 dúúúfam, že už bue všetko OK a nič mi to neprkazí 🙂

@miskap2111 pri tomto by mohli moje deti prežiť aj to, že je to bravčové 😀 oni mi ho nechcú 😝
ale mäsko na kyslej kapuste je mňam,ja tak robím kuriatko 😉

erika0802
9. jan 2013

baby koli tomuto som potrebovala zmenit svoju vahu lebo som sa citila ako slon a po druhom porode mi ostalo dost kg prva fotka je februar 2012 a druha je oktober 2012..tesim sa s toho...

miskap2111
9. jan 2013

@mimikyky aj kuriatko je super. Ja mám to šťastie-nešťastie 😀 , že moje baby stále chcú nejakú zmenu a tiež diétne veci. Je to výhoda, že tak varím potom pre náš všetky, ale zase musím vymýšľať a kombinovať, aby to nebolo stále to isté. A hocikedy sa to aj žije v ten deň, tak takmer každý deň varím iné. Ale zajtra idem urobiť tú zeleninovú polievku z kosti a celé pečené kurča, tak dúfam, že nám to vydrží aj na piatok. 😀

miskap2111
9. jan 2013

@erika0802 krásna zmena. Veľká kočka. Tatinko musel byť pyšný! 🙂

mimikyky
9. jan 2013

@miskap2111 no veru, to vymýšľanie je hrozné 😝 a keď sa ich opýtam, čo chú zajtra navariť, tak odpoveď je v 99% že "neviem" ale to ja uvariť neviem 😀
@erika0802 pekná zmena veru 😉

lubica69
9. jan 2013

@erika0802 krááásne

miskap2111
9. jan 2013

@mimikyky ja by som vedela, keby to nemuselo byť diétne! Joj, to by som mala už rozpis na 2 týždne... Ale oni mi nebudú jesť zemiaky, ani ryžu. Len občas kúpenú celozrnnú tortilu, ale tá nie je až taká zdravá. A mäso nesmie byť podávané so smotanovou omáčkou- keď robím niečo také (ako napr. ten špenát), tak pri mne stoja, aby som tam naozaj dala nízkotučné mlieko a samozrejme bez zátrepky, či zásmažky. Takže väčšinou robíme na rýchlo - na olivovom oleji, pečené vo vlastnej šťave v alobale, alebo grilované v rúre. Plus zeleninové prílohy. No a musím fakt vymýšľať, ako toto všetko kombinovať.. A ja by som si tak dala francúzske zemiaky, žemľovku, šišky, zemiakové placky, ryžový nákyp, vyprážaný syr, alebo šampiňóny, pirohy, halušky atď... Mňaaaam.. Ale občas aj toto uvarím, aby sme nezabudli ako chutia tieto pochúťky. 🙂

erika0802
9. jan 2013

@miskap2111 tvaril sa ze si to nevsimol ale myslim ze si to vsimol...lebo sa ho uz v robote kolegovia pytali ze ci mam sestru ked taka chuda chodi po dvore a ja som jedinacik ja surodenco nemam tak ho vysmiali ze ci mi nedava jest ked som tak schudla.. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

erika0802
9. jan 2013

@miskap2111
@lubica69
@mimikyky a dakujem.. aj ked viem ze nie vsetky zdielate chudnutie tabletkami mne to aspon ciastocne zmenilo zivot 😉

lubica69
9. jan 2013

@erika0802 verím ti 😉

miskap2111
9. jan 2013

@erika0802 😀 😀 No a teda kvôli čomu vlastne chudneme? Kvoli sebe! 😀 Aj mne môj priateľ stále hovorí, že som krásna taká, aká som a keď som konečne po lete niečo schudla, tak si to ani nevšimol. Len minule podotkol, že je ma už nejako menej, keď ma drží, že kde sú jeho faldíčky, ktoré má tak rád... 😀 . Ale ja teda nie som so sebou vobec spokojná! 🙂

erika0802
9. jan 2013

@miskap2111 ano aj mne to hovori ale tak dufam ze dam este aspon nejakych 5kg do leta dole az sa zmestim do nejakych plaviek..pred chudnutim som nosila velkost 46 teraz mi staci 40 tka takze ja som spokojna ale este nieco by som potrebovala dat

miskap2111
9. jan 2013

@erika0802 inak aj mňa to motivuje, keď chudnem tak rýchlo ako chcem ja a že ma do toho nič a nikto nijako netlačí. Ja chcem ísť na veľkosť 36. Teraz mám 38. Ideme za 3 týždne na ples, tak chcem si kúpiť nejaké pekné šaty. Ale počkám ešte 2 týždne a do vtedy ešte zamakám. 36tka to síce asi nebude, ale nech sa aspoň dobre cítim. 🙂

erika0802
9. jan 2013

@miskap2111 tak ja pri mojej vyske 171cm nechcem zasa robit velke skoky aby to nevyzeralo rusivo... 🙂 🙂 🙂

lubica69
9. jan 2013

@miskap2111 že 36tka Ja odpadnem 😀

miskap2111
9. jan 2013

@erika0802 inak ja meriam 173. Ale pre mňa je 36 normálna veľkosť, mala som aj menej - dokonca pred 4rokmi. Ale mala som aj oveľa viac- po porodoch a hlavne následne som to vždy chcela rýchlo schudnuť, tak som si rozhasila metabolizmus, takže s tým zápasím celý život. Teraz mi tá 36 už bude stačiť. Menej nechcem- aj moje baby mi hovoria, že keď som príliš chudá, tak vyzerám už staro. No ale čo by som chcela v 44 rokoch. 😀

lubica69
9. jan 2013

@miskap2111 ja opadávam z teba 😀 😀 😀 Máš môj veľký obdiv cicuš 🙂 🙂 🙂