Rozumné chudnutie bez jojo efektu - poraďme si
Primeraným stravovaním a cvičením som už niečo schudla, ale keď som povolila, kilá sa mi začali vraciať späť. Rozhodla som sa, že to len tak nenechám a skúsim to znovu. Bola by som rada, keby sme sa tu stretávali viaceré a vzájomne sa podporili a vyrozprávali zo svojich pocitov, prípadne poradili. Začala som len v pondelok a ide mi to veľmi ťažko....
@gabriellka 😀 😀 😀 😀 😀
@luci78p dnes som konečne skúsila na desiatu tie tvoje lievančeky. mám taký pocit že budú vysoko návykové 😀 a chutili aj mojej malej (2 roky)...chodila "maminka eče, maminka eče" 🙂
@gabriellka 😀 😵 😵 😵
Holky hele něco podobného, jako je tohle jsem dneska udělala milému ke snídani na výročí 🙂 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=5106245...
Ahojte baby,..chcela by som schudnúť no neviem ako,...meriam 175 a vážím 75 kg,...neviem ako nato,...pômožete mi,..už som zúfala zo seba ☹
@majuszka87 staci len naozaj chciet a pojde to. Aj ja som zacinala v tejto teme na zaciatku roka. Absolutne som nevedela ako na to, ale zacala som si to tu citat, studovat, hladat na nete, rozlisovat informacie na pravdive a blbosti a sedliackym rozumom som sama prisla na to, co naozaj stoji za to vyskusat. Dnes som opat stihla a citim sa vyborne vo svojom tele. A ked som to dokazala ja, dokaze to kazda, ktora to naozaj chce a nieco preto je ochotna aj robit a nie o tom len pisat a hovorit. 😉 Tak smelo do toho 🙂
@iconka ja som tiež minulého roka si tak trošku vstupila do svedomia a schudla som 10 kíl ale to som držala dietu,...vydržalo mi to trištvrte roka a teraz je to znova všetko zle,...musím znova začať a dosiahnúť svoj cieľ lebo sa už nemôžem na seba pozerať ☹
@majuszka87 a to bola ta chyba - dosiahla si to dietou. Takze tentokrat chod na to spravne 😉 drzim palce. 🙂
@iconka HM,..DAKUJEM,...LEN AKO SPRáVNE ZAčAť
@iconka a ty si na tom teraz ako? čítala som skoro celú tému...koľko si schudla? a teraz sa ako stravuješ? predpokladám že zdravo, ale stále si dávaš na obed tú DS?
@majuszka87 prečítaj si zbežne túto tému, je tu veľa dobrých info. napr. na strane 4 je jedálniček čo môžeš jedávať a kedy. dôležitá je pravidelná strava, veľa zeleniny, pitný režim, žiadne sladkosti...a ideálne je aj cvičiť
@gabriellka pozri si moj fotoblog a zistis aj co jedavam a ako vypadam 😉 Ja som spokojna, dosiahla som po com som tuzila.
Ono chudnuť treba dlhodobo minimálne pol roka si držať želanú váhu , potom telo zabudne, čo bolo a prestane priberať späť. Je to ťažké viem., ale koľko sme sa napchávali toľko to aj trvá späť. Ja som vyše roka a pol nič nerobila. Takže toľko minimálne by som mala dietovať. Viem., znie to hrozne, ale je to tak. Toto je ale teória neviem ako prax. Veru aj mne by trebalo 3kg dolu stale sa vracajú. Skúsili ste diétu podľa krvnej skupiny? Idem asi na to.
poradím detoxikačnú mesačnú kúru podľa Mačingovej a následne stravovanie podľa krvnej skupiny. Je o tom kniha. Ja sa cítim úžasne a idem na druhý detox po troch mesiacoch. A už teraz sa teším. Telo sa prečistí, pretože je tam veľa cvikli a centimetre idú dolu.
@sono2
@matkusa4 bohuzial je to o zmene stravovacich navykov a celkom zivotneho stylu uz navzdy, je nezmysel sa stravovat inak a cvicit pol roka a potom sa vratit spat, nehovorim ze uz nikdy si nedam sladke alebo krkovicu, ale z mierou a spravne potraviny rozlozit aj pocas dna.
@estachova ja nemam neaky speci jedalnicek, na st. 4 je dobry, proste si zvykni na cca 5-6 jedal denne, a k veceru treba uberat sacharidov, idealna je vecera uz len bielkovina a zelenina. Napis napr. Co ty jes cely den ...
@luci78p teraz tak normálne, ráno rožok so šunkou, desiata banán, obed normálne celý - dnes šošovicová polievka s párkom a zemiakmi, rizoto, večera - ???? asi rizoto, alebo si kupujem mrazenú zeleninu s lidla tú si udusím na troške masla, ale vypijem asi len 1l vody, alebo džús s vodou
@luci78p no veď to netvrdím., že sa vrátiť späť do svojich koľají., aj tak si tu my nemôžeme dávať nejaké vierohodne rady., lebo každá je iná a je iné schudnúť dve tri kilá a je iné schudnúť desať pätnásť. Ja som chcela povedať len to že diéta alebo zmena stravy je na dlho ináč to nemá zmysel...
@estachova ako vecera zle uplne, skus ranajky neaku omeletku, celozr. Pecivo, zeleninku k tomu, alebo neaky ovocny shake - ja som si dnes namixovala banan, mlieko, ovs. Vlocky a lanove semienka, alebo klasika si daj celozrnne pecivo, sunka ale kvalitna, zelenina, syr - napr.cottage
Desiata len banan tiez nic moc, skus pridat jogurt, neake orechy, obed - predpokladam,ze sosovica bola zahustena mukou, skus kuknut neake zdravsie recepty, na nete je toho dost, zlozenie masko, trochu sacharidov a zeleninku, olovrant si daj uz napr. Tvaroh, alebo cotage bez peciva so zeleninkou, pozor ovocie uz radsej nie, este mozes orechy neake, a vecera - skus k tej zeleninke pridat kuracie masko na pare, alebo rybu, alebo tofu syr, ak si dlho hore a mas hlad mozes ako druhu veceru kusok syra alebo zeleniny.nvm, to je tak vseobecne, napr. Si mozes dat na ranajky aj neaky muffin zdravy, ale nie s kavou, ale napr. Biely jogurt k nemu. A bez cvicenia nema zmena stravy zmysel, podla mna jes malo, tak sa moze stat, ze po uprave stravy a zacati cvicenia mozes trosku pribrat - sudim podla absencie olovrantu a podla tej vecere 😵
tazko sa pise jedalnicek lebo nemas recepty. Nejake su na nete. Skus to pozriet. Cely detox trva 28dni a musis ho dodrzat.
ja odporúčam upraviť stravu a cvičiť to to......
https://www.youtube.com/watch?v=cprEv2R-XUE@majuszka87 hm, s motivaciou si musis pomoct sama, a neboj, po par zhodenych kg ta to zacne bavit 😵
@luci78p tak motiváciu mám kedže ked sa pozriem na seba a vidím že tie veci čo som mala rada sú mi tesne,..tak mam sto chuti si to odrezať,...blllllleeeee,...pomaly čítam vaše príspevky a odpisujem receptíky,.. 😉
@majuszka87 😵 mozem odporucit aj @mimikyky ona tu ma dobre receptiky a skus skupinu my sme fit/ness zeny - poslala by som ti link, ale cez tablet to neviem, teraz to tam mrzne, ale prve stranky su super 😵
@luci78p dakujem krásne za pomoc 😉
@majuszka87 ale za co preboha? 😉 prajem ti nech sa nakopnes 😉

@luci78p už som sa, videla som zatiaľ iba prvú stránku ale celkom sa mi pozdáva. tá kde som zablúdila bola čistá pohroma. raňajky marhula, obed polievka, olovrant polárkový sneh a na večeru zumba...no uznaj 😅