Shaun T. Focus T25. Pridajte sa ku mne
Ahojte kočeny, tak pred 3 dňami som narazila na toto super mega úžasné cvičenie, aspoň mňa to teda veľmi nadchlo a dnes som docvičila druhý deň... Chcem schudnúť zopár kilečiek do Vianoc teda aspoň 5kg by som rada a myslím, že s týmto cvičením to pôjde ako po masle... 😉 Pridáte sa ku mne? Bude sa nám spolu lepšie cvičiť, nakoľko ja osobne nemám pevnú vôľu a väčšinou mi cvičenie vydrží max týždeň, no teraz som pevne odhodlaná, že vydržím 🙂 Predtým som cvičila Jillian, no po čase ma prestala baviť, keďže niekoľko dní po sebe som stále cvičila to isté... Focus T25 je podľa veľmi super, síce tempo je rýchle, ale ja si ho aj tak upravím občas, že idem pomalšie, keď sa potrebujem vydýchať, ale hlavné je, že ma neskutočne baví zatiaľ, keďze na každý deň je iné video, v sobotu strečing a v nedeľu oddych 🙂 K tomuto cvičeniu je aj kalendár, ktorý ma dve fázy po týždňov Alphu (jednoduchšia) a Betu... A úplne najsamsuper je to, že každý tréning má len 25minút, pri ktorých sa zapotím kvalitne, viac ako pri Jillian a aj mi to rýchlejšie ubehne 🙂 Tak poďme kočky pridajte sa nech nám tie dníky so sexy Shaunom utekajú rýchlejšie 🙂
Akoze ten total body circuit bol pre mna zabijak 😀 a ani nehovorim ako ma vsetko boli ale ide sa dalej 😝
ja do pondelka skúsim ketozu 😉 či sa mi podarí-posviatočná pažravosť stále funguje 😀 a od pondelka idem betu 🙂
@radovanko3 ja teraz skusam macingovej detox a potom by som chcela ist na ketogennu stravu
@tinkylinky mačingovú mám 2x za sebou 😉 ,kedže 2x na mňa nezabrala až tak,tak som dala ketozu-ak bude všetko ok,tak zajtra som tam 🙂 ,sacharidy držím pod 20g-pakáreň prvé 2 dni 🙂
Dajte nejaký link na tú ketózu 🙂
Ja som dnes dala poctivo aj Lower Focus aj Cardio, zajtra teda voľno 😎 Dodržiavate to dvojité cvičenie v piatok?
@radovanko3 beta je skvelá! Už sa na ňu teším 🙂 Daj potom vedieť, ako sa ti páči.
@sisa.b ja využívam stav ketozy na podporu liečby-odporúčané lekárom-mne veľmi pomáha,ale nedržím ju až do konca,nakoľko je tam rýchly úbytok na váhe.... 🙂 ,sacharidy treba držať pod 50g na deň,u niekoho pod 40,ja prvé dni držím pod 30g-niekedy sa podarí aj pod 20g 🙂 .Skús poštudovať na internete 😉 Aj na modrom koníkovi nájdeš cyklickú ketozu 🙂
Dvojité cvičenie držím každý druhý týždeň 😀 .
@sisa.b skús prečítať aj tieto stránky nie je to až tak drastické-kedže je to cyklická a dodržiavaš cyklus v niekoľkých dňoch 😉
@radovanko3 prečítala som, nevypadá to zle 🙂 Vládzeš popri tom Focus?
@sisa.b najhoršie sú tie prechody-1-2 dni-vtedy len drepujem,brušakujem-nechávam to na sobotu,nedeľu,ale po prechode už ok,ja to síce držím 2 roky,takže mne tie prechody už tak nevadia,zrejme telo je zvyknuté 😉 .Ale ak potrebuješ schudnúť-tak naozaj doporučujem 😉
Dobrý deň aj aj by som sa chcela pridať ak je to ešte aktuálne vie mi niekto poradiť čím mam začať? Ďakujem Anna
@listatko chceš začať F25?
@sisa.b skúšala si ketozu? 🙂
@radovanko3 ešte nie, zatiaľ som len prestala žrať sladkosti, pečivo a kontrolujem si porcie 🙂
Ahoj tak dnes som to skusala je to super ale aj riadna makačka. No dúfam že to vydržím.
Ja už by som najradšej začala Betu 😀
Dnes som vymenila Focus Cardio za hodinu Piloxingu 🙂
Tak som sa k vám zas pridala baby, dnes to bude dvojité cvičenie a prvý týždeň alphy budem mať za sebou :D je to zábavné ale makačka riadna, keď už nevládzem tak aspoň šprintujem na mieste aby som neprestala, ale aj to mi dáva inak zabrať... no neschudla som nič, naopak zatiaľ pol kilo pribrala, ale zato sa cítim pevnejšia, takže to pol kilo pripsiujem nárastu svalovej hmoty dúfam, lebo sa neprežieram hehe 🙂 tak dúfam, že dnes dám to dvojité cvičenie v nedeľu stretch a môžem sa pustiť s chuťou na druhý týždeň 🙂 a vám sa ako darí? 🙂
Ja dnes končím tretí týždeň a dvojité cvičenie nedám, lebo včera bola zas hodina Piloxingu 😀 A po víkendovom plese ma celkom slušne kolená bolia 😝 Inak fajn, len ma už začína Alpha kúsok nudiť a teším sa na Betu 🙂
@sisa.b a ako si na tom s váhou a kondičkou celkom? Schudla si po tých troch týždňoch niečo, cítiš aj spevnenie? Ja som dnes dala to dvojité ale tak trošku odfláknuté, keď som už nevládala musela som si na 5 sekúnd aj vydýchnuť inak by som asi zomrela... :D zajtra sa idem merať vážiť prvýkrát na začiatku cvičenia som sa nie, ale aspon si porovnám rozdiel z prvého a druhého týždňa 🙂 som zvedavá 🙂
cardio prvý deň druhý týždeň mám za sebou 🙂 uf síce týždeň poctivo makám, sledujem že kondička sa mi zvyšuje, ale zato ešte stále nezvládnem všetky cviky a musím sa na 5 sekúnd vydýchať občas ☹ som z toho smutná, ale teší ma, že sa cítim stále pevnejšia a pevnejšia 🙂 dúfam, že v sobotu ma poteší to čísielko na váhe aspon o -1kg a hlavne na cm som zvedavá 🙂 túto sobotu moje miery boli cez pás 77cm, prsia 90cm, a boky 93cm... zvyšok som zatiaľ nemerala podrobnejšie no a váha bola 62kg takže som o týždeň moc zvedavá 🙂 fuuu ale mám už druhý deň strašnú chuť na niečo dobré údené a ide ma z toho šľak trafiť :D :D :D zajtra asi neodolám a aspon si chmatnem pre chuť doobeda nech to mám aspoň kedy do večera spáliť :D :D
cauute babulky, neviete mi poradit kde zohnat ten program focus T25? vrela vdaka vopred za odpovede, rady, tipy...
tak dnes som to porušila ☹ som vynechala cvičenie lebo ma skolila táto blbá chrípka ledva žijem... dúfam mi bude zajtra lepšie a dám si dvojité cvičenie 🙂

Ja dnes Speed 1.0 🙂