Splníme si sen a konečne schudneme
táto diskusia je pre vsetky zeny ktore uz nechcu stále chudnut ale konecne schudnut
tak sa do toho pustime,len poprosím ak viete ako funguje tá 90dňová diéta,lebo ešte som ju neskúšala,v´daka
nechapem ako niekto vymyslel tucnych a chudych ja som vzdy zavidela chudym kamoskam a spoluziackam nebola som nejaka obezna ale kila navyse tu boli,ale uz mám toho plnu hlavu a som rada ze ste v tom somnou
takže si tú diétku naštudujeme a zajtra sa hlásim,aké sú pokroky. 🙂Začíname zajtra však?
1.DEN bielkovinovy
ranajky : 2 kusy ovocia
obed : varene alebo pecene maso /3 kusy/ , 1 krajec chcleba, salat v akomkolvek mnozstve. Po obede sa musi vypit 2 dc vyvaru bez cestovin.
Namiesto masa sa moze pouzit vajce : 3 kusy bud uvarene alebo upecene.
Mlieko a syr sa moze papat len v tento den.
Vecera : to iste ako obed iba okrem polievky
ak na obed papate maso ,tak aj vecera nech je maso ,ak vajce tak nech je vajce. Ja som jedla v tento den bielkoviny vsetky, to znamena, ze ak som mala na obed maso a na veceru som mala chut na syr, tak som si dala syr.
@zloba_z_pd ja som tiez za sukromku .. bolo by to lepsie. temu nezamknu a budeme mat aj trocha sukromia... inak velmi rada sa pridam ...
a ako mám dat temu do sukromnych?a baby rozpis an zajtra máte takze dobru chut
😉
@zloba_z_pd inak neviem vobec nic o 90 dnovej diete .. budes pisat kazdy den co mame jest M alebo aspon popredu az vieme ? lebo pocula som o tejto diete ale neviem co a ako... a kdesi som pocula ze ked prestanes po 90 dnoch ju udrziavat tak naspat sa priberie
5x denne malé porcie jedla - hlavne polievky a 2l cistej vody denne a ziadne sladkosti. a kilá pôjdu dole
@zloba_z_pd aj ja by som bola za sukromku lebo hovorit o mojch kilach bol vzdy problem, a aspon budem vediet ze sa v tej teme nehrabe kazdy 🙂
@zloba_z_pd https://www.modrykonik.sk/forum/sukromne-skupiny/ na spodu mas vytvor sukromnu skupinu... treba tam kliknut
ked mne je vzdy tazko dodrziavat cas jedenia lebo s malym som bud vonku ale neako sa posnazim
@zloba_z_pd jaj a potom musis dat kazdej z nas pristup.. teda napises do skupiny nase nicky ..
Rada by som sa aj ja pridala 🙂 Nikdy som nemala kila navyse, postavu som mala vzdy stihlu, ale po porode, ostalo mi 11kg navyse a jednoducho to nejde a nejde dolu ☹ Ani kilo od porodu a to je uz rok ☹
kurnik, ale kukam ze diskusia zalozena par minut a hned vsetci ako sa sem zbehli 😀

@zloba_z_pd no potom by som sa rada pridala.. ale tema o chudnuti tu uz je.. dokonca viac.. tak neviem ci ti tuto temu nezamknu ..