Schudnem 7 kg za 7 týždňov?
Chcem si dat jarnu vyzvu, 7 kg za 7 tyzdnov. Vazim 62kg, chcem mat 55 kg. Som sportovo zalozena, rada sa hybem, len by som chcela byt stihlejsia, schudnut z velkosti L na M. Je to bezpecne? A da sa to zvladnut alebo som si nastavila prilis kratky casovy horizont?

@elenajezova skôr si myslela asi 57
@pupavka234 62 kl a veľkosť L .🤦🏾♂️ tak tomu nechapem 😂😂
@pupavka234 Vyluc sladkosti,sladke vody,pecivo a je to realne.
Odmerala som sa, na dôkaz ze naozaj mám dolnú časť tela L. v pase mám 65cm, zadok 97cm, stehno 58 cm
Ja mam 170,,momentalne po porode 63 kg. Predtym som mala 54. Cize mam co robit.
Ale nechudni tak rychlo, lebo so spolamis metabolizmus a potom bides mat problem s.chudnutim......
@h2 tiež sa mi to nezdá, to by musela byť veľmi nízka ale že extrémne, lebo ja som pri tejto váhe mala pomaly S pri niektorých strihoch
@pupavka234 a teda tu velkost L mas z akej znacky?
v HM mam L a mam boky viac ako 110.
@majamat z HMka napriklad nosim 40tku/L , 38 neobleciem
@pupavka234 sle v HM je L velkost 44/46
a teda je to dost divne, lebo ako som pisala, ja nosim L, hoci nohavice uz tazsie zapnem, ale zapnem a to mam podobnu vysku,a le o 20kg viac a asi 15cm viac v bokoch.
@pupavka234 pozeram tie velosti a teda velkost L ma boky 103-110. velkost 44 ma boky 103-106a 46 ma boky 106-110.
velkost M ma boky 97-103, co by malo zodpovedat asi cislu 42.
pozri
@pupavka234 dokonca nie, boky 97 su vo velkosti 40/M
a pas je dokonca este velky pri vsetkych velkostiach, ale dajme tomu, ze nohavice siahaju nizsie, ako je bezne najuzsie miesto na trupe.
@elenajezova to 3kg za 5 mesiacov? Malo nie?
Celý život žijem v tom že 36/S, 38/M, 40/L a nikto ma nepresvedci o opaku 😂 viem že každá značka je iná ale toto ma vacsina značiek čo nakupujem
@pupavka234 no to maju tak mozno cinania a pod.,a le klasicke europske velkosti su ine.
v tesku mi tiez sedi oblecko podobne, ako v HM.
@majamat máte pravdu, v HM ku som M nie L, celý život som žila v tom že 40 je L aj v HM, ale nie je, máte pravdu. Hneď sa cítim štíhlejšie 😂😅 ale schudnúť by som chcela aj tak
@pupavka234 ja tiež žijem v tom, že M je 38 😅 Lebo ja mám väčšinu vecí 38 a M. Jasné, že záleží od značky, aj 36-ky mám niektoré veci. A k chudnutiu - prvé kg kľudne dáš aj kilo za týždeň, ale na tie posledné 2 by som si dala o dva týždne viac.
@pupavka234 😀 ze stihlejsie. ja teda nie, ja mam L, aj to len s tazkostami.
@pupavka234 jasne že schudneš. Potom keď budeš jesť normálne, za nejaký čas priberies 2x toľko 😅
@sisska96 a za aký čas by ste my odporučili schudnut? Mám si na to dať 2x dlhšie? 3x?
@pupavka234 ťažko povedať. Treba si vybrať životný štýl čo dodržíš. Tie všelijaké diéty dlhodobo nie sú funkčné. Asi vyradiť večerné sladkosti a menej pečiva