Shaun T. Focus T25. Pridajte sa ku mne
Ahojte kočeny, tak pred 3 dňami som narazila na toto super mega úžasné cvičenie, aspoň mňa to teda veľmi nadchlo a dnes som docvičila druhý deň... Chcem schudnúť zopár kilečiek do Vianoc teda aspoň 5kg by som rada a myslím, že s týmto cvičením to pôjde ako po masle... 😉 Pridáte sa ku mne? Bude sa nám spolu lepšie cvičiť, nakoľko ja osobne nemám pevnú vôľu a väčšinou mi cvičenie vydrží max týždeň, no teraz som pevne odhodlaná, že vydržím 🙂 Predtým som cvičila Jillian, no po čase ma prestala baviť, keďže niekoľko dní po sebe som stále cvičila to isté... Focus T25 je podľa veľmi super, síce tempo je rýchle, ale ja si ho aj tak upravím občas, že idem pomalšie, keď sa potrebujem vydýchať, ale hlavné je, že ma neskutočne baví zatiaľ, keďze na každý deň je iné video, v sobotu strečing a v nedeľu oddych 🙂 K tomuto cvičeniu je aj kalendár, ktorý ma dve fázy po týždňov Alphu (jednoduchšia) a Betu... A úplne najsamsuper je to, že každý tréning má len 25minút, pri ktorých sa zapotím kvalitne, viac ako pri Jillian a aj mi to rýchlejšie ubehne 🙂 Tak poďme kočky pridajte sa nech nám tie dníky so sexy Shaunom utekajú rýchlejšie 🙂
hmmm 🙂
@nevestienka velmi dobre vysledky, si pre mna inspiraciou🙂
@magdanova dakujem. Je to spolu 6 týzdnov, čo cvičím. Z toho 5 týždnov alfu. Dnes idem na betu, tak sa pripravujem psychicky, fyzicky by som to mohla zvládnuť. Tak uvidíme. Inak si upravila nejak stravu? Ja som ešte počas tehotenstva prestala cukriť kavu, davam si do nej med. Tak mi to aj začalo chutiť. Inak sladkého veľa nezjem. Avšak po cvičení cítim, že potrebujem dodať telu nejaký sacharid, tak si doprajem kusok chleba, alebo sušené ovocie, bielkoviny, šalaty a pod. Držala som pred 4 mesiacmi aj mačingovú spolu s manželom. On dal dole centimetre zo hrude, brucha a bokov, ale na váhe to nebolo veľmi vidieť, len na výzore, že je chudší a dobre sa cítil. Takže si pripravujem aj nejaké jedla od nej. To mi zostalo. 🙂)) tak idem lebo malá dcérka ma volá..ozvem sa zas po cvičení, že aký mám pocit z toho..
@nevestienka pozrela son si tu macingovu, podla mna je to dost extremne aspon prvy tyzden.Obdivujem, ze to tvoj manzel zvladol.Keby som mojmu drahemu na cely tyzden nachystala mrkvu so syrom, tak by na mna pozeral, ci som sa zblaznila.Stravu som upravila, len tolko, ze som obmedzila pecivo, neprejedam sa , nic vyprazane a jem viac zeleniny.Rozumej zdrava strava. O babo sa este len snazime, takze si to nechcem pokazit experimentami.
@magdanova jasne, no mačingová asi nie je pre každého. Poznám ludí,ktorí si nevedia predstaviť sladké ranajky, sú zvyknutí na slané a tak im je to lepšie. Začala som s manželom pred týždnom a dvoma dnami opäť, pre podporu a zatiaľ mu to ide. Ale hovorím, 100ludí 100chutí. Jemu zelenina veľmi chutí a on by si tak vedel predstaviť jesť stále, ale tak ako odporúča mačingová 5 +2 to znamená 5dní sa stravovať podľa nej a 2 dni si dopriať, čo telo žiada 🙂 hehe.. samozrejme ja som povedala, že ja budem s ním držať, ale ked budem cítiť, že potrebujem niečo iné zjesť, pretože aj cvičím tak dám aj sacharidy a nejakú čokoládu pre energiu. Však je to len 28dní. ale späť k focusu.. Mám za sebou core cardio malinká mi zaspala, takže som stihla ešte doobeda. Musím povedať, že je to náročnejšie a nevládala som viackrát pri niektorých kombináciách cvikov. Drepy ma uplne zabíjali 🙂)) Tieklo zo mna neskutočne, viac ako pri Alfa 🙂 ale tak to asi má byť.uvidíme ako zvládnem zajtra speed, pretože budem mať doma staršiu dcérku, tak to bude hotová divočina nájsť 25min. musím ju niečím zamestnať na ten čas😀
My sme mali problém počať bábätko ja som mala problém so štítnou žlazou, ale pod dozorom lekára sa to upravilo no a upravila som aj stravu, veľa zeleného, ovocia, orechy, sušené hrozienka, slivky, minimum sacharido a dostatok SPÁNKU. A stalo sa.... držím palce k snaženiu.. 🙂
@nevestienka Dakujem, mame problem s ureaplazmou, po tabletkach by to malo byt ok. Ak nie chybu bude trba hladat dalej.Snazim sa na ti nemysliet, aj preto cvicim🙂 Drahy so zeleninou nema problem, len k nej musi byt maso🙂 postavu ma dobru takze nastastie ho do ziadnej diety nemusim nutit. Dnes som mala opat total body circuit, uz to bolo lepsie, planky ma az tak nezabijali.Urcite je beta narocnejsia aby bolo vidiet progres.Budes musiet aj malu zapojit🙂. Uprimne, neviem si predstavit ako by som to zvladla s dvoma detmi.
Stàle pokračujem aj keď sem nepìšem. 17 den cvicenia za mnou. Lower focus sim dala bez toho aby som to vzdala pri lunges burnoute ( to keď pumpujete pri vypade a potom drzite poziciu) .Vyzualizovala ako sa mi vysekavaju stehna🙂 Na velke vysledky je este skoro. Zatial si uzivam, ze sa opat citim sexy (zeby endorfiny 😀 )a ze ma to bavi.
@nevestienka nakoniec som podla macingovej robila mrkvovy perkelt.Ani som neverila, ze bude taky dobry, dokonca som ho varila dva krat za sebou. Druhy krat so sojovym masom. Ako detox ma to nelaka ale milo ma prekvapili niektoré recepty. Vdaka, ze si to spomenula 😉
ahojte, tak ja pokračujem tiež a to už druhý týžden beta. Zdá sa mi, že to nie je až také náročné ako alfa, ale je to možno tým, že sa tu pracuje už viac na svaloch ako na spalovaní tuku 🙂)) ale je to fajn zmena, aj s činkami je to zaujímavejšie a ma to viac baví. Náročné som zatiaľ postrehla na sebe core cardio a speed 🙂))
@magdanova super, tak som rada, že si vyskúšala. ja som chcela sa stravovať podľa toho, ale viac menej už nestíham variť všetky možné kombinácie jedál v jeden den. To sa mi zdá už teraz prehnané. Ale zostávam pri oblúbených luskoch, mrkve, cukine, morčacom mase a cviklovom šaláte 🙂)) Myslím si teraz s odstupom času, že je to fajn si spravit take zeleninové dni.
dievvcata, skade ste stiahli to cvicenie? dik
@natalka13 ahoj na stiahnito.sk, alebo ulozto.sk
Mesiac s t25 za mnou🙂 za ten cas sa mi pekne vyhladili stehna, celulitida zmizla tak na 50%, podvyhol sa mi zadok ci ako to napisat, zostihleli ruky a prsia. Najmensiu zmenu som zbadala na bruchu, to som citila iba pri abs intervals. V bete ho dufam, viac posilnim. Vahu nemam tak neviem kolko som schudla.Centimentre nejake isli dolu, no pocitovo myslela, ze ich bude viac.Urcite budem pokracovat a ked sa bude dat, tak si to dam este raz od zaciatku.Uz by malo byt len lepsie🙂
Ahojte, mozte prosim niektora na pisat nieco blizsie. Ktory level je najlahsi a ako idu za sebou. A cvici sa kazdy den? Alebo jeden level kolko krat. Vdaka 🙂
@katka444 levely alebo lepsie povedane mesiace su tri alpha, beta gamma. Cvici sa stryri dni v tyzdni jedno 25 min cvicenie podla rozpisu, piaty den dve cvicenia, siesty den volno, siedmy strecing.Kazdy den sa cvici nieco ine, je tam cardio, precvicenie celeho tela, nohy, cviky na brucho a stred tela.Najlepsiu predstavu si spravis ak si pozries kalendar.Da sa vygooglit.Alpha je zamerana viac na cardio, netreba k nej ziadne pomocky, je najlahsia (zalezi od toho ci mas radsej kardio alebo posilnovanie), beta uz vyzaduje nejake conky alebo expander a cvicenie sa zameriava uz aj na posilnovanie ruk. Ak ti dvihanoe ciniek nerobi problem, moze sa ti zdat tato faza lahsia ako alpha. Speed a cardio je v bete rychlejsie ako v alphe. O gamme viem akurat, ze je bonusova,obsahujeppsilnovanie a sialene rychle kardio.Este som videa k nej nevidela. Tempo cviceni je dost rychle, idea cvicenia je za 25makat tolko ako by si cvicila hodinu.
Dnes konecne zacinam beta fazu, nie ze by ma alpha nebavila ale som zvedava na pokracovanie.Uvidim ako mi pojde prve cvicenie, kedze mam nejaku crevnu virozu od soboty.Uz je to nastastie lepsie, tak cvicenie nechcem odkladat aj keby som mala ist len podla tanyi. Vyslekdky po alphe prsia -3cm, brucho - 1cm, zadok -1,5cm. Uz si chcem davat lepsi pozor na stravu.Zacala som si jedlo nahadzovat do kalorickych tabuliek a uz mi je jasne preco mi ide chudnutie pomaly.Jedla som sice zdrave veci ale prijimala viac kalorii ako potrebujem.Stale je to vsak lepsie ako by som nerobila nic a priberala.
Beta faza je fakt ovela zabavnejsia.Ci lahsia to neviem posudit. Myslim, ze na mnohe cviky ma pripravila alpha.Ak by som cvicila betu asi by som bola chvilu dezorientovana a moc si to neuzila aspon prve razy.Najlepsie na bete je cviky sa rychlo striedaju a koniec je ani sa nenazdam🙂 Asi budem potrebovat tazsie cinky, mam len 2,5kg a pri rip-T som ich ani necitila.Som zvedava na vysledky.
ahojte, tak sa znova ozývam po dlhsej pauze. musela som koli zdravotným problémom na par dní prestat, ale uz sa znova pripravujem kedy budem pokracovat. tesím sa velmi mi cvicenie chýbalo. asi v piatok zacnem tretí týzden bety.
@magdanova no ja som mala dvojkilove a tiez som nic necitila.
dnes som sa dopracovala k polovici beta fazy, zatial som spokojna aj s tou dvojtýzdnovou zdravotnou pauzou. Baví ma to je to iné ako alfa. rýchlejšie mi čas beží nenazdam sa a som na konci cvicenia. vyzera to, že mam pozitivny vplyv aj na manžela 🙂))začal tiež cvicit focus. tak som zvedava ako dlho vydrží kedze ma fyzicku pracu. Moje nohy vyzeraju čím dalej tým lepšie aj sa lepšie cítim. Sú pevnejšie a svaly sa zacinaju rysovať. s bruškom je to trosku horsie tam to ide vždy pomalšie, ale tiez citim, že sa spevnuje a boky sa mi zuzili. Ramena su tiez pevnejšie žiadne plantave a ovisajuce. Cvici s cinkami kazdý den ešte 5 min. navyse. dajte vediet ako pokracujete 🙂))
@nevestienka Ked sa manzel pustil do cvicenia to znamena, ze tvoje pokroky su pre neho motivaciou. Super.Tiez ma viac bavi beta, rychlo mi to ubehne.Este som len na druhom tyzdni bety a uz rozmyslam co potom.Rozhodujrm sa medzi gamou alebo hybridom zlozenym z t25 a brazil butt lift. Asi hyrid, potrebujem viac popracovat na zadku.Inak stehna mam o dost krajsie ako ked som zacinala s t25.Nemam dokonale nohy ale ale to, ze su po kazdom cviceni krajsie mi robi radost. Par krat som bola aj behat ale pocasie mi v tomto nepraje.
Dnes som si dala jeho cardio s alphy - no super!!! Endorfíny lietajú všade 😉
Milujem Speed 0.2, hlavne minutu do konca, ked cakam, ze uz bude pohodicka a nie Shaun zopakuje obidve zostavy a este mu zostane 6 sekund na joging s usmevom:D ma stastie, ze mu neviem odolat a ze vidim vysledky.
@magdanova mne sa veľmi páči tá hudba, ktorá tam ide. Mám pocit akoby som tancovala hip hop alebo rnb, či čo 🙂))
@magdanova ja som tiež uvažovala, čo ďalej. Mne celkom vyhovuje zuzka light a taktiež si dám tu gammu. ved prečo nepokračovať, ked už som začala
V tomto teple zo mna tecie dvojnasobok potu. Caka ma dvojite cvicenie dynamic core a speed. Vsetko je fajn, len ma opusta motivacia. Uz som videla aj gammu, uvidim pre co sa nakoniec rozhodnem.
Odcvicene obe cvicenia.Snad ma kriza do pondelka prejde.

@gabinka279 pozri album
https://www.modrykonik.sk/blog/nevestienka/albu...