Účinné cviky na štíhle stehna
Ahojte baby
Neviete mi poradit nejake fakt ucinne cviky na stehna ? :( Uz som zufala .. cvicim Jill 3krat do tyzdna semtam prestriedam rotopedom . Kazdy den dam 50 drepov nooo a stehna nic :/ :/ .. celkovo som aj zhodila za mesiac 4 kila a udrziavam si vahu zatial .. no zo stiehien nejde dolu ani jeiny centimetrik :/ .. Nejem sladke a obmedzujem aj pecivo ..no nie uplne .Som zufala lebo pri mojej vyske 166cm mam 60cm obvod stehna :/ .. Co neni najvkusnejsie .. Poradite co snimi ? 🙂 Tuzim po stihlych stehnach a viem ze je to beh na dlhu trat no idem si za tym . 🙂Dakujem za kazdu radu .
@slamka890 no rozhodne ma cibulkova krajsie nohy a stehna ako taka mlandrava Kate Moss. A moze byt akokolvek chuda :D http://feminity.zoznam.sk/c/893047/male-chybick...
@slamka890 No ale su to asi velke hebeda, ze?
@seahorse27 myslis moje nohy ? :D alebo tie beziace pasy ? :D :D .. no tie motorove su trosku vacsie .. asi sa nebudu dat zlozit :/ a tie moje nohy :D no take stredne velke hebeda :D
@slamka890 😀 😀 😀 Jasne, ze pasy som myslela 😀 O tvojich nohách zasa nepotrebujem mat az taku detailnu predstavu, ale dakujem za priblizenie 😀 😀 Skoro som kavou oplula monitor 😀
@seahorse27 :D :D .. no ja sanimi nechvalim veru :D .. no tie pasy su trochu vacsie ;) .. ale aj drahsie :/
@slamka890 Ja som sa uz videla, ako "beham" v obyvacke pred telkou, ale asi sa s tou predstavou aj rozlucim, lebo sa mi to tam nevojde 😒
@seahorse27 :D ostava len behat okolo telky :D ..
telku treba dat ale do stredu izby :D
@slamka890 kardio je na zhadzovanie naj naj 🙂
@alaguema nemam praveze moc celulitidu, trochu, prekvapivo malo 😀 ja uz dlhodobo cvicim, lebo som uz mala velku nadvahu, tak mozno tam uz naozaj mam vela svalov, len mam hrube stehna, tak mi to tak nepripada... 😅 ale je pravda ze posilujem, aerobnej činnosti mam malo, trebalo by pridat. cvicim ale vacsinou vecer alebo rano, ked mam od deciek cas tak rychlo odcvicim podla planu, nech to mam z krku.
veru kriticka cast tela su tie nase stehienka 🙂
@libka1 No mam to podobne :D .. Maly mi tiez spi tak vseliak .. Takze niekedy odcvicim pol hodinu .. niekedy tristvrte .. podla toho ako sa zobudi 🙂 .. A mas pravdu je to trochu take napätie .. Tak vzdy ked ho uspim uz mam nachystany rotoped supnem si oblecko na cvicenie a valim dokym mi dovoli :D ..
Ahojte chcela som sa spýtať že či na aspoň trochu zostihli rozkrocovanie nôh?

@viera27 Kukla som si pre zaujimavost Cibulkovu :D a ona m tie nohy naozak dost hrube 🙂 Svalnate🙂 Myslism .. ze az take ich nemaaam ..(len si myslim :D ) .. ALe mam sval aj na lytkach jak ona :D ..