Rozumné chudnutie bez jojo efektu - poraďme si
Primeraným stravovaním a cvičením som už niečo schudla, ale keď som povolila, kilá sa mi začali vraciať späť. Rozhodla som sa, že to len tak nenechám a skúsim to znovu. Bola by som rada, keby sme sa tu stretávali viaceré a vzájomne sa podporili a vyrozprávali zo svojich pocitov, prípadne poradili. Začala som len v pondelok a ide mi to veľmi ťažko....
Inac, dnes je to uz 10 dni co som sa sem k vam pridala a pekne sa zdravo stravujem a cvicim, som rada, ze som vas tu nasla, 😉
@susik77 a aj nejaké prípravky k jedálničku? či len samotný jedálniček ťa draho vyšiel??
ja dnes nanič deň, nejedla som poriadne, lebo som si bola dať robiť nechty a tyčinku ktorú som si kúpila, aby som tam nebola hladná som nechala doma na stole, tak keď som prišla domov som zjedla bravčové mäso aj so zemiakovou plackou ☹ ☹ ☹ a ešte som aj dojedla dcérke brumíka, taká som bola hladná 😅 😝 . Zajtra ideme na víkend do Tatier, tak dúfam, že toto poľavenie nebude pokračovať ☹
a cena?? ma máme v Rv tiež teraz novootvorený medislim, kde tiež ponúkajú rôzne takéto proteínové výrobky, no sú to riadne pálky 😖
Inac este som chcela napisat, ako je fajn, ze mam psa a musim s nim chodit von 🙂 ...drahy mi naistaloval nejaku aplikaciu do mobilu, nejake GPS a tam si zadam ze "new run" a idem, pekne mi to pocita, kolko prejdem, za aky cas a aj mapu ukaze a tiez to ukazuje spalene kalorie a zistila som, ze za 2km zo psom spalim okolo 130 kalorii, co je super. Dufam, ze to dobre rata 😀 ...povodne som chcela krokomer, ale ten sa vraj oplati len na beh, tak skusam toto
@miskap2111 moja dnes idem robiť ten tvoj receptík na kapuste Ešte sa chcem opýtať karé vcelku,že?Nenaporcovala si ho predom na plátky a tak piekla,že?
@lubica69 včera som pozerala o 13 hod. tú reláciu na Joj-ke, a rozhodla som sa! jesť každé dve hodiny malé množstvá, doobedu sacharidy a poobede bielkoviny , 2-3 tekutín a 2x týždenne fitko...
končím so všelijakými hovadinami, tabletkami a ničnejedením... čím skôr lebo kila pribúdajú...
@lubica69 prepáč - neodpovedala som na časť tvojho odkazu- čítala som ho letkom popri práci 🙂 .. Áno, bolo v celku to karé, ale asi ho už máš v rúre, takže táto informácia je už aj tak zbytočná. 🙂
@jazminn správne moja Tak to má byť
@miskap2111 áno piekla som vcelku A teraz som ho naporcovala a nechala na kapuste v rúre už vypnutej
@lubica69 aj si už ochutnala? 🙂
@miskap2111 ieš čo len kus kapustu a či je mäsko mäkké Lebo kŕmnu dávku mám až o 14 😀 😀 😝
A robila som aj vývar z kostí zo zeleninkou ako ty 😀 😀 😀
@lubica69 tak super. No daj vediet, ci chutilo, ked budes mat krmnu davku (za chvilu). 😀 My sme dnes dojedli zo vcera, co mi vyhovuje, lebo mam dost vela roboty, tak aspon dnes som nemusela varit. 😀

@susik77 a ako si schudla???