icon

Schudla som 10 kg a nikto si to nevšimol?

3. nov 2024

Takmer nikto.. strasne ma to zdemotivovalo, aom znechutena..
Ale musim pokracovat dalej v chudnuti
Stalo sa vam to? Napzaj10kil nieje vidno ?

Strana
z3
autor
4. nov 2024

@zuzina1988 ako doho ti trvalo tolko schudnut? Dala som si ciel a bojim sa zlyhania ze to nedam - mozno mam len zle nastavenie mysle

osky
4. nov 2024

@blancheporte dakujem.

Fuha.
Pri druhom riadku som sa zastavila.
Nic pre mna.

Ale tak,ak tebe to vyhovuje.
Za aky cas si schudla tych 10kg tymto sposobom?
A nevadi ti ze v podstate jes prevazne bielkoviny?

zuzina1988
4. nov 2024

Asi 10 mesiacov, ale vravim ze ide to pomaly, lebo moc necvicim. hlavne zdravsia strava a aspon sa prechadzam. ja nie som dobry priklad 😅 da sa to aj o moc lepsie a rychlejsie. ale zas myslim si ze aj pomaly posun je lepsi ako ziadny. drz sa!

autor
4. nov 2024

@osky ved o to tu ide, bielkoviny su podstatne v chudnuti

moonlight1210
4. nov 2024

“tiez som si sama nevsimla” vies, toto napises, ale po druhych chces, aby si vsimli.

Az ked pojdes o dve velkosti nizsie, vtedy to zacne byt viditelne. A najskor to aj kladne okomentuju.

To, ze oblecies o cislo mensie veci zial az tak viditelne nie je. Hlavne ak ste v castom kontakte. Lebo sa im po troche menis pred ocami, tak si postupne na zmenu vzdy zvykaju a prides im rovnaka.
Skor niekto, kto ta dlhsie nevidel, by si vsimol. Ale zial pri 100 kg prvych 10 kg je skor taky jemny rozdiel. Uz 20-25 kg si viac ludi vsimne. Tak to nevzdavaj, neprejedaj sa naspat a vytrvaj. Komplimenty pridu. Uvidis.

autor
4. nov 2024

@moonlight1210 ja sa pozeram na seba denne nosim leginy na gumicku a volne veci a nezvyknem sa denne naha sledovat v zrkadle
Ale ked som si obliekla veci mensie o jednu konfekcnu velkost asi by to aspon trochumalo byt vidno nie?
Ja som si to uvedomila vtedy a ked mi podprsenka bola zrazu velka ako pisala jedna pani
Zda sa miaj tvar uzsia
Nehovorim o ludoch ktori ma vidia denne ale taki ktori ma fakt dlho nevideli a nikto si nic nevsimol

katka700
4. nov 2024

Tak kašli na nich, chudni pre svoje zdravie a dobrý pocit, nie pre okolie 😊

martinadomianova
Autor odpoveď zmazal
elenajezova
4. nov 2024

No ja som išla dole zo 70 kg na 58 kg a veru si to okolie poriadne všimlo...

autor
4. nov 2024

@elenajezova jedna sa tu o inu hodnotu kg

letfenixa
4. nov 2024

Nikdy som nečakala, že budú ľudia komentovať zmenu mojej hmotnosti. A prechod z vel.46 na 44 je naozaj málo pozorovateľny.

hama007
4. nov 2024

Každý potrebuje občas nejakú pochvalu za to, že sa snaží... Mrzí ma to, že si to hlavne tvoji najbližší nevšimli... Čo už... Pokračuj ďalej a isto keď váha viac klesne, dajú ti to patrične najavo. 🤗 Hlavne sa nevzdávaj ✊🏼

autor
4. nov 2024

@letfenixa vdaka povzbudila si ma 👎🏻

michaela567y
4. nov 2024

Ja som schudla z 80 na 70 a tiež si to nikto nevsimol. Ale chudnem dalej, chcela by som 60

macatt
4. nov 2024

Komentovať niekoho váhu, kto má ešte aj nadváhu, môže vyznieť netakne..
Ak zistia, že si na tej správnej ceste a podarí sa ti ešte schudnúť tak ver, že sa dozvieš, prečo boli radšej ticho..
Ak by si sa sama pochválila a bola viac otvorená, tak ťa určite pochvália, ale možno do toho radšej nechcú rýpať..
Tak to vidím ja, ja som pár ľudí pochválila a o pár mesiacov vyzerali ešte oveľa ťažšie😩
Dôležité je tvoje nastavenie a choď bomby, držím palce👍

cukroska
4. nov 2024

-10kg je vždy vidno. Či pri štíhlej či plnoštíhlej.

cukroska
4. nov 2024

@ysseba píšeš mi z duše pôvodne som to chcela napísať. Že ľudia radšej kritizujú ako chvália. Ale rodina snáď si všimla .

cukroska
4. nov 2024

Ja som naopak pribrala cca 5kg a hneď si všimli všetci .

lucia13022023
5. nov 2024

@cukroska áno, presne ako si napísala, že ľudia viac kritizujú ako chvália. 5kg dole si "nevšimne" nikto ale 5kg hore si už všimli🤣 život.

snowflakenel
5. nov 2024

Ka to mam.zas tak, ze mi ide ako prva ,,dole,, tvar. Telo super 53.kg,,no tvar prepadnuta......coze je to vidoet hned

zuzubb007
5. nov 2024

Tak zo 100 na 90 kilo si naozaj nikdo nevšimne, je to velmi vysoká váha, keď sa dostaneš na 70 určite si to všimnú, chudnes pre seba nie pre druhych

cukroska
5. nov 2024

@lucia13022023 Tak to je veru

petracandle
5. nov 2024

V prvom rade - chudneš pre seba. A v druhom, záleží z akej váhy chudneš. Ak máš 150kg, tak to je akoby padol z tanku šrób ako sa hovorí. A keď máš 60, tak je extrémne vidno aj 4 kilá

autor
5. nov 2024

@petracandle riesilo sa to uz v komentaroch vdaka uz je to pre mna neaktualne, uz to neriesim, vlastne uz to je 11kg takze idem dalej 🙂

lucia11kob
5. nov 2024

Ja som pribrala 12 kíl a nikto si nič nevšimol 😅

dedobedo
12. nov 2024

No to je dobré, moja polovička o mne rozširuje, že som anorektik. 10 kilo dolu za 16 mesiacov. Vela hodin potu.

Strana
z3