icon

Rozumné chudnutie bez jojo efektu - poraďme si

luci78p
7. nov 2012

Primeraným stravovaním a cvičením som už niečo schudla, ale keď som povolila, kilá sa mi začali vraciať späť. Rozhodla som sa, že to len tak nenechám a skúsim to znovu. Bola by som rada, keby sme sa tu stretávali viaceré a vzájomne sa podporili a vyrozprávali zo svojich pocitov, prípadne poradili. Začala som len v pondelok a ide mi to veľmi ťažko....

lubica69
10. jan 2013

@susik77 a ako si schudla???

iconka
10. jan 2013

@lubica69 mozno si len nenatrafila na tu spravnu, ja som si kupila Lagris, skus este raz

iconka
10. jan 2013

Inac, dnes je to uz 10 dni co som sa sem k vam pridala a pekne sa zdravo stravujem a cvicim, som rada, ze som vas tu nasla, 😉

susik77
10. jan 2013

@lubica69 - ahj, nechala som si zostavit jedalnicek na mieru od nutricnej terapeutky Cele dohromady t bolo dost drahe, takze som mala motivaciu ist podl toho. Len by som rada chudla aj v bokoch , teda ide to pekne, ale j tak mam nesymetricku postavu...

sbosorka
10. jan 2013

@susik77 a aj nejaké prípravky k jedálničku? či len samotný jedálniček ťa draho vyšiel??
ja dnes nanič deň, nejedla som poriadne, lebo som si bola dať robiť nechty a tyčinku ktorú som si kúpila, aby som tam nebola hladná som nechala doma na stole, tak keď som prišla domov som zjedla bravčové mäso aj so zemiakovou plackou ☹ ☹ ☹ a ešte som aj dojedla dcérke brumíka, taká som bola hladná 😅 😝 . Zajtra ideme na víkend do Tatier, tak dúfam, že toto poľavenie nebude pokračovať ☹

susik77
10. jan 2013

@sbosorka - 2 koktejly proteinove a asi 3 tycinky+2x body analysis na spec pristroji

sbosorka
10. jan 2013

a cena?? ma máme v Rv tiež teraz novootvorený medislim, kde tiež ponúkajú rôzne takéto proteínové výrobky, no sú to riadne pálky 😖

majkya
10. jan 2013

@lubica69 to nie je pravda, v pohode sa to da vydrzat...a je to taka ocista

iconka
11. jan 2013

Inac este som chcela napisat, ako je fajn, ze mam psa a musim s nim chodit von 🙂 ...drahy mi naistaloval nejaku aplikaciu do mobilu, nejake GPS a tam si zadam ze "new run" a idem, pekne mi to pocita, kolko prejdem, za aky cas a aj mapu ukaze a tiez to ukazuje spalene kalorie a zistila som, ze za 2km zo psom spalim okolo 130 kalorii, co je super. Dufam, ze to dobre rata 😀 ...povodne som chcela krokomer, ale ten sa vraj oplati len na beh, tak skusam toto

lubica69
11. jan 2013

@iconka áno isto vyskúšam aj inú A aj my sme radi,že si tu s nami 🙂 Jeeej a to fakt?A to so spíkom bežíš či rýchla chôdza?
@sbosorka juj 😢 tak len pekne pokračovať v tom dobrom stravovaní A užite si Tatryyyyyyyy
@susik77 tak máš motiváciu

iconka
11. jan 2013

@lubica69 Si mila 😉 ...nebezim, ale on brutalne taha, ma 25kg a mam co robit, aby som ho niekedy udrzala, takze vacsinou mame dost rychle tempo, ak prave nebrzdi, alebo nasiel zaujimavu stopu, ktoru "musi preznacit" 😀

lubica69
11. jan 2013

@iconka takto ja chodík každé poobedi keď sa dá niekedy aj ráno s deťmi na sánkach do škôlky Sú to 1km tam jeden naspäť

iconka
11. jan 2013

@lubica69 No tak to mas potom to iste ako ja 😉

lubica69
11. jan 2013

chodím nie chodík a poobede keď je sneh a ráno ak vstanú deti na čas 😀
ale je to príjemná rýchla prechádzka ako ty so psíkom @iconka

lubica69
11. jan 2013

@iconka áno áno 😀 aspoň nejaký pohyb
Ja chcem začať aj behávať nejak na jar pred letom keď prestanem kojiť

iconka
11. jan 2013

@lubica69 aj ja chcem zacat s behanim, len cakam na 5-7stupnov, ako mi poradili baby 🙂 prave vyberam nejake tenisky na beh, ale kaslem na to, radsej si ich pojdem vyskusat do obchodu, lebo kazdy ma ine cislovania, otras 😒

mima595
11. jan 2013

@iconka - ved si vyskusaj v obchode, ktore ti sadnu a potom pohladaj na nate...urcite budu lacnejsie...

mima595
11. jan 2013

@iconka - a este k tej veceri som chcela, co si davala vcera vecer..nemala si toho malo??? lebo to mas dokopy cca. 100g...ja, ked si robim jedalnicek podla Veseleho, tak pod 250 g nejdem....ved aj 150 j jogurt ma viac ako tvoja vecera...

iconka
11. jan 2013

@mima595 stacilo mi bohate, ale mala som v plane 100g masa,ale neodhadla som to, upiekla som si malo 🙂

lubica69
11. jan 2013

@miskap2111 moja dnes idem robiť ten tvoj receptík na kapuste Ešte sa chcem opýtať karé vcelku,že?Nenaporcovala si ho predom na plátky a tak piekla,že?

iconka
11. jan 2013

A tu je moj dnesny obed z jedalne DS diabolsky kuraci rezen 100g a zeleninovy salat, podla jed.listka to ma 1292kJ 😀 uz sa mi slinky zbiehaju

miskap2111
11. jan 2013

@lubica69 dufam,že sa podarí ! 🙂
@iconka : vyzerá to ohromne!!!

jazminn
11. jan 2013

@lubica69 JOJO EFEKT jak sviňa...

jazminn
11. jan 2013

@lubica69 včera som pozerala o 13 hod. tú reláciu na Joj-ke, a rozhodla som sa! jesť každé dve hodiny malé množstvá, doobedu sacharidy a poobede bielkoviny , 2-3 tekutín a 2x týždenne fitko...
končím so všelijakými hovadinami, tabletkami a ničnejedením... čím skôr lebo kila pribúdajú...

miskap2111
11. jan 2013

@lubica69 prepáč - neodpovedala som na časť tvojho odkazu- čítala som ho letkom popri práci 🙂 .. Áno, bolo v celku to karé, ale asi ho už máš v rúre, takže táto informácia je už aj tak zbytočná. 🙂

lubica69
11. jan 2013

@jazminn správne moja Tak to má byť
@miskap2111 áno piekla som vcelku A teraz som ho naporcovala a nechala na kapuste v rúre už vypnutej

miskap2111
11. jan 2013

@lubica69 aj si už ochutnala? 🙂

lubica69
11. jan 2013

@miskap2111 ieš čo len kus kapustu a či je mäsko mäkké Lebo kŕmnu dávku mám až o 14 😀 😀 😝
A robila som aj vývar z kostí zo zeleninkou ako ty 😀 😀 😀

miskap2111
11. jan 2013

@lubica69 tak super. No daj vediet, ci chutilo, ked budes mat krmnu davku (za chvilu). 😀 My sme dnes dojedli zo vcera, co mi vyhovuje, lebo mam dost vela roboty, tak aspon dnes som nemusela varit. 😀

vichrica
11. jan 2013

Dnes som skúšala na raňajky špaldovú krupicovú kašu. Nebolo to zlé, ale viac mi chutí obyčajná 😅
Strava cez deň nič-moc. Sme u babky, tak sme dojedali salónky 😎
Aspon že večer idem do fitka 😉
@iconka Teším sa z Tvojích úspechov.