icon

Som zrútená zo svojho tela. Pomôže mi niekto?

22. máj 2024

Kaloricke tabulky - každý deň prijmem menej o 200-250kcal ako mám prijat. Beh? Není šance- bolesti členka, trening z youtube? Nedokážem si týždeň sadnúť na záchod co ma z toho bolia kolena, silový trening? Neviem sa vytrepat od deti na dve hodiny preč- proste asi som neschopná ale neviem to. Strava? Minule leto som mala za celé leto dva kopčeky zmrzliny. Co z toho? No prd. 15 kg nadváhy stále. Jem s deťmi naozaj zdravo, pekne mi to v tabuľkách vychádza, snazim sa vyvazene. Už som raz zhodila 25 kg pomocou stravy a cvičenia- nie som úplný laik. Ale teraz - po deťoch si neviem absolútne rady. Zhodila som 6 kg (ok super teším sa ) ale potrebujem ďalších 10. Už sa na seba nedokážem dívať. Co mam robiť?. Omiela sa to tu stále ale ja už naozaj neviem. Nejem žiadne pečivo, sladkosti o bože no minimálne nejaký keksík keď mám svoje dni ale proste nedám si nič, dostatok bielkovín, dostatok pitného režimu. Och pomoc....

Strana
z3
autor
22. máj 2024

@berenika39 ďakujem pekne

marianarem
22. máj 2024

A plavanie?

mogaa
23. máj 2024

úprimne? ohľadne cvišenia sú to len výhovorky.....youtube daj si napr. HasFit a cviš 4-5týtdenne , začni s tými for beginners....je teplo, keď je doma muž vytiahni bajk a na hodinu choď na bicykel.....hodinu denne si nájdeš a je to lepšie a šetrnejšie ako beh.....opäť cca 5x do týždňa....

kiki68
23. máj 2024

Baby zverte da do ruk skusenych ludi, nie niekoho, kto Vam znici metabolizmus. Lebo 700kcal je hroza, ved to telo spali tych 700 velmi rychlo a nieco mat musi, inak zacne reagovat presne opacne a pojde do rezimu sebazachovy. O tomto very kaloricky deficit nie je

autor
23. máj 2024

@mogaa aaa no ja neviem možno áno, je fakt ze cvičenie pre seniorov ma nenapadlo pozrieť. Skúšala som bicykel do 50km 2x do týždňa neviem prečo- nemalo to žiaden efekt. Skúšala som ten beh to bola katastrofa. Skúšala som cvičenia z YouTube 5x do týždňa a po 4 x som mala cca 3 týždne si problém sadnúť na záchod lebo som do takého ohybu sa nedokázala zohnut v kolenach. To boli hrozne bolesti. A do posilky sa neviem vytrepat od tých detí naozaj.
Poradili mi tu veľmi poskusam to všetko..

asdfka
23. máj 2024

@svetlonos ja kojim, to preto nejdu kila dole? 🥺

hipuska
23. máj 2024

@mirage neviem či je to až take staré. Ale tej ženskej sa ústa nezavru celý čas..
@autor ale ona má aj kratšie videá, 15 min, 30min

simsalabim
23. máj 2024

Autorka, ja mam problem s klbami a zo sportov mozem jedine plavanie, chodzu, bicykel (nie moc do kopca) a jogu.

mogaa
23. máj 2024

to nie sú cvičenia pre seniorov ale pre začiatočníkov....daj si do youtube Has Fit for beginners...50km bajk ak máš nadváhu a necvičíš? čistá blbosť.....račej menej a častejšie daj si každý deň cca 10km to uplne stačí a po mesiaci dvoch musíš vidieť zmenu....

svetlonos
23. máj 2024

@asdfka
ja to tak mam, pol roka mi trvalo schudnúť 2 kg. Teda ale neriesila som kt ani šport, len som rapídne obmedzila sladke a večer presla zo slaniny na uhorky 😁
Keď som kojila už len raz denne, šlo to lepšie a po ukončení som schudla 4 kg za mesiac. Ziadne diéty, šport ci iné. Proste ako som prestala kojit, schudla som celkovo 8kg.

simca06022011
23. máj 2024

mozno mas problemy, lebo vsetko prehanas... ty nepotrebujes prebicyklovat 50km ani hodinu skakat ako kobyla, najma ak mas problemy s kolenami. Tebe staci normlane v klude posilnovat, ked sa ti spevnia svaly, prestanu ta kolena zo vsetkeho boliet. A potom si mozes pridavat...A na to nemusis chodit do fitka, milion cviceni je na doma, kludnych pa rminutovych, s vlastnou vahou. vsetci by sa hned drbli na beh a hura stylom cvicit a ani nevedia ako :D

veronicka88
23. máj 2024

Mohla by som ísť akokoľvek podľa KT ak sa nehybem váha stojí alebo ide hore. Skús rýchlochodzu 5km trikrát v týždni. Neodpalis kolená ak si kúpiš dobre bežecké topánky s pruzenim

nikdenikto
23. máj 2024

@asdfka ja som tiež schudla až keď som prestala kojit. A cvičila som asi rovnako, len tu stravu sa mi nejako nedarilo držať na uzde. Po ukončení kojenia išli kilá pekne dole a to som sa nejako neobmedzovala, len už som nepotrebovala toľko jesť.

autor
23. máj 2024

@veronicka88 áno, take mam. Ďakujem za komentár, určite máš pravdu.

veronicka88
23. máj 2024

Pred dvomi rokmi som začala s rýchlochodzu,zišlo 5kg+zapisovanie do KT. Minulý rok som len športovala a váha stala,teraz znova zapisujem a makám 4-5 krát v týždni(beh,bike,korčule)ale chôdza mi do dnešného dňa je najobľúbenejšia a najprirodzenejší❤️)

autor
30. máj 2024

Ďakujem vám baby. Vďaka vám som to rozbehla. Kombinácia- walking at home, yoga, a cvičenia s eylem abaci. Striedam to, odcvicim ráno 35 min a po obede ideme s deťmi na bicykel (okolo 15km) tak snáď sa to rozbehne, stravu držím. KOLENA NEBOLIA. Vďaka

Strana
z3