Splníme si sen a konečne schudneme
táto diskusia je pre vsetky zeny ktore uz nechcu stále chudnut ale konecne schudnut
tak túto tému len uvítam, neviem sa donútiť, síce cvičím, ale dáko to nezaberá, ja chcem zas skúsiť túto diétu, raz som ju už držala a išlo to pekne dolu, najhoršie je začať. tu je http://dievcata.blog.cz/0609/13-dnova-dieta ak ma vezmete idem k vám do súkromky
@wikinap
@helimama
@katkamikusova14
@mysicka242
@zuzana_1
@sante81
@sirael tu je link na sukromku
Prvy prispevok bol velmi slubny - pre zeny, ktore nechcu stale chudnut, ale schudnut 🙂 A hned to skoncilo pri 90 dnovej diete 😀 😀 😀 No nic baby, drzim vam palce, aj ked toto nie je cesta ako schudnut a udrzat si vahu. Ale na to dojdete aj same. Jedna z nekonecnych diet a za nou mozu ist dalsie a dalsie a dalsie.... a kila budu chvilu ubudat a znova sa vracat a tak dokola.... Ale prajem vela uspechov a hlavne sily a motivacie vydrzat!
@zloba_z_pd podla mna je idealne zmenit postupne stravovanie. pomenit veci. lebo takto ked 90 dni bude niekto chudnut a potom prejde do starych kolaji,pravdepodobne aj naspat naberie.
je to len pre baby, ktore chcu drzat 90dnovu dietu alebo aj pre tie, ktore chceme zmenit stravovanie k zdravsiemu stylu?
ja som ziadnu dietu nikdy nedrzala a schudla som po pôrode tych 25kg len som si upravila jedálniček, po druhom tehotenstve budem postupovat rovnako. nebudem sa prezieerat , dodrzovat pitny rezim a ziadne sladkosti, prvy uspech sa dostaví po 4 tyždnoch.
ja som niekde citala,ze zeny v minulosti boli chude lebo jedli len varene zemiaky naviac peniazkov nebolo tak to skusam 😀 druhy den mam dietu ale nie doslovne len na zemiakoch. a keby ste vedeli ako sa trapim hladom a to prilis nehladujem,len si kontrolujem co jem obmedzujem pecivo a nejem somarinky ako sladkosti a slane co zboznujem 😀 dufam ze mi to vydrzi este aspon 2 mes. 😀 😀 😀
ahojte aj ja sa môžem pridať aspon sa budeme navzajom podporovať aby sme to doťiahli do konca lebo samej sa mi chudnutie zunuje po tyždni 🙂
Ahojte, tak som tu! Už mám knižku na ploche ! ktorá chcete? Ráno poprosím MM aby sem šupol link..... čo vy na to ?
Inak ženy , nie ta hrrr do toho, najprv by sme si mali prečítať, potom hupsky na nákup potravín a ide sa na to ? či už od zajtra ?
1. deň sú kuracie prsia a zeleninový šalát.....
mozem sa pridat? drzala som ju sice mesiac na zaciatku roka ale trocha som popustila a tak chcem ist do toho na plno, takze zajtra, teda uz dnes je prvy den?
no znie to zaujimavo, ale dietou schudnete a ked prestanete je to naspat...skor by ma potessila skupinka kde zeny chcu trosku upravit stravu a pocvicit... 😒 zaroven sa podporovat,
No baby ja to potrebujem ultra súrne. Pridáte si ma?? Inak ja som chudla 90-dňovú po prvom pôrode a za dva mesiace som schudla 22 kíl, celkom som si to aj udržiavala, lebo človek si na ten režim zvykne..až dovtedy kým som zas neotehotnela a ostalo mi viac ako 20 kíl. A po treťom pôrode ďalších skoro 10😠
Cauky babulky, nechcem byt zla ale ako som čítala že chcete schudnúť a ptate sa na diéty... Trocha aj pogooglite a tam si prečítate že skúšať každú chvíľu inú diétu nie je dobre lebo sa tie tuky usadia a nebo budete mat jojo efekt.. Skôr si upravte jedalnicek tak aby ste ho mali aj rok a pomalu schudly a nie rýchlo.. Ja to s vama myslím dobre a nie zle..
Ja na diétu kaslem a nikdy som ju ani nedrzela. Kg idu u mna samé dole a hlavne ked kojim

@zloba_z_pd akooooooo