Schudli ste keď ste vynechali pečivo a sladkosti?
Ahojte , schudli ste niekto ak ste vynechali pečivo, sladkosti a sladké nápoje? A jedli to čo je navarené?
No neviem či vynechanie pečiva a sladkostí stačí aby som schudla ..a samozrejme k tomu aj nejaký pohyb , a nejedenie po 18:00
@zazvorka87 reagovala som hlavne na poslednú vetu , inak paradoxne , ja som pribrala keď som prestala pracovať , ale ak si mám dopriať , tak nech to nie je humus ako sladká voda a pod , hoci je pravda , ľahko sa mi to hovorí lebo nikdy som nebola besná za cukrom - mama mi ho ako dieťaťu nedávala .
"Zivot je kratky a kruty aby sme si nedopriali aj sladkost ci pecivo."
@zazvorka87 inak s kolegyňou sme sa dali na Morožnik ( nájdes s pomocou googla) ,ja chcem síce len prečistiť , ale ak by som schudla neurazím sa 🙂 vraj sa s tým dá naozaj schudnúť , kamarátovej mame to predávala lekárnička , čo to tiež brala a schudla
@zazvorka87 dlho :D a na výsledok sa čaká :D
Urcite ano,staci prestat pit sladene napoje a mas min. 5kg dolu. Ak sa zvdas peciva aj viacej. Ja osobne sa peciva nedokazem vzdat,jem ho menej,ale nedokazem uplne prestat jest
@arcticcode máš také tréningy a berieš toľko steroidov ako títo buchaci??
@luckaaa123 áno asi tri kilá
@luckaaa123 schudla som aj keď som to nevynechala ... treba jesť všetko ale.menej

@arcticcode suhlasimmze nejest po 18.00 je hlupost (hlavne ked sa clovek chysta byt este do polnoci hore) ale jest 5 minut pred spankom mi ako mudre nepride. Cez noc ma oddychovat cely organizmus vratane zaludka a napratat ho niecim 5 minut pred spankom zrovna na oddych vhodne nie je....