Tabletky Chróm na chudnutie
Ahojte, použival ich niekto , a funguju?
@azurova99 ja som jedla sladké, chipsy a chleba chleba chleba. Nemala som problém prestať to jesť, keď som sa rozhodla schudnúť. Všetko je v hlave, ak si už teraz hovoríš, že niečo nedokážeš, tak to nedokážeš. Po týždni som nemala na chleba potrebu a keď som chcela sladké, dala som si kúsok 70% čokolády alebo ovocie. A stačilo mi to, pretože som svoju pozornosť orientovala inde ako na to, že mám problém so sladkým. Čiže ak potrebuješ niečo, po čom nebudeš siahať na sladké, tak je to nastavenie hlavy a zamestnanie sa. A začať postupne, nie zrazu zo dňa na deň prestať jesť.
@azurova99 Tummytox kapsule su dobre na obmedzenie chuti do jedla.. niesu to tabletky na chudnutie, len vyslovene na znizenie chuti do jedla a su na prirodnej baze, takze niesu ani skodlive
@azurova99 ja som ho užívala, ale teda nie na chudnutie, ale tiež na potlačenie chuti na sladké. Lebo čo ja viem požrat 🙈 Nato mi pomohol. Chudnúť som nemala čo, lebo z toho sladkého nepriberám, ale na žalúdok mi to nerobí dobre.
tak si to sladké nekupuj, ked nevieš odolať
@ivkazba čím ste nahradili chlieb?
Chróm znižuje chuť na sladké... ale pozor, kľúčové slovo je, že "znižuje" a pozor, vôbec to neznamená, že vďaka nemu schudneš...
@oliverceky ničím, nastavila som sa že k vajíčkam, syru a zelenine na raňajky chlieb nepotrebujem.
Ja som po ňom ešte viac cítila hlad, tak neviem, za mňa skôr na priberanie. 😀
@azurova99 tak jedz sladké, ale ovocie alebo musli ráno, kúsok čokolády iba a tak. Najhoršie je nedopriať si a potom zožrať celú krabicu naraz. Je to o tom prijať menej kalorií ako vydáš a je jedno či tam bude sladké alebo nie. Naopak, treba si nastaviť taký systém, čo budeš dodržiavať celý život, nie že si budeš odopierať sladké a schudneš 5 kíl a potom prestaneš dietovať a budeš mať naspäť 15.

Prečo myslíš, že je na svete toľko tučných ľudí, ak by všetky tieto tabletky fungovali? Funguje prijímať menej kalórií, pravidelná a vyvážená strava, pohyb. Ja som schudla 30 kíl bez jedinej tabletky či zázračného nápoja. Ak chce človek schudnúť naozaj, tak tabletky rozhodne nepotrebuje.