Spoločné chudnutie
Ahojte niekto skim budem chudnut spolocne ? Mozme sa motivovat pridávať recepty cvicit 🙂 . Napiste koment napisem vam ♥️tesim sa 🙂 som zena na materskej 🙂
@jessicai @nutelka21 baby lepsie zdravotne? My máme okrem malej vsetci silnu nádchu. Nestrázim si stravu, zdravo, ale iste neni deficit, takze nic moc. Obcas mám akoby zmensené hrdlo, iba caj viem prehltat...aspon viacej pijem. V pohode si doprajem hrianky s cesnakom, kolác z ovsenych, vajcia, avokádo...pff...aspon mám chut do jedla nestratim silu. Nech sme skoro opat zdravi, caute 🙂
@aahajnalka ahojky,no mne vysiel PCR negativny,takze mame len nejakeho agresivneho bacila.Ja uz lepsie ale stale sa drhnem..uz sa neviem dockat kedy uz si znova vybehnem,veru mam normalne chut obut tenisky a vyvetrat si hlavu,ale najskor asi az koncom mesiaca,taka bude realita..
Strava ok,akurat som si vcera dala na veceru burger,co uz, inak znova dneska tvaroh,vyvar,cottage, ovocie..vecera asi len pomaranc po vcerajsom burgri..
Avokado uz musim minut,pomaly mi zhnije,asi si zajtra spravim hrianku,inspirovala si ma😁
Bohvi co je vo vzduchu,soplime aj my vsetci,drzte sa aj vy..snad uz jun uz bude lepsi..
@aahajnalka pravdepodobne ani covid nemáte keď máte chuť do jedla. 😄
Ja mávam teraz dosť často bolesti kostí, kĺbov a svalov. Test na covid negatívny a ja ani spať nemôžem tak ma všetko bolí. Mala som aj vysoký tlak ale ten som čajom vnížila.
@jessicai to si asi myslela mna😁
Chut je,to ano..ale mala som dni kedy mi az tak nechutilo😁
..akurat dnes mam posledne ATB,tak sa uz neviem dockat kedy sa pustim do cvicenia,este chcem par DNI pockat..
Inak vcera som robila po stoch rokoch hrstkovu polievku,tak budem mat aj na dneska..muz si zase vypytal kolozvarsku,tak rozmyslam,ze si pre seba spravim verziu bez ryze,prekladana kapusta s hovadzim..no uvidim,co z toho vyjde..👍
@aahajnalka ako sa mas? Uz lepsie?
@nutelka21 @jessicai ahojte, trocha lepsie, stále sople, ale uz vládzem v norme utiahnut bezny den, na cvicenie sa necitim telesne, ale uz by som rada. Strava ok, co sa tyka normálneho jedla, ale veru boli aj vypraz.kur.prsia v chili sezame, manzel mal narodky, tak aj kusok torty. Robila som fit gastanovu je uzasná, poslem link. Uz nech som zdravá, lebo stagnujem 60kg ma neopusta, uz sa zahravam aj myslienkou, ze na jeden mesiac si dám delenú stravu, KT ma nebaví. Presne viem co by som mala robit, silové viackrát do tyzdna, bike a diéta, hned by sa to pohlo...ale je jednoduchsie polemizovat...ach jaj https://www.fitrecepty.sk/recept/fit-gastanovo-...
@aahajnalka ja som sa vazila a ja tiez stagnujem vahovo,ale este ze to neni plus 😁ja sa budem snazit stravu drzat a cvicit zacnem az po marodke,28. mi trhaju osmicku...plus som zvedava,ci ma v najblizsich dnoch zavolaju na ockovanie.vsetci z okolia uz pomaly dostali termin,tak som zvedava..
@nutelka21 hi, tak to mas perne obdobie... a koncom roka by si rada otehotnela, ak sa dobre pamatam, velke plus je, ze sme sa naucili zdravo jest, vieme kedy robime chyby a podla mna to je najvacsie plus toho celeho cirkusu okolo tukoveho brucha :D
@aahajnalka hej no blizi sa koniec roka a mne sa do toho nechce akosi,ale to preto ze mam poslednu dobu dost,doma je totalny cvokhouse😁
Dufam,ze este daco schudnem,nech nie som totalny vorvan..😁tak uvidime.
@nutelka21 tak to nerob ked sa ti do toho nechce 🙂 daj si nacas, ak nie do leta tak do vianoc schudneme, take neni, ze nie :D
@aahajnalka prajem skoré uzdravenie. Ja som asi podľa počasia. Jeden deň fajn a na druhý deň má všetko bolí. Dva tri dni bez poriadneho spánku celé telo ubolené a zrazu ako by mi nič nebolo aj cvičiť sa mi chce. Energie mám vtedy na rozdávanie. Bola by som rada keby tých horších dní bolo len veľmi máličko v roku. 🙂
@nutelka21 ahojte, dnes som upiekla kolácik bez muky a cukru
pisem z PC, z mobilu haprovalo...
3 sacky pudingoveho prasku+ kakao
250g odtucneny tvaroh
1 odmerka proteinu- obsahuje sladidlo, to mi sladi kolacik, moze byt aj ine sladidlo
250g biely jogurt
2 vajcia
1 sacok kypriaci prasok
vsetko zmiesame, zdobim ovocim, peciem 40min na 170stupnov. je vlacny, syty kvoli obsahu proteinu, kcal som neratala 🙂
@aahajnalka Vyzera famozne,😍..musim skusit😁..inak ako sa dari?
@nutelka21 ahoj, v norme, vcera sme boli na túre kym neprsalo, 7km, spiatocnou cestou uz dost fukalo, chyba mi bike, jedlo tiez ok: tofu so zeleninou, melon, ten kolácik. Mám pocit ze som na udrzovacom rezime, nevázila som sa dávno, ani nemerala...v skupine som citala, ze vtedy si v deficite ked pocitujes hlad, zatial nedelim potraviny, lebo bielkoviny mi chutia a chybaju...ty ako?
@aahajnalka vies co ale super,ze mas nejaky pohyb,ja uz cez 2t uplne ze ziadny..uz mi to fakt chyba..
Navyse niektore mam stravu uplne super a niekedy mi prepne a je to zloba..ale dneska ide manzel po nakup,nakupila som si len zdrave veci,tak verim,ze nasledujuce dni to zloba nebude😁.
Dnes som sa odvazila a som na 62,0..som na udrziavacom rezime,ked si vezmem tak od marca..takze ked zacnem naplno od zaciatku mesiaca aj cvicit,mohlo by to ist dole..hlavne si musime doma znova spravit rozvrh ako sme mavali,Lebo obaja vidime,ze to bez rozvrhu doma nefunguje😁..
Presne viem kde je chyba len horsia je prax..musim si trocha zmenit jedalnicek,Lebo uz 3.mesiac jem na ranajky tvaroh s maslom,sice vzdy s inym ovocim ale uz mi to pomaly ide krkom😁..
Takze na Jun mam nove ciele a pravidla..
1) 20km do tyzdna beh
2) 2x HR do tyzdna
3) pit 2l denne (vcera som Bola cely den na 3dcl 😫)
4) drzat stravu
5) zmenit ranajky
6) mat pod 60,0kg ku 1.7.💪😁
Uz sa Len spravne namotivovat..😁
Ahojte, vcera som opat "nabehla", budem sa snazit mesiac takto jest, vecer som zo zvedavosti nahodila do tabuliek, bolo to 600kcal, inokedy len ranajky mam tolko 😀 ranajky-losos z konzervy, desiata- jablko, obed-bataty, olovrant - biely jogurt, cerstve jahody, vecera - zapecena cuketa, s morcacou sunkou, rajciny, olomoucke syrecky. Ja mam taky plan, ze skusim zmensit porcie ale bielkovin sa nevzdam. Dnes spravim morcacie vykostene stehno na cinsky sposob, makovo tvarohovy fit kolac.
Dnesne ranajky - bataty, morcacia sunka, rajciny, rukola
Ako sa mate? Ako vikendujete? Planujete na nejaku dovolenku? My by sme radi skocili na 2 dni do Stiavnice 🙂
@aahajnalka ahoj,super,ide ti to super💪..dost malo kcal si mala,to by som asi nedala😁.tolko mam ranajky,desiata😁..alebo len ranajky 😁..
Ja tiez sa snazim stravu dodrziavat,akurat vcera sa mi to nepodarilo,kupila som si po pol roku kvaskovy chlebik aali sme na veceru s tuniakovou pomazankou a na obed som zjedla 500g morcaciu nohu😁bielkoviny boli vysoko prekrocene,zial deficit to istotne vcera nebol,este ranajky mi dneska nesli dole krkom 😁..
Ale dneska sa zatial drzim,tak klop klop ...
Dnes mam ockovanie v PN,takze ideme na vylet..od pondelka zacinam cvicit,dufam,ze budem ok po ockovani a uz nabehnem na rezim..rozvrh mam uz hotovy,uz sa ho len drzat..
Dovolenku planujeme asi na jul,nejake Tatry,uvidim ako to dame so synakom a potom mozno v auguste volaco spachame..😁..
Inak vikendujeme pracovne,na zahrade,vsade koa buriny takze sa nenudim..vy ako,pochvalte sa🌷
@nutelka21 to si bola dosť blízko mňa keď si bola v PN. Aj ja som bola dnes v PN pozerať kávovar. Manžel sa rozhodol kúpiť tak chodíme po obchodoch.
Tiež som bola včera pol dňa v záhrade.
Strava u mňa celkom vpohode. Začala som sa kontrolovať.
Dnes som si aj zacvičila 50minut. Potom som po sprche išla ešte na prechádzku s fenkou.
Začínam sa viac hýbať a menej jesť.
Držte sa dievčatá a jedzte primerane aby sa tie kilečká čo ste dali dole nevrátili.
Ahojte, jej ako dobre sa to cita 🙂 sme opat v hre 🙂 aj my mame zahradu, ale mala mi teraz zacina chodit, tak vela burin nenatrham 😀
@aahajnalka joooj,no tak mate doma zabavu..😊ani ja toho moc nespravim,lenn vtedy ked mam babysitting😁 alebo ked spi.
Inak dneska som varila kelovy privarok,brutalne ma malo kcal,takze sa mi ujde plny tanier😁
Cakam cakam kedy padne 12,ja uz by som o 11 obedovala😁..Len potom do vecera casu dost a brusko prazdne
Inak dievcata..neviem ci viete,hollandia zacala vyrabat aj nanuky,jeden nanuk 125kcal..tak som si nakupila do zasoby ako maskrtu..su celkom fajn👍
Dnes som v deficite,hladna som jak vlk😀musim si opat stiahnut zaludok,takze uz len voda do rana..vy ako?
@nutelka21 v akom obchode kupuješ tie nanuky? Ja kupujem bud ovocné ktoré sú menej kalorické alebo proteínove zmrzliny v Lidli.
Nieje dobré byť v deficite a nejesť keď máš hlad. Pokazíš si tým metabolizmus. Telo si začne ukladať aj z toho mala čo zješ keďže sa bojí, že ho necháš hladovať.

@aahajnalka ďakujem 🙂