Týždňová diéta
ahojte,viem ze diskusii o chudnuti je to velmi vela,ale tuto som nenasla: dajte si do googlu zaujimava tyzdnova dieta a hned prvy odkaz. chcem sa spytat ci ste ju niektora neskusala? potrebujem schudnut max.10 kil a tato dieta mí celkom vyhovuje. alebo ak mate nejake ine osvedcene rady ako schudnut,sem s nimi 😉 lebo tento rok uz to musim zvladnut a budem rada ak sa aj niekto prida a budeme sa delit o vysledky🙂
90dnovka moze byt tiez fain,ale asi by som tolko nevydrzala. hladam sí skor kratkodobejsie diety ktore sa opakuju ako napr.ta 2tyzdnova. dnes zacinam.dufam ze to vydrzim do konca. lebo uz nemam nato nervy. stale sa odhodlam ze idem drzat dietu a vecer uz vyzieram chladnicku. ale teraz to dam. neprida sa nikto?
je tu tema 2tyždnova dieta, vyhladaj si.je to to iste
co si mozem dat namiesto jablcneho octu?mozem tabletky?
katkaking a dodrziavali si ju presne? ako si cvicila a kolko? ja dnes ju drzim este len : druhy den ale trpim. medzi hlavnym : i jeedlami si nieco jedla?
13mamicka,ja som donedavna brala tabletky s jablcnym octom a dost mi zahanali hlad.citila som sa po nich plna. dostat ich normalne v lekarni.dala som za nich nejakych 6eur.
@miushka13 a ako sa volali?
ja ju držím tretí deň, popri diéte cvičím každý deň na rotane 20 minút, prvý deň bol asi najhorší, bola som hladná a dala som si poobede trochu ovocia ale včera som to dodržala presne a dnes zatiaľ tiež a už to vôbec nie je tak zlé, že by som bola hladná, hlavne pijem veľa vody a čajov, ten jablčný ocot nemám vôbec ja som túto diétu už raz držala a vtedy som schudla (tiež bez toho octu) ale tiež potom prišlo tehotenstvo takže diéta nemala dlho účinok 🙂
inak ju naozaj odporúčam, videla som už oveľa drastickejšie diéty 🙂 držím palce, som rada že nei som sama 🙂
tak to som rada,ze niekto ju uz drzal a aj drzi. dam na Vas zienky.a tentokrat to zvladnem do konca. dakujem a drzim prsty
zuzulik280 http://www.magister.sk/produkt/detail/produkty-... su to tieto tablety najprv som ich mala z lekarni a neskor z internetu lebo bola lepsia cena...
ja som pocas tehu pribrala 22 kil ... z porodnice ked sme prisli mala som dole skoro 14 a tak za rok som nejak postupne dala dole 7 kil... mam momentalne 66 pri vyske 170, mozno niekto povie ze je to akurat alebo ze az 10 kg. mi netreba ale ja sa jednoducho vo svojom tele este dobre necitim ... 10 kil je maximum co by som do leta xcela dat viac urcite nie... nohy mam v poriadku ale pri tehotenstve som nabrala hlavne na bokoch a na bruchu, na rukach ... zacala som predvcerom cvicit dala som len nejakych 30 brusakov 30 drepov a tiez som sa troska potocila na rotane a druhy den mam neskutocnu svalovku ... takze este dneska pockam a zajtra si pocvicim zase... myslite ze take cvicenie kazdy druhy den by stacilo??
Idem ju znova drzat os zajtra. Zaciatkom maja mame oslavu tak musim nieco zhodit. Idem od zajtra prid sa niekto ?
@miushka13 Ahojky,aj ked 90 dnovka ti je proti srsti je to jedina dieta ktora mi pomohla a to som ich drzala viacej ako sa da najst na googli nedrzala som ju 3 mesiace len 2 ale dala som dole 26kg a jojo efekt nulovy za tie dva mesiace som sa naucila papat vela zeleniny a nekombinujem maso ryza vsade len zeleninka ako priloha a este jedna vec tiez som sa tejto diete vyhybala rok ale potom som vyskusala a veru nebanujem. Naozaj sa oplati aspon vyskusat .
@miushka13 Ahojky po cviceni si daj ibalgin a svalovka by mala byt len mierna az nulova a svalovicu treba len rozcvicit aj ked je to bolestive naozaj netreba prestavat pretoze pockas az prejde pocvicis a mas ju znova a treba cvicit aspon 45 minut lebo az po 30 minutach cvicenia sa spaluju tuky ale kazdy druhy den 45 minut urcite postaci,pekny den
ja som uz drzala 90 dnovku... tak funguje perfektne a vobec po nej nie je ziaden jojo efekt. Telo vsak treba vopred pripravit, ocistit aj zvnutra nie len zvonku. Poznam super program, ktory ponuka kvalitny detox s Aloe vera, zlepsenie pleti a prival energie, ktoru potom budete potrebovat. Ak by ste mali zaujem, velmi rada vam poskytnem vsetky info ;)
Kocky a na tu 90dnovku mate knihu alebo najdem na nete podrobny popis ? Nie zeby mi bola proti srsti ale su tam niektore veci kt.neviem ci zvladnem
@katarinam89 naozaj si sxudla tolko len za 2mesiace ? Plus cvicenie ?
@miushka13 Ano presne tolko a za taky cas,ale drzala so to uplne presne bez jedineho prehresku plus kazdy den 45 min na orbitreku
@miushka13 na internete je toho neurekom a aj na FB maju super stranku a vyborne receptiky
tak teda túto diétu som držala ešte uff 6 rokov dozadu, dala mi ju jedna známa ktorá ňou schudla 30kg, ja som s ňou zhodila z 85 kg na 72 cca, potom som prešla na normálnu stravu s počítaním kalórií, resp. aby som sa zmestila do rovnice a výdaj mala vyšší a schudla na 67 kg..po prechode na normálnu stravu sa mi váha ustálila na 70 kg 🙂 samozrejme kým som neprišla na výšku, inrernátová strava, stres , kapitola sama o sebe a naspät nepribrala :/
teraz by som chcela znova ju skúsiť, teda hľadám niekoho kto sa pridá na vymienanie skúseností, rád , úspechov 🙂
aj keď niesom si istá či je vhodné začínať pred sviatkami, asi to bude lepšie týždeň ešte počkať :D
@daniellee prave dnes som nad tym rozmyslala :D ze zacnem s dietou a v nedelu sa ojem ako prasiatko :D ... tak som si tiez povedala ze s tym pockam a od dalsieho pondelka uz pojdem nato ... lebo do zaciatku maja som xcela byt vo forme aspon trosku 🙂)))... takze uz dalsi tyzden nebudem mat na vyber 😎
ahoj .. ja tiež sa o to pokušam a tiež ešte nič .....

@miushka13 mne sa najviac osvedcila 90 dnova dieta,aj ked som ju drzala len 1 mesiac a to nie velmi dosledne,...isla som dole 11 kg a kebyze neotehotnim tak mam tie kila doterza,...vobec tam nebol jojo efekt,....