icon

Účinné cviky na štíhle stehna

slamka890
4. nov 2015

Ahojte baby
Neviete mi poradit nejake fakt ucinne cviky na stehna ? :( Uz som zufala .. cvicim Jill 3krat do tyzdna semtam prestriedam rotopedom . Kazdy den dam 50 drepov nooo a stehna nic :/ :/ .. celkovo som aj zhodila za mesiac 4 kila a udrziavam si vahu zatial .. no zo stiehien nejde dolu ani jeiny centimetrik :/ .. Nejem sladke a obmedzujem aj pecivo ..no nie uplne .Som zufala lebo pri mojej vyske 166cm mam 60cm obvod stehna :/ .. Co neni najvkusnejsie .. Poradite co snimi ? 🙂 Tuzim po stihlych stehnach a viem ze je to beh na dlhu trat no idem si za tym . 🙂Dakujem za kazdu radu .

Strana
z2
slamka890
autor
5. nov 2015

@viera27 Kukla som si pre zaujimavost Cibulkovu :D a ona m tie nohy naozak dost hrube 🙂 Svalnate🙂 Myslism .. ze az take ich nemaaam ..(len si myslim :D ) .. ALe mam sval aj na lytkach jak ona :D ..

viera27
5. nov 2015

@slamka890 no rozhodne ma cibulkova krajsie nohy a stehna ako taka mlandrava Kate Moss. A moze byt akokolvek chuda :D http://feminity.zoznam.sk/c/893047/male-chybick...

seahorse27
5. nov 2015

@slamka890 No ale su to asi velke hebeda, ze?

slamka890
autor
5. nov 2015

@seahorse27 myslis moje nohy ? :D alebo tie beziace pasy ? :D :D .. no tie motorove su trosku vacsie .. asi sa nebudu dat zlozit :/ a tie moje nohy :D no take stredne velke hebeda :D

slamka890
autor
5. nov 2015

@viera27 No to mas teda pravdu 🙂 Krajsi sval ako toto 🙂 .. Ved ja tiez nechcem mat nejake fazulove palicky :D .. LEn ..nieco trochu menej ako teraz ;) ..

seahorse27
5. nov 2015

@slamka890 😀 😀 😀 Jasne, ze pasy som myslela 😀 O tvojich nohách zasa nepotrebujem mat az taku detailnu predstavu, ale dakujem za priblizenie 😀 😀 Skoro som kavou oplula monitor 😀

slamka890
autor
5. nov 2015

@seahorse27 :D :D .. no ja sanimi nechvalim veru :D .. no tie pasy su trochu vacsie ;) .. ale aj drahsie :/

seahorse27
5. nov 2015

@slamka890 Ja som sa uz videla, ako "beham" v obyvacke pred telkou, ale asi sa s tou predstavou aj rozlucim, lebo sa mi to tam nevojde 😒

slamka890
autor
6. nov 2015

@seahorse27 :D ostava len behat okolo telky :D ..

veselamirka2
6. nov 2015
Používateľ veselamirka2 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od veselamirka2.

telku treba dat ale do stredu izby :D

viera27
6. nov 2015

@slamka890 ale nech je to aspon 60 palcova 😀 !

slamka890
autor
9. nov 2015

@viera27 Prosim ta Vierka tak si mi radila nerobit drepy .. a ten rotoped teda mozem ? 🙂 Bude to ucinne ? :D alebo zas len posilnim ( a zobjemnim ) stehna ? 🙂 .. ak nie rotoped tak to svihadlo a nejake kardio ? 🙂

hena6
9. nov 2015
Používateľ hena6 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od hena6.

@slamka890 kardio je na zhadzovanie naj naj 🙂

alaguema
9. nov 2015

@libka1 ak tam máš celulitídu, tak tá môže byť na omak tvrdá, je fibrózna a vyskytuje sa práve na vonkajšej strane stehna. Ten test možno funguje už žien bez celulitídy, alebo s mäkkou celulitídou.

libka1
9. nov 2015

@alaguema nemam praveze moc celulitidu, trochu, prekvapivo malo 😀 ja uz dlhodobo cvicim, lebo som uz mala velku nadvahu, tak mozno tam uz naozaj mam vela svalov, len mam hrube stehna, tak mi to tak nepripada... 😅 ale je pravda ze posilujem, aerobnej činnosti mam malo, trebalo by pridat. cvicim ale vacsinou vecer alebo rano, ked mam od deciek cas tak rychlo odcvicim podla planu, nech to mam z krku.

viera27
9. nov 2015

@slamka890 rotoped jasnee, to je kardio. Ale nenakladaj prilis "zataz", skor dlhsie a rychlejsie bicykluj na nizkych stupnoch. Inak pokial sa na rotopede vystries a pustis ruky z rucok (bud volne pozdlz tela, alebo ich das dozadu), tak pocitis aj brusne svalstvo 😀

slamka890
autor
9. nov 2015

@viera27 vlastne ano 🙂 oukej tak super 🙂 dakujem🙂 ano ano tak to aj robim aj pustim ruky niekedy aj slapem dozadu 🙂 aj ked neviem ci slapanie dozadu ma vyznam ..ale mne sa tak ide dobre (mozno sa tak trochu tym aj ulievam ? 🙂 ..

slamka890
autor
9. nov 2015

@libka1 Odcvicim nech to mam z krku :D .. mna to pravze ecelkom bavi 🙂 ja sa na to cvicenie vzdy tak tesiim 🙂 .. aj ked vysledky sem tam nejak ..ZAMRZNU 🙂 Ale tesim sa na ten rotoped a keby som mohla chodit behat von juuj to by som bola uplne v tranze asi :D :D ..

anitta41
9. nov 2015
Používateľ anitta41 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anitta41.

veru kriticka cast tela su tie nase stehienka 🙂

libka1
9. nov 2015

@slamka890 ja by som si to vychutnala kebyze nie som stale v strese ze ma v polovici prerusi krpata. Kedysi som cvicievala pre radost a raz snad znovu budem. Toto co teraz cvicim ma moc nebavi, ale coskoro bude lepsie. Musim vydrzat este par mesiacov 😅

slamka890
autor
10. nov 2015

@libka1 No mam to podobne :D .. Maly mi tiez spi tak vseliak .. Takze niekedy odcvicim pol hodinu .. niekedy tristvrte .. podla toho ako sa zobudi 🙂 .. A mas pravdu je to trochu take napätie .. Tak vzdy ked ho uspim uz mam nachystany rotoped supnem si oblecko na cvicenie a valim dokym mi dovoli :D ..

hensjsn
9. jan 2020

Ahojte chcela som sa spýtať že či na aspoň trochu zostihli rozkrocovanie nôh?

magda15
Odpoveď bola odstránená
kiwi3
22. máj 2020

@magda15 na zadok moc nie, dost vela bicyklujem a vobec to nepomaha.

magda15
Odpoveď bola odstránená
eliska13
29. jún 2020

@evittam to je pekný výsledok

Strana
z2