icon

Rýchle chudnutie za dva týždne

27. aug 2025

Ahojte, uz dlhsiu dobu mi vadi ako vyzeram, chcela by som byt chuda. Neviete ako schudnut co najrychlejsie za 2 tyzdne? Nechcem ale svaly, chcem byt len chuda.

Strana
z8
anonym_01bd79
27. aug 2025

@anonym_autor za 2 tyzdne? A kolko kil z kolkych? Lebo mozes 2 tyzdne nejest napriklad...

anonym_14aaea
27. aug 2025

Cica nezer. A ano aj ja chcem zlate hodinky s vodotryskom a dychat hviezdny prach.

klarissa25
27. aug 2025

🤣🤣🤣🤣🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ no nezer tolko, ziaden iny zazrak nie je… ale za dva tyzdne necakaj ziaden zazrak

autor
27. aug 2025
@anonym_01bd79

@anonym_autor za 2 tyzdne? A kolko kil z kolkych? Lebo mozes 2 tyzdne nejest napriklad...

@anonym_01bd79 z 50

anonym_3e229f
27. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_01bd79 z 50

@anonym_autor skoda ze nechces byt radsej mudra

autor
27. aug 2025
@anonym_3e229f

@anonym_autor skoda ze nechces byt radsej mudra

@anonym_3e229f ak nevies pomoct nevyjadruj sa

ibatanecnica
27. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor aka otazka taka odpoved

autor
27. aug 2025
@ibatanecnica

@anonym_autor aka otazka taka odpoved

@ibatanecnica normalne sa pytam ci nemate nejake rady takze sa ukludni

gejb
27. aug 2025

@anonym_autor koľko máš rokov? Aj od toho záleží

dadis
27. aug 2025

Schdnut chces z 50kil? Asi si este dieta, ze?

billy_jean
27. aug 2025

Za dva tyzdne sa mozes odvodnit a dat zo seba dole vodu. Plus ak nebudes jest velke porcie, tak sa ti trochu stiahne zaludok. Ale to je asi vsetko.

autor
27. aug 2025
@dadis

Schdnut chces z 50kil? Asi si este dieta, ze?

@dadis nie mam 18

ibatanecnica
27. aug 2025
@anonym_autor

@ibatanecnica normalne sa pytam ci nemate nejake rady takze sa ukludni

@anonym_autor ja som kludna.nemaj strach 😆

dadis
27. aug 2025
@anonym_autor

@dadis nie mam 18

@anonym_autor Neviem aku mas vysku, ale napriklad dievca nedostane prvu menstruaciu skor, nez dosiahne cca 45kg.. preco si myslis, ze by si mala schudnut z tak nizkej vahy?

autor
27. aug 2025
@dadis

@anonym_autor Neviem aku mas vysku, ale napriklad dievca nedostane prvu menstruaciu skor, nez dosiahne cca 45kg.. preco si myslis, ze by si mala schudnut z tak nizkej vahy?

@dadis mam 170cm, nemam nizku vahu zeny v mojom veku maju 43-45 vacsina nemozem nosit pekne veci jedine co si mozem obliect je velke tricko a baggy rifle

anonym_6cf856
27. aug 2025

To jedine chytit niekde salmonelozu.. za taky kratky cas sa neda schudnut

dadis
27. aug 2025
@anonym_autor

@dadis mam 170cm, nemam nizku vahu zeny v mojom veku maju 43-45 vacsina nemozem nosit pekne veci jedine co si mozem obliect je velke tricko a baggy rifle

@anonym_autor Ak má dievča 50 kg, nadváhu by podľa BMI malo až vtedy, keby bolo nižšie než cca 141 cm.
(Pri 141 cm a 50 kg je BMI ≈ 25,1, čo už spadá do nadváhy.)
To znamená, že pri akejkoľvek „bežnej“ výške (150 cm a viac) je 50 kg úplne v norme, dokonca skôr nižšia hmotnosť.

gejb
27. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor jasne, kamošky majú 43kg....stačí mi...

autor
27. aug 2025
@dadis

@anonym_autor Ak má dievča 50 kg, nadváhu by podľa BMI malo až vtedy, keby bolo nižšie než cca 141 cm.
(Pri 141 cm a 50 kg je BMI ≈ 25,1, čo už spadá do nadváhy.)
To znamená, že pri akejkoľvek „bežnej“ výške (150 cm a viac) je 50 kg úplne v norme, dokonca skôr nižšia hmotnosť.

@dadis kamoska ma 172cm a 47kg, vyzera uzasne ja neviem preco ale mam velke brucho a stehna, ruky tiez..

dadis
27. aug 2025
@anonym_autor

@dadis kamoska ma 172cm a 47kg, vyzera uzasne ja neviem preco ale mam velke brucho a stehna, ruky tiez..

@anonym_autor Urcite pri 50kg nemas nic navyse - moja dcera ma 56kg pri tejto vyske a je stihla..pokojne moze u teba byt problem s vnimanim vlastneho tela a pociatok poruchy prijmu potravy

autor
27. aug 2025
@dadis

@anonym_autor Urcite pri 50kg nemas nic navyse - moja dcera ma 56kg pri tejto vyske a je stihla..pokojne moze u teba byt problem s vnimanim vlastneho tela a pociatok poruchy prijmu potravy

@dadis mozem ta uistit ze chuda naozaj niesom uz mi dost ludi aj povedalo ze toto si neobliekat nemas na to postavu alebo ze mam makke brucho a podobne

greta2017
27. aug 2025

Nemozes nosit pekne veci? Akoze mojko neuraz sa ale strasne si este hlupucka. Po prve aj moletky mozu nosit pekne oblecenie, po druhe mat 170cm a 50kg je ultra malo cize...mala by si pribrat...a po tretie tak ako bolo vyssie napisane "skoda ze nechces byt mudrejsia". Nie je cielom ta urazit ale otvorit ti oci. V zivote zalezi na inych veciach...

Ale k teme, nie som ti matka aby som ta vychovavala.
Schudnut TRVALE za 2 tyzdne sa da ale nie zdravo...dodzubes si oblicky, travenie...a podobne. Len preto lebo ine maju 44-45kg musis mat aj ty? Mozno ty mas prsia a ony nie...kazda postava je ina.

Ja by som ta realne chcela vidiet. Nedavaj tu face ale daj fotku v plavkach a uvidime ci mas len dlhe prazdniny a nudis sa tak vypisujes somariny alebo mas realne neproporcnu postavu.

anonym_8cd1fa
27. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor neblbni s chudnutím a hlavne nie s hladovaním, lebo sa dostaneš do začarovaného kruhu, ako veľa žien tu na MK, že celoživotne hladujú a chudnú a aj tak majú nadváhu. Tvoju postavu vytvaruješ cvičením, nie dvadsať minút raz za dva týždne, ale pravidelným, ideálne šesť dní v ťýždni. Pri tvojej výške, môžeš mať aj viac ako 60kg a môžeš vyzerať perfektne a tiež môžeš mať tvojich 50 kg a byť nespokojná. Zapamätaj si, že číslo na váhe vidíš len ty, ale tvoju postavu všetci. Neupínaj sa na váhu, športuj, budeš vyzerať oveľa lepšie

jogy1984
27. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor tvoj problém nemusí byť nízka váha ale žiadne svaly . Síce si neviem predstaviť ako pri takej váhe a výške môžeš mať brucho a silné stehná ruky . Ale ak máš dve ženy rovnaká výška rovnaká váha a jedna vyzerá skvele a druhá nejaké to bruško a stehná tak jednoznačne je chýba že jedna má vyšší pomer svalov a druhá tuku . A aj keby si schudla nebudeš vyzerať tak dobré ako kamoška. Aj tak mám pocit že si len veľmi kritická ku svojmu telu. Pri tvojich rozmeroch by som povedať že máš dokonca miernu podvahu. Bolo by dobré keby si nám ukázala foto tvojej postavy aby sme mali predstavu čí vôbec nejaký problém existuje.

autor
27. aug 2025
@greta2017

Nemozes nosit pekne veci? Akoze mojko neuraz sa ale strasne si este hlupucka. Po prve aj moletky mozu nosit pekne oblecenie, po druhe mat 170cm a 50kg je ultra malo cize...mala by si pribrat...a po tretie tak ako bolo vyssie napisane "skoda ze nechces byt mudrejsia". Nie je cielom ta urazit ale otvorit ti oci. V zivote zalezi na inych veciach...

Ale k teme, nie som ti matka aby som ta vychovavala.
Schudnut TRVALE za 2 tyzdne sa da ale nie zdravo...dodzubes si oblicky, travenie...a podobne. Len preto lebo ine maju 44-45kg musis mat aj ty? Mozno ty mas prsia a ony nie...kazda postava je ina.

Ja by som ta realne chcela vidiet. Nedavaj tu face ale daj fotku v plavkach a uvidime ci mas len dlhe prazdniny a nudis sa tak vypisujes somariny alebo mas realne neproporcnu postavu.

@greta2017 ja praveze nemam prsia za to som velmi vdacna ale proste hlavne dolna cast tela je velka a jasne mozem si obliect mini kratasky s crop topikom ale budem vyzerat smiesne a ja sa nebudem samej sebe v tom pacit… fotku sem davat nejdem urcite nie v plavkach

autor
27. aug 2025
@jogy1984

@anonym_autor tvoj problém nemusí byť nízka váha ale žiadne svaly . Síce si neviem predstaviť ako pri takej váhe a výške môžeš mať brucho a silné stehná ruky . Ale ak máš dve ženy rovnaká výška rovnaká váha a jedna vyzerá skvele a druhá nejaké to bruško a stehná tak jednoznačne je chýba že jedna má vyšší pomer svalov a druhá tuku . A aj keby si schudla nebudeš vyzerať tak dobré ako kamoška. Aj tak mám pocit že si len veľmi kritická ku svojmu telu. Pri tvojich rozmeroch by som povedať že máš dokonca miernu podvahu. Bolo by dobré keby si nám ukázala foto tvojej postavy aby sme mali predstavu čí vôbec nejaký problém existuje.

@jogy1984 vela chudych bab nema svaly a su krasne

anonym_3e229f
27. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ok pomozem. Urez si hlavu. Aj tak ju mas len na to aby ti nefucalo do krku. Paneboze 18tka taketo zmyslanie.

autor
27. aug 2025
@anonym_3e229f

@anonym_autor ok pomozem. Urez si hlavu. Aj tak ju mas len na to aby ti nefucalo do krku. Paneboze 18tka taketo zmyslanie.

@anonym_3e229f daj pokoj ked nevies nic duchaplne povedat

anonym_01bd79
27. aug 2025
@anonym_autor

@jogy1984 vela chudych bab nema svaly a su krasne

@anonym_autor nie, nie su. Rachiticke mlandry co nemaju "pevne" telo nie su krasne...

dadis
Autor odpoveď zmazal
Strana
z8