Tabletky na chudnutie Caralluma
Ahojte, práve som našla na nete reklamu na tabletky CARALLUMA. Nemáte niekto s nimi skúsenosť?
@devilinheart ale ved podla niektorých príspevkov to vyzerá, že to niektorým zabralo...či nie?
devilinheart už asi aj ja :( dúfam , že aspoň niečo schudnem lebo ak nie tak ma porazí 😠
@jinling ved to ani citron nepomaha 😠
@devilinheart odpisala som to co bolo na listku . . . . . . . .zajtra ti kuknem a poslem link
@sasurin Ahoj pozdravuje.Chcela by som o tvojom produkte vediet viac a zacat ho uzivat,poviem ti pravdu skusala som co ponukla reklama,je pravda ze kila isli dole no musela som sa zrieknut oblubenych dobrot a sladkosti po ukonceni su kila tam kde som zacala a to vecera o 6.hod.Moja lekarka mi povedala aby som prestala jest vysokokaloricke jedla a viac bielkovinovych a menej tukov.keby si mala cas prosim ta posli mi tvoj produkt na moj e-mail aneta10@centrum.sk Srdecne dakujem a pozdravujem
Tak dievčence, zdravím vás.
už dva týždne papam "zázračné" pilulky a neschudla som ani deko.
Od dnes budem držať aj dietu a uvidím.
Zatiaľ to hodnotím ako vyhodené peniaze.
@renvelka Ahoj chcem sa spýtať, aký účinok majú na teba tie lieky. Berieš ich pravidelne, je nejaký úbytok na váhe?
@devilinheart http://www.topcaralluma.com/sk2/ toto je ten slubeny link
@sasurin poprosim preposlete mi kontakt na tu pani Helenku?
môj email : zuzana.g13@gmail.com
vdaka
baby ak niektora z vas ma skusenosti zo SlimDetoxProtect tak pridite na stranku https://www.modrykonik.sk/forum/chcem-schudnut/tabletky-slimdetoxprotect/ .dik
ahojte baby schudli ste už niekdo pomocou tých tabliet?
ĽUDIA MÁ UŽ NIEKTO SKÚSENOSŤ ŽE MU VRÁTILI PENIAZE AK NESCHUDOL??ALEBO UŽ IM NIEKTO PÍSAL OHĽADOM REKLAMÁCIE?? Prosím napíšte mi ja to chcem vrátiť!!!
Ahojte, mohli by ste mi niekto poslat stranku kde ste to kupovali,,, velmi o tom rozmyslam ale bojim sa vedlajsich ucinkov kt. Tu pisete. Taktiez sa chcem spytat ci ma nejake zle ucinky na branie antikoncepcie? A ako casto treba brat tabletky? Niketore pisete 1 krat denne a niektore 3 krat denne.
Dakujem 🙂
@siska2703 moja ak ti pošlú 60tab CARALLUMI tak 2x denne no ale to ti neposlu !pošlú ti buď 30 nebodaj 27 a to sa berie jedna pred obedom,no píšu ze pred raňajkámi no mne napísali ze pred obedom!no ale zatiaľ som užila 7 ale nič len čuram. Takže neviem ti povedať či schudnes!!!
@angeles2000
@alibaba22 ahoj tak ti pišem akosom slubila..a poviem vám všetkým tu, že som absolutne nč neschudla, ańi len som necitila že by som meniu chuť do jedla..skor sami zda že naopak, práveže som nemusela ja nikdy moc sladke a tedka zasa take chute mám...tak neviem no...a beriem to presne 11 dní...akože už im neverím naozaj nie....vy ste na tom ako?a ty alibaba?
@devilinheart ja tiež len cikam a beriem ich 11 dni a nič som neschudla absolutne nič...takže im neverim ....
Ja by som taka rada dala dole par kg staci 4 ale tak naozaj neviem co urobit su aj pozitivne aj negat odpovede,,,:(
Mozte mi prosim este poslat link kde ste to kupovali pretoze ja som nasla aj na ebey za menej penazi tak chcem porovnat
Je tatto caralluma taka ista ako Caralluma Actives? Pretoze samotnu Carallumu neviem najst.
Dakujem
Zienky mam Lipoxal extrem ostalo mi 30tb ak by ste niektora chcela dam ich za 7€.
@sasurin
Zdravím, tiež poprosím kontakt na tvoju známu. Môj kontakt je moni.kolcakova@gmail.com
@aninapomaranc ahoj, p´dnes som si objednala Carallumu...ty ich ešte berieš? mám obavy po čítaní toho všetkkého tu 🙂 mala si nejaké vedlajšie príznaky a podarilo sa ti zhodiť? díky za odpoved
@angeles2000 ahoj, vôbec nič si neschudla????? 😒 a držala si aj diétu či nie?... ja som si ich dnes objednala, tak váham či to vôbec prebrať 😉
.... ja som ich dnes objednala a po prečítaní všetkých komentov hned aj stornovala 😀 😀 😀 ... aj ked som na nich mala v maile viac otázok- samozrejme ani JEDNA mi nebola zodpovedaná 😉 ...tak mi prišla odpoved, že je to stornované... no neviem, takýto prístup zo strany predávajúceho mi pripadá dosť divný 😠 .. ked chcem niečo predať ľudom /hlavne, ked sa to týka zdravia/ .. tak im zodpoviem aj tu najstupidnejšiu otázku!!!!...
Ahojte , ja beriem tbl 6 . deň a vôbec nič som neschudla , práve naopak som pribrala ešte 1 kg a vôbec sa mi nemení chuť do jedla :( asi som dobre naletela
Tabletky nepomáhajú a som sprostá, že som sa dala zasa nachytať, už som toľko peňazí vyhodila na všetky možné kapsule, že dovi...to som si mohla radšej kúpiť zeleninu...každé, podľa reklám, fungujú na 100%....blbosť...radšej skúsim Dukanovu diétu...
ja sa chcem spýtať či vie niekto adresu kto posiela tablety caralluma, lebo v reklame je napísané, keď nebudeš s nimi spokojná môžeš ich do 60 dní vrátiť a vrátia ti peniaze.Ja mám odosielateľa z New Yorku tak neviem kde mam zaslať či nie je to len nejaký blaf . Ďakujem ozvite sa mi . 😒

@lusy3112 ja ľutujem ze som sa dala na takéto niečo nachytať!už nikdy v živote !!!!!!