Rozumné chudnutie bez jojo efektu - poraďme si
Primeraným stravovaním a cvičením som už niečo schudla, ale keď som povolila, kilá sa mi začali vraciať späť. Rozhodla som sa, že to len tak nenechám a skúsim to znovu. Bola by som rada, keby sme sa tu stretávali viaceré a vzájomne sa podporili a vyrozprávali zo svojich pocitov, prípadne poradili. Začala som len v pondelok a ide mi to veľmi ťažko....
Práve som sa vrátila zo sánkovačky. Júj, ale po obede (francúzske zemiaky) som si dala aj 2 orieškové tyčinky ☹
Večer si doma zacvičím aspoň na fit lopte.
@iconka Ďakujem za tip. Ja totiž vôbec nekorením. Musím to oskúšať. 😉
@mimikyky Malému prajem skoré uzdravenie a Tebe držím palce, aby sa Ti podarilo nájsť si čas na cvičenie.
@pepa_pepa Daj nám nejaké dobré tipy 😉
@kbeata Ďakujem za info. Keď som to tak pozerala, tak sú to bežné veci. Takže keď človek vyvážene je, nemal by mať s tým problém.
@miskap2111 Špargľu som ešte nikdy nejedla 😅 . Ako to robíš a ako to chutí?
@miskap2111 prosim ta, kde si zohnala sparglu?
@pepa_pepa Dobrý den, obávám se, že porušujete pravidla modrého koníka. Diskuze není určena pro prodej nebo propagaci výrobků. Na to je zde profil prefesionála a placené inzeráty.
A k hubnutí 2 kila za týden bych podotkla jen to, že je to velmi nezdravé, což by mi jistě potvrdil každý lékař nebo odborník na výživu 😉
@vichrica neviem opísať chuť špargle- je to trochu taká zvláštna, ale skôr neutrálna chuť. Existuje však biela a zelená špargľa- nám viac chutí zelená, lebo nebýva drevnatá. Treba trochu zrezať spodný hrubší koniec a ja ju ešte trochu ošúpem aj škrabkou na zemiaky. A dám variť do osolenej vody asi na 3-5minút. Potom podávam len tak, prípadne robím k nej bešamelovú omáčku, ale dnes sme mali ten dip.
@lucyfuk77 kúpila som ju v Terne, v bratislavskom Auparku. Ale asi v marci- apríli bude sezóna a vtedy ju majú asi všade.
@miskap2111 Tak já tu pořád přemýšlím, co by to mohla být ta "špargla". Ale jestli je to bílé nebo zelené a škrábe se to, tak by to mohl být 😕 teď jsem to slovo v češtině zapomněla 😅 , ale anglicky to je asparagus, ne? To jsem párkrát zkoušela, ale vysledek nic moc. Nějak se mi to nepovedlo ochutit ☹
Né, už jsem si vzpomněla 😀 Je to chřest?
@llluckaaa 🙂 áno, je to "chřest". Nám to chutí aj také "samé", špeciálne neochutené, stačí varené v slanej vode. Ale ako som písala, má to trošku takú zvláštnu, neutrálnu chuť, ktorá ti buď zachutí, alebo nie. Asi ako pri každej zelenine. Dnes sme dokonca skonštatovali, že si ju musíme robiť častejšie. 🙂
@miskap2111 Asi mu dám ještě šanci 😉 Takže stačí uvařit v osolené vodě.... no uvidíme, jaký bude výsledek 😉
Já si právě nejdřív myslela, že píšeš o nějaký těstovinách 😀 Něco jako jsou u nás šprecle 😀
@llluckaaa veď skús, uvidíš. Ako zmena je to fajn a keď ti to nebude chutiť, tak aspoň budeš vedieť do budúcnosti. Ale určite radšej skús zelenú, lebo žltá býva taka drevnatá a my ju kupejeme len v sezóne, keď je fakt čerstvá.
Miska si tu krasne navarila,mnam 🙂 a ja som dnes bez obeda. Ako som rano pekne zacala, tak sme asi o pol jedenastej sli prec a prisli sme az o stvrtej, takze dnes som obedovala len pomaranc v aute ☹ tak som si to trosku vynahradila olovrant. No nic, idem si zacvicit, Jillian uz caka 😀
@vichrica ďakujem, no je mu horšie ako včera... vyzerá to na angínu 😠 keď sa mm rýchlo otočí a stihneme vybehneme na pohotovosť, ak nie, tak zajtra doobeda...
dnes som teda zostala bez cvičenia, konečne som mala čas,a nemohla som kvoly malému odbehnúť 😠
aj som si zamaškrtila, dcéra mala 14te narodky, tak bola tortička aj koláčik 😝
@mimikyky tak držíme palce s malým. Keď je to angína, tak asi dostane antibiotiká a snáď bude lepšie. Z cvičenia si nič nerob, veď keď bude synčekovi lepšie, tak zacvičíš. Do leta máme času dosť. 🙂 A všetko naj dcérke k narodeninám. Môj synovec, aj krstná dcéra mali narodky tiež tento týždeň. Takže malí Kozorožci! 🙂
@miskap2111 ďakujem 🙂 ja sa len jedného bojím... vždy keď sa rozbehnem, a začne sa mi dariť, tak sa niečo pose...
a veru, ach kozorožci
@mimikyky neboj. Nie si sama. Toto je proste taký zákon života. Všetko musí byť v rovnováhe. Takže, keď sa nám darí, tak to asi nebude na stálo a naopak, keď sme na dne, tak určite prídu aj lepšie dni... Ja som sa dokonca naučila určitej pokore k dňom, alebo obdobiu, kedy sa mi darí. Lebo viem, že je to len na určitú dobu. Tak sa teším proste len z tej danej chvíle. A opačne, ak mi je na ho..., tak sa snažím nezúfať, lebo vždy sa to nejako utriaslo a prebolelo. Aj keď v tom momente mi padal celý svet. Samozrejme, toto sa ľahko hovorí, ale máme výhodu, že sme trochu staršie 😀, tak už sme také nejaké zocelenejšie. 🙂
kočky mne je tak nahovno asi mam chripku jedine co je pozitivne ze nemam chut na jedlo 😝 😝 😝 😝 😝 😝 prasti mi v tej hlave.........aspon schudnem mozno 😀 😀 😀 😀
@fatima30 asi viróza. Takže čaj a vitamín C - najlepšie priamo v ovocí. Skoré uzdravenie!
dakujem neviem co mije len viem ze mi je na ....................................idem si uvarit zazvorovy caj
@miskap2111 pekne napísané 😉 som síce staršia, ale toto som sa ešte stálen nenaučila 😔
@fatima30 rýchlo sa nadopuj vitamínmi, kopu ovocia, aspoň niečo skús do seba dostať 😉 drž sa
Ahojte kočenky
Ako ste víkendovali?
Ja sa držím 😀 Teda snažím sa 😀
Inak moja segra dnes porodila tak som sa stala tetou tak sa tešíííííííííííím 😀 😀
@lubica69 Super!! A čo máš - synovca, či neterku? Aj môjho brata manželka porodila koncom októbra, tak tiež máme malé babenko v rodine!
Baby, ja som už aj pomaly zabudla, ako sa to bábätko drží! 😀 Veď už by som mohla byť aj babka, keby moja dcéra porodila v takom veku ako ja som ju. 🙂 Našťastie ona nemá ešte také plány... 😀
Mne sa inak darí dobre držať, aj behám každý deň, tak som spokojná. 🙂 uvidím, že do kedy. 😀
@miskap2111 MAX 13.1 2013 o 13:35 4060gr a 57 cm Chlapina
U nás bol dnes losos a včera light špagety

@iconka ďakujem,si zlatá 😉
šikuľka,
ja som dnes leňošila do 8mej, a práve som zbodla dva koláčiky, čo muž doniesol z nočnej 😝 (kolega mu nabalil,že ho svokra moc vykrmuje) a mandarinku
dnes sa chystám do fitka,ta dúfam že to vyjde