Rozumné chudnutie bez jojo efektu - poraďme si
Primeraným stravovaním a cvičením som už niečo schudla, ale keď som povolila, kilá sa mi začali vraciať späť. Rozhodla som sa, že to len tak nenechám a skúsim to znovu. Bola by som rada, keby sme sa tu stretávali viaceré a vzájomne sa podporili a vyrozprávali zo svojich pocitov, prípadne poradili. Začala som len v pondelok a ide mi to veľmi ťažko....
Inak ja uz druhy den ten isty obed - spagety, omacka z cibulky, rajciny, kukurica, tuniak a navrch syr. - uplne mam furt na to chut , je to genialne 🙂 🙂 🙂
@gabriellka to mam odskok lebo moja robota začína o pol jedenástej,.....takže si môžem vymeniť desiatu za obed,...inak chodila som v robote na obedy ale pribrala som z nich tak som si povedala že dosť a prestala som sa tam stravovať
@luci78p ☹ to vážne? ja som si ich dávala s bielou aktiviou a ovsenými otrubami,...nahrada za sladke
@majuszka87 ak ich lubiš tak kukni toto 😀 http://www.vladozlatos.com/blog/clanky-o-zdravi...
@luci78p ta dakujem ☹
@majuszka87 Tak jak říkala luci, žádné diety, ale naučit se správně jíst, pokud na internetu nenajdeš návod jak na to, nebo pokud by to nešlo, zajdi si o tom popovídat s poradcem, jen popovídát, žádné programy, žádné výrobky, jen si popovídat, aby ti poradil, jak na to 🙂
Ranajky včera - maliny, mlieko, choko - nuss, lanove semiacko, rozmixované
prazenica s cibulkou na masle, uhorka
graham.rozok
dnes - platok sunky, prazenicka na masle s cibulkou a kukuricou
shake - mlieko, banan, lanove semiacka
1/2 graham. rozka (2 fotky)
desiata vcera - jogurt, tvaroh, pomaranc, mandle
@luci78p mňááám, na mňa ide nejaký hlad, asi by som mala ísť do postele 🙂
@gabriellka 😀 ja som vcera prisla zo zumby a rovno som zalomila, neako ma to unavilo 😀 😀 😀
Ahojky i já se tu podělím se svým příběhem. 21.Března jsem porodila krásného synečka porodní váha byla 86,5kg. Před těhu jsem měla 73kg. Po šesti nedělí jsem začala cvičit s fitmami. Když mě po skoro 6 měsících přestalo dělat mléko, tak jsem se dala více do cvičení a přidala zumbu. Držím 28 denní detox podle Mačingové. A aby se mě po detoxu kilča nevrátila tak je doporučeno jíst 5krát týdně zdravě dietně a 2dny cokoliv. Já hodně hodně moc miluji čokošku, je těžké si ji nedat :( , ale ráda bych aby mi šly kilča dále dolu. Cvičení mám opravdu hodně každý den doma cvičím podle JILL (stou jsem začala teprve před 5dny), Pondělí, středa a čtvrtek mám zumbu. V pátek pilátes ( s tím jsem teprve začala minulí týden) A od příštího týdne mě konečně opět začnou fitmami, které byli kvůli zimě zrušené. Nyní se sehnala tělocvična a budeme hezky v teplíčku. Takže to bude další super cvičeníčko uterý a čtvrtek. :D Moje váha teď 68,7kg .
@luci78p jéééj a kupuješ v kamennej predajni, alebo objednávaš z netu? hlavne tá výživka ma zaujíma 🙂 a s tým kypriacim práškom si robila nejaký špeci koláčik? z toho by sa dalo nejaké "piškotove cesto" upiecť s nejakým ovocíčkom, nie? to mohlo byť o.k. a aj mňamka
@luci78p Fitmami je cvičení pro maminky s dětmi. přes léto jsme cvičily venku. Běhaly s kočárky, posilovaly na dece pomocí gumiček. Dále jsme posilovaly na lavičkách, skákaly přes švihadla. Vše je zaměřeno na dámské problematické partie. Dítka jsme používaly i jako zátěž. Nyní jelikož je zima, tak od úterý začneme cvičit v tělocvičně. Nejlepší na tom je to, že nemusíme nikam dávat děti a smíme je mít u sebe. V tělocvičně máme možnost cvičit i s velkým balonem.
@gabriellka výživa aj kypriaci je z DM - Alnatura a múka je coop jednota - Tempo ... ten kypriaci sa dá použiť všade namiesto klasického,len je to zdravšia verzia, použila som ho do toho brownies koláča zatial len, lebo moc nepečiem 😵
Já si to také myslela. Věděla jsem,že je to v Praze. ale nečekala jsem se i u nás v české lípě. Našla jsem to náhodou chvíli před porodem. A po šesti nedělí hned začala. lektorka se chystá. Po novém roce dokonce začít cvičit i jen s těhulkami venku přes léto. Juuu už abych byla těhotná hned budu chodit. Né já ještě mám zatím na těhu čas. :D to moje malé hádě zatím stačí 🙂
@luci78p dík za tip, mňa to tak napadlo, že ked dám nejakú špaldovú múku, tento kypriaci prášok, vajíčka, osladím s niečim "lajt, napr. so stéviou" tak by z toho mohol vzniknúť nejaký dobrý koláčik. na to nejaký biely jogurt a ovocie a bio zákusok je na svete 🙂
@monca0030 toto je úplne super, ešte som o tom nikdy nepočula 😉
Ahojte, chtěla bych se zeptat, jestli máte některá zkušenosti s Dukanovou dietou? 🙂
Týjo mám neskutečnou radost. Hubla jsem do kalhot,k teré jsem si koupila po porodu a nezapla je. A pak trochu zapla, ale všude mi to teklo A teď mi padají juuuuuuuuuu 😀
@marketakasikova ja nie, chces skusit?tusim je na fore diskusia o dukanovej diete, skus tam.
@monca0030 supeeeer 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Ahojte, mne sa najlepšie chudlo s pomocou stránky www.myfitnesspal.com. Je to rovnaký princíp ako www.chudnutie-ako.sk t.j. rátanie energetického obsahu jedál. Až na to, že si to človek píše priamo tam a ráta mu to samo. Nevýhoda je že je to v angličtine avšak veľa jedál som si tam vložila svojich a potom ich používala. Popritom som cvičila Jillian Michaels. Stránka vyráta koľko by mal človek jesť, ak cvičíte tak sa Vám pridajú kalórie, ktoré je tiež potrebné "zjesť", kedže potrebné energetický príjem stránka vyratáva bez spálených kalórii pri cvičení. Je tam aj fórum, kde si ľudia pomáhajú a radia. Bola som stále najedená niekedy priam až precpatá a schudla som za dva mesiace krásnych 7,5 kg čo bolo hlavne vidieť na postave ako na váhe. Potom som otehotnela takže teraz necvičím a nechudnem kedže som na rizikovom. Zatiaľ ale nepriberám, tak ale to je tým, že moja váha je stále vysoká a bábo si berie hlavne zo mňa. Po pôrode chcem opäť v tomto pokračovať. Mne tento spôsob veľmi vyhovoval a hlavne som si na sebe potvrdila, že je možné zdravo chudnúť bez hladu.
ľudia čo ma stretávali si mysleli že som schudla minimálne 10-15 kg, bolo to teda naozaj vidieť, i keď na váhe až tak nie🙂 radšej pomalšie a zdravo🙂
jáj a ešte som zabudla, najprv som začala ako všetci len na 1200 kcal čo je strašne málo hlavne pri mojej pôvodnej váhe a bola som strašne unavená a náladová, potom som preštudovala to ich fórum a zdvihla som príjem na cca v priemer 1700 až 1900 kcal denne (záležalo od cvičena) a to už bolo super. nebola som hladna ani nervozna ani unavená.

@gabriellka no ja som si zacala vcera pisat zasa 'dennicek - jedalnicek' je to super, vidim co jem a mam to na ociach 🙂 🙂 🙂