icon

Som tučná?

21. jan 2022

Ahojte, som cca 2,5 mesiaca po porode a mam skoro rovnaku postavu ako predtym. Mam mozno nejake 4 kila hore ale zapnem uz aj bezne nohavice a nosim vsetky veci ako pred porodom.
Dneska ma manzel chytil za zadok a spytal sa, ze kedy chcem schudnut. Viem, ze mam este tie 4 kila, ale ja som mala pre porodom takych 17-20 kil hore cca.
Ja som sa urazila a on potom, ze ved len zartoval. Sexualne viem, ze ho pritahujem, ale tato poznamka ma rozhodila.
Dakujem za kazdy nazor.

P.S. Meriam 168cm, teraz vazim asi 60,5kg.

Strana
z2
liljana
22. jan 2022

@elizabet173 Pobavilo ma, ze na v celku nevinnu poznamku bola reakcia: Povedz mu ze k..t. A autorka s usmevom , uz som mu to odkazala. A plno lajkov. :D Potvrdila sa mi teoria, ze vulgarne vo vztahy su casto na zaciatku skor zeny a na konci muzi. Ked sa chlap potom rozbehne, nezostane pri jednom type nadavky. Potom sem pride autorka s placom, ze jej manzel vulgarne nadava pomaly kazdy den.

baru2
22. jan 2022

@liljana mas pravdu, ja som max chlapovi pri extra nervoch povedala ze je debil. Ale len raz. Idvtedy max pako a on mne laskyplne koza😂🤣

jaga18
22. jan 2022

To ma byt provokácia?! Som pol roka po pôrode, mam o 5 cm menej ako ty, ale zato o takmer 15 kg viac 😂 ja viem, nič moc, ale tlstá si stále nepripadam. Časy, keď som mala na 163 cm 50 kg sú už daaaavno preč 🤷‍♀️

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
vanda323
22. jan 2022

@deti95060810 Ja som práveže povedala že keď teraz odrodim aj Boh dá, nekojim ani za svet! Ja som práve pri kojeni pribrala strašne. Stále hladná som bola motala sa mi hlava, kým som nezjedla niečo. Takže som vlastne medzi prvým a druhým tehotenstvom ani nestihla schudnúť 😪 Chystám sa teraz. Ale kojit nekojim už som obiednala antireflux fľašku Avent 👍😀

habibim
22. jan 2022

No, ja som 9mesiaciv po treťom pôrode.. Po tretej sekcii, takže s cvičením to nepreháňam.. Ale už asi 12dni cvičím každý deň 30min.. Lebo aj deti sa pri tom zabavia a hneď je aj mne inak, ak nie som v tom sama.. Chcelo by to aj stravu upraviť, ale na toto sa nedám, nemôžem odolať sladkému, dieťa kojím, čiže hneď po tom niečo sladké musím.. Aj keď sa snažím to zameniť ovocím.. Ale k veci... Ja mam 164cm a 68,5kg, mam 5,5kg naviac ako na začiatku tehu.. Tie musím zhodiť, kvôli sebe a nie kvôli iným... Ľahšie sa budem cítiť... A keď zhodim viac, tak super, nebránim sa...
Lenze,dnes mi manžel povedal, teda dcére, keď do mňa stuchla, vravi jej, pozor dieťa moje, aby ta neodbilo od mami o dva metre nazad.. Haha, zasmiala som sa a povedala som mu, že môže byť aspoň kľudný a nemať stres z toho, že keď zafuka hurikán, tak ma nikde neodnesie a nebude ma musieť hľadať.. Lepšie ako držať tehly vo vrecku keď fuka🤷‍♀️🙈 jasne, ze to on myslel zo srandy, lebo vždy mi povie, len nech som zdravá, aby som tu bola pre nich..
Ono nič nie je lepšie než mat aj humor v tomto, potom všetko ide ľahšie.. Samozrejme nechcem zlahcovat, ja sama na sebe vidím, že sa cítim lepšie odkedy cvičím.. Ale nepripisuj tomu až takú vážnosť, si len 2,5m po pôrode, telo sa zotavuje 9 mesiacov.. Inak ja dojčím deti dlho, prvá cez 2r,druhy 19m a aj totho plánujem 2r,a viem, že už len kojenim dôjdem na pôvodnú váhu

andrejka1974
22. jan 2022

Mala si mu povedať asi nikdy počkám dokiaľ ty priberies vyzeráš teraz hrozne

deti95060810
22. jan 2022

@vanda323 zvláštne... ja som práveže kojením zhodila vždy na pôvodnú váhu cca na 51 kg... a to mám 4 deti , z toho posledné 3 tesne za sebou...

bublinka1426
Autor odpoveď zmazal
vanda323
22. jan 2022

@deti95060810 Tak to ti závidím. Ja budem mať teraz 4 dieťa a nikdy som nekojila, len tú tretiu v poradí, a bola to katastrofa. Až keď som dostala Covid som ju odstavila ale to som už bola tehotná. A naozaj ja som normálne nemohla počas kojenia vydržať bez jedla to som nikdy nepociťovala takú potrebu jesť ako počas kojenia a hlavne sladké celý deň ma bolela hlava ako náhle som zjedla niečo sladké prestalo to ....takže ma čaká riadna Malacká po pôrode mám čo robiť . Ono není ťažké schudnúť, stačí nastaviť jedálnicek, horšie je že keď chces teda v mojom prípade chcem schudnut zdravo bude to trvať aj rok

deti95060810
22. jan 2022

@vanda323 držím palce...👍🙂👍

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
vanda323
22. jan 2022

@deti95060810 Ďakujem ❤️

Strana
z2