icon

Teraz to zíde - Bukovský

wendy62
25. feb 2013

Poznate tuto knihu? Dostali sme ju na vianoce ale je to tak chaoticky napisane, ze som nepochopila, co presne sa ma robit na chudnutie. Nenajde sa tu niekto, kto to pozna a objasnil by mi to? Pochopila som, ze treba velke ranajky, aby zostal clovek syty do obeda - nemoze sa uz nic ine pocas doobedia? Potom pise, ze 3 hlavne jedla za den, ale hned ze vecera ma byt mala a lahka (takze asi nie syta, to potom predsa nie je hlavne jedlo). Desiatu a olovrant nespomina, ale zaroven pise, ze treba priebezne jest male davky sacharidov...? Po lahkej veceri o 18h uz nic, to ako mam vydrzat do polnoci? Pise, ze mate ist spat viac hladni ako najedeni, tak ja ked si dam 18.00 lahku veceru, o 21.00 uz obhryzam dvere na ladnicke a kym idem spat mi riadne nahlas skvrka v zaludku...

Strana
z2
wendy62
autor
1. mar 2013

@emka9 ja myslim ze trochu mlieka mozes, ale to si skor na sebe odsleduj. Urcite lepsie vecera o 17h a potom len pohar mlieka, nez vecera neskoro a potom nic.

@briketa kazdy vravi nieco ine, kto sa do toho ma vyznat 😀 Ale mam pocit ze ked si dam poriadne ranajky, tak cely den menej jem.

lucanka49
24. mar 2014

Ahojte je tu niekto ešte čo čítal tuto knihu ??? a riadi sa tým čo je v nej ??

calin
25. mar 2014

..som vegetarianka a ani neviem kto ten Bukovsky je.. ale to so nechcela. Som 2 mesiace po porode a bilancia len + 2 kg.

jaron
19. mar 2015

Ahojte, Dr. Bukovský bude mať prednášku o chudnutí v Piešťanoch 15.4.2015 o 18.00 v MSKS (ak to má niekto blízko):
http://www.zivotazdravie.sk/aktuality/bukovsky-...

jaron
19. mar 2015

pozerám, že posledné príspevky sú tu z marca, že je to čerstvé, až mi došlo, že 25. marec ešte nebol a rok 2014 už bol 🙂

Strana
z2