icon

Spoločné chudnutie

8. dec 2020

Ahojte niekto skim budem chudnut spolocne ? Mozme sa motivovat pridávať recepty cvicit 🙂 . Napiste koment napisem vam ♥️tesim sa 🙂 som zena na materskej 🙂

nutelka21
6. jan 2021

@aahajnalka no ja som si zo srandy nahodila moj dnesny den a bielkoviny som nenaplnila ani z polovice.aj som si myslela..musim pridat vajcia,nejakeho tuniacika zajtra..

sofia1
6. jan 2021

@mogaa môžem poprosiť link na cviky?dakujem

jessicai
7. jan 2021

Dievčatá mám pre vás takú malú radu. Chudnite pomaly inak môžete mať problém s kožou. Nestihne sa prispôsobiť.

aahajnalka
7. jan 2021

@nutelka21 musia byt denne naplnene? vzdy vsetko? tuky, cukry, bielkoviny? Mozno to znie blbo, ale nechcem byt otrokom KT. A co ked jeden den napr zjem viac bielkovin a druhy menej? Dostane sa do balansu napr na konci tyzdna? Pred 8mi rokmi som uspesne skoncila 90dni a nemala som ziadny jojo efekt.
@jessicai ahoj, nechudnem rychlo. momentalne ani pomaly :D ani nijako cm su take iste uz nejaku tu dobu, ale nevzdavam sa 🌹

jessicai
7. jan 2021

@aahajnalka to je dobre. Nevzdávaj to. Ja sa tiež s tým pasujem.

nutelka21
7. jan 2021

@aahajnalka no to ani ja nechcem byt otrokom KT,ja som dlhodobo jedla dost malo bielkovin..to som dnesnym dnom zistila,ked som si to vsetko zratala..dufam,ze som nechudla zo svalov😱za dnesny den mam vsetko navazene a som prezrata a mam ledva 1300kcal..teraz neviem ako dalej..kaloricky prijem mi vychadza na 1900kcal..ja lenze ci ten rozdiel nie je dost velky,ci mam troch viacej jest..aby ked som prestala chudnut mohla trosku znicit kcal..co si myslis?

aahajnalka
7. jan 2021

@nutelka21 s tymi kaloriami ti poradia znalkyne v skupine, naozaj neviem, ale 1900 sa mi zdá skor na udrzanie ako na chudnutie. Zdravy sedliacky pristup vela zeleniny a pohyb, iné neviem poradit 🙂

nutelka21
7. jan 2021

@aahajnalka dakujem🙂 vysledky mam tak budem dalej tak pokracovat;)

Aky si mala dnes den?

Ja som rano bola na 5km prechadzke a pobede som cvicila 50 min HIIT (core,nohy,zadok)..
Zajtra si dam asi brucho🙂

aahajnalka
7. jan 2021

@nutelka21 ahoj, ja tiez ráno s dcérami 5km, vecer spinning hod, diastáza. Jedlo: sosovicové fasirtky z fitreceptov, vela zeleniny. Zajtra kapustové cestoviny https://www.fitrecepty.sk/recept/chow-mein-duse... a rozmyslam ze cestoviny zamením za pseno alebo quinou nech to menej kcal. Ty co budes varit?

nutelka21
8. jan 2021

@aahajnalka ahoj.. ja uz mam po 5km,dnes na obed kuraci salat s pestom..na veceru este neviem,asi klasiku🙂
Ja moc quinou nemam rada,casto si robim kuskus napriklad..🙂
Daj vediet ako chutili tie kapustove cestoviny🙂

aahajnalka
8. jan 2021

@nutelka21 ahoj, dnes aj u nas snezilo, tiez sme si dali 5 km turu, tolko vladze moja 8 rocna. Vratili sme sa kazdy hladny, tak ja som si dala bio /od maminky/ par. pretlak, trocha cerstveho zelleru a nastruhany grana padano - akoze polievka. A spravila som palacinky, spaldova muka a proteinovy prasok, ostatne klasika ingrediencie, tak kapusta asi na veceru...

nutelka21
8. jan 2021

@aahajnalka ahoj,no taka prechadzka padne vhod;)
Ja som vyskusala z fitreceptov na veceru kuraci Pad Thai,no som dost z toho prekvapena,lebo to bolo naozaj dost dobree..tak zostalo aj na zajtrajsi obed,tak nemusim vyvarat..
Zajtra si chcem spravit daco z cvikly,bud pomazanku alebo na veceru pecenu s encianom..uvidim zajtra,na co bude chut a cas🙂
Dnes som necvicila ani nebehala,zajtra planujem sa trosku rozbit..🙂

aahajnalka
9. jan 2021

@nutelka21 ahoj, ja dnes plánujem oddych, prechádzka bude. Ovocny den. Do vecera uvidime 🙂

nutelka21
9. jan 2021

@aahajnalka ahoj,super,tak dneska oddychuj 👍
Ja tiez mam uz po prechadzke a este ma caka pobedny trening🙂

nutelka21
10. jan 2021

@aahajnalka ahoj..aky si mala dneska den?🙂

aahajnalka
10. jan 2021

@nutelka21 ahoj, klasika 4km, vecer 1hod spinning. A upiekla som skvely kolác, pudingovy prasok, tvaroh, jogurt, vajco, kokos. olej, xylitol, kypr.prások, vsetko mix a hotovo na vrch jablko. Ty sa más ako? 🙂

nutelka21
11. jan 2021

@aahajnalka ahoj,fiha no zlozenim vyzera ze bol paradny👍z fitreceptov? 😊
Mne dneska zacina krabickova dieta( darcek od jeziska),tak akurat som mala obed (porova polievka a kuraci steak na BBQ omacke s tarhonou)...mini porcie ale hladna nie som😊😀
Horsie to uz bude s tymi dvoma chodmi dalsimi vydrzat do zajtrajsieho dna,no ani sa mi nechce verit ze to ma 1500kcal😆😆😀
Dneska planujem vybehnut von,som odhodlana dat minimalne 7km..tak uvidim ako mi to pojde..
Rano uz mam 4km odkracanych,tak aspon daco...👍
Co planujes na jedenie?😀

aahajnalka
11. jan 2021

@nutelka21 ahoj, ten kolác som nasla tu na koniku u niekoho. A predstav si, dnes je den, ked som konecne upiekla ten slany kolac so spenátom z fitreceptov, je brut dobry a paradne zasytil, pridala som mini mleteho morcacieho masa kvoli manzelovi. Ja dnes slabo, je zima, nechcela som malú dlho vonku, iba 2km, vecer spinning a chrbát plánujem. Co sa tyka kcal treba naplnit denny limit? Ako to je? Ked menej zjem sa spomalí chudnutie? V skupine aj z kohutika to tecie, ze naplnit makra, inde fitnessrevolution zas citan, ze dolezity je kalor.deficit. aky más na to názor? Vdaka 🙂

nutelka21
11. jan 2021

@aahajnalka hej super,tak buduci tyzden ho spravim.uz sa na neho tesim🙂
Aj tu dneska bola dost zima,dala som 7,6km..takze som spokojna..🙂
No z mojho predchadzajuceho chudnutia som sa dostala do takeho stavu,ze sa mi chudnutie zaseklo,znizila som prijem (tiez som chodila behavat) a aby som dalej chudla tak som mala asi tak dokopy 1000kcal za cely den..totalne mi odisli svaly,bola som chuda ale lemrava...samozrrjme,ze ked uz som skoncila schudnutim nebolo mozne udrzat tu vahu pri takom nizkom kalorickom prijme..takze si myslim,ze urcity zmysel ma snazit sa dosiahnut aspon priblizne urcity zdravy kaloricky prijem aj pri chudnuti...
Nikdy som sa neriadila KT a makrami nejak detailne..CCA viem kolko to ma kcal a vzdy som si davala tak na tanier jedlo,ze tam bolo zastupenie vsetkych makier..mne osobne sa to najviac osvedcilo a tak pokracujem..Len sa vzdy bojim,ze stale budem znizivat svoj kaloricky prijem aj ked je vydaj dostatocny a znova sa zopakuje scenar...
Ty ides svoju 90dnovu dietu..ked ti skonci 90ty den,co planujes? Prestanes ci ides dalsich 90 dni? 🙂

aahajnalka
12. jan 2021

@nutelka21 ahoj, ked skoncí 90ty den, idem normálne zdravo dalej, nedelim potraviny uz. 2013 som si tiez znacila cm, kg a veru v strede diéty som uz mala 55 kg.. je pravda, ze teraz som zacinala s vyssou váhou, neviem ide to tentoraz pomalsie. Som v kal.def. , raz sa to musí spustit. Vraj vek nie je vyhovorka.40r. Mozno som len netrpezlivá. Nevzdávam sa. Priberala som 9 mes, nemozem chciet byt stihla za 50 dní :D aj ked chcem :D.

nutelka21
12. jan 2021

@aahajnalka no chce to trpezlivost,to si aj ja hovorim😀
Robis pre to maximum,takze myslim,ze budes spokojna 👍
Kolko si pribrala pocas tehu? Ja 14kg,ale od 23t som bola na rizikovom s nizkotucnou dietou,inac by som urcite nabrala cez 20kg😀

aahajnalka
12. jan 2021

@nutelka21 prvé tehu start 52kg finish 69kg, 32r. Zaciatok diéty 62kg. Konciec 51 kg. Druhé tehu start 52kg finish 75kg, 40r. Diéta 67kg, koniec...iba Boh vie 🙂 Bola som brutal zavodnená ku koncu som sa uz nespoznávala v zrkadle, nekonecné tehu to bolo, nechcela sa narodit mladsia, po 41tt, vyvolávackami

nutelka21
12. jan 2021

@aahajnalka mne tiez museli vyvolavat po 36tt..takze ja som si brusko "neuzila" posledny mesiac...nejake to nabrate kilo som usetrila..

Ja som momentalne -6kg od mojej startovnej predtehu vahy,takze som rada,ze som sa konecne odhodlala.dufam,ze splnim svoj mesacny ciel,robim pre to vsetko..
Vcera mi synak prespal noc len s jednym zobudenim sa(prvy krat,inac sa budi bezne od narodenia 10x a viac),takze som sa po sto rokoch vyspala a zregenerovala sa..
Dnes som bola na prechadzke,inac som mala fajront a zajtra cvicim..od pobedia snezi,takze zajtra asi daco silove👍
Co ta caka zajtra?

aahajnalka
13. jan 2021

@nutelka21 ahoj, dnes ovocny den, sneh, tiez bez kardia dnes, jogu a cviky na diastázu dám dnes. Fuu to más tazké, ze tolkokrát sa budíte cez noc. Cez den si aspon pospí? Ja mám v tomto klop klop klop stastie, obe prespali noc po 600nedelí.

nutelka21
13. jan 2021

@aahajnalka tak si si pekne zamakala..ja som dala dneska silovy 35min a zajtra uvidim,co..mozno by som dala daco cinkami,muz mi oprasil nejake lahsie vahy z garaze..
Hej no neni to easy,ja uz som nejak navyknuta poriadne nespat,max hodinku vkuse..uprimne,viac som bola rozbita predtym,ako som nic so sebou nerobila..teraz je to tiez narocne,ale rano som celkom fresh..nechapem sama...ja dufam,ze sa to bude zlepsovat uz..
Za cely den mi spi jeden spanok,pobede da tu 1,5hod s troma prebudeniami😫..dakedy len s jednym...

aahajnalka
13. jan 2021

@nutelka21 naozaj si si zvykla 🙂 Inak aj ja, ze spime do 9:00 :D avsak zacalo online vyucovanie a madam musí vstávat o 7:30, pane boze :D

aahajnalka
13. jan 2021

@aahajnalka len tak zo zvedavosti, co robí maly ked v noci tolkokrát vstane, je hladny, smadny? Neviem si predstavit co robite kazdu hodinu v noci

aahajnalka
13. jan 2021

@nutelka21 tebe patri otázka, len som zle tukla odpovedat 🙂

nutelka21
13. jan 2021

@aahajnalka ma nepokojny spanok.hladny ani smadny nie je ale nonstop sa budi,zo spanku place..on sa nonstop premiestnuje v posteli,minule spal po sediacky..sadol si a chudak tak zaspal..
On podla mna dost preziva co prezil cez den,inak si to neviem vysvetlit..kratke ma tie spankove cykly..on toto robi od narodenia..ja som zevraj taka bola do 5r,tak neviem😆

aahajnalka
14. jan 2021

@nutelka21 chudatko po sediacky. Tak sa más na co "tesit", este 4 roky insomnia..ale snád skor sa to znormalizuje 🙂. Co budes dnes varit, cvicit? Ja mám oblubeny den, dám za chvilu vajco na makko, trocha sunky a zeleninu. Minule som spravila z fitreceptov pudingovo tvarohovy kolácik, supnem do pudingu protein a ňamka. Mám tvaroh veru sa zahrávam s myslienkou. Tu je link https://www.fitrecepty.sk/recept/fit-pudingovo-...