icon

SKNY-U kvapky na chudnutie

2. mar 2025

Dávajú sa pod jazyk 1 ml alebo 2 ml máte s tým skúsenosti? Pomáha to? Schudli ste z toho?

krasneleto
2. mar 2025

od valentusu? :D

autor
2. mar 2025

@krasneleto áno alebo aj tie drinky čo maju

rozculena
2. mar 2025

aké kvapky? Na chudnutie??

sticker
autor
2. mar 2025

@rozculena áno

rozculena
2. mar 2025

môj názor vidíš ,nie?

autor
2. mar 2025

@rozculena aj ste ich skúšali?

stanulienkat
2. mar 2025

Prečo si ľudia stále myslia, že sa stačí napchať tabletkami a zázračnými kvapkami a schudnú?? Naozaj si niekto so zdravým rozumom môže myslieť, že také kvapky existujú? Jediné pravidlo na schudnutie platí- "nežrať".

autor
2. mar 2025

@stanulienkat oni sľubujú že používaním budete mať menšiu chuť do jedla a tak nezjete toho toľko ako obvykle a tým pádom by sa dalo schudnúť

stanulienkat
2. mar 2025

Urcote nie.

rozculena
2. mar 2025

nie,nie som taká hlúpa

autor
2. mar 2025

@rozculena tak prečo píšete teda??? Ja sa pýtam ľudí čo to reálne vyskúšali

krasneleto
2. mar 2025

Pracovala som pre valentus. Každý jeden produkt je viazaný na pitie dostatočného množstva vody pred aj po,čo automaticky naplni zaludok,plus látky ktoré obsahujú tlmia chut do jedla. Tak áno schudnúť sa dá ,ale bez úpravy stravy to nepôjde. Takisto pri produktoch ak myslíš že pečené kačice budeš jesť a schudnete tak to ani omylom

taktotedanie
3. mar 2025

Tito ludia zarabaju presne na takych hlupuckych ludoch ako vy

dominika2261994
9. mar 2025

Ahoj beriem to cca 2/3 tyzdne no prve dni absolútne som nemala pocit že by brali nejakú chuť na jedlo sladké ako píšu ale dovolím si tvrdiť že po tých 3 týždňoch teraz pár dni cítim že nemám chut nejako veľa jesť určite treba 2/3 litre denne piť a samozrejme bez stravy to človek nemusí upravenej brat
Ale teda nezdala som to myslím si že to treba dlhšie užívať len je to dosť nákladné nieje to lacná vec
Mám ešte kávu a tá je fakt super ohľadne nafukovacia nieje problém ísť na wc ráno na koľko keď človek ma upravenú stravu aj veľa zeleniny jem tak zvykne nafukovat káva chuti super

taktotedanie
9. mar 2025

@dominika2261994 v podstate by si na tom bola rovnako ako keby si ich neuzivala

dominika2261994
25. mar 2025

Neviem prečo tu píšeme takto ja tu dávam len ľudom o tom produkte skúsenosti
Prečo človek musí byt hlúpi nechápem
Čo vás je po tom tu sa ľudia radia a dávajú recenzie ja som tieto produkty chcela skúsiť ušla stym že to nemusí zabrať
Káva ma svoju účinnosť ale nemusí človek hneď z tohoto chudnúť áno váhu mi to posunulo dole som chcela
Každý rozumný človek vie že z týchto veci neschodne neviem koľko môže to pomôcť

kajusa456
6. apr 2025

Je to predražená blbosť, skúšala som kávu a nič, skôr som ešte kilo pribrala. Potom som skúšala od natures finest a tiez to nemalo účinky. Bez úpravy stravy a cvičenia sa podľa mňa nedá schudnúť a to už potom nepotrebujem brať tie drahé prípravky, ktoré nefungujú. 🤷

dominika2261994
6. apr 2025

@kajusa456 jasne presne tak no jedine čo to trocha potlači chuť do jedla

taktotedanie
6. apr 2025

@dominika2261994 nepotlaci, clovek priberie z toho co vezme do ruky a vtlaci do ust , pozuje a prehltne a toto nezastavia ziadne kvapky 😂

katica78
8. máj 2025
@stanulienkat

Prečo si ľudia stále myslia, že sa stačí napchať tabletkami a zázračnými kvapkami a schudnú?? Naozaj si niekto so zdravým rozumom môže myslieť, že také kvapky existujú? Jediné pravidlo na schudnutie platí- "nežrať".

@stanulienkat presne tak!!alebo staci deficit nic ine.mozno pochopim na energiu ci ako vyzivu asi,ale ze uplne schudnut z toho?to by nebol na svete ziadny clovek obezny,keby len toto stacilo!!!😬🙄