icon

Vibračná plošina a vaše skúsenosti s chudnutím

atusa
4. mar 2012

Ahojte, má niekto skúsenosti s vybračnou plošinou???Dá sa s tým schudnúť???

michaela18
8. okt 2012

ahoj.ja yijem v irsku a mam to od kamosky.ta to kupila na tejto stranke http://www.vibroplates.ie/

janinna11
8. okt 2012

Ahojte baby, ja cvicievam na Powerplate, je to super, pekni spevni telo, vyformuje, zmizne celulitida, idelane ked sa to spoji este s polhodinkou cardio treningu na pase trikrat do tyzdna 🙂
Ak sa mi raz podari vyhratv lote, kupim si PP domov 🙂 😀

mauricius11
9. okt 2012

...stale pokazena vib.plosina v posilke ☹

sashabb
Autor odpoveď zmazal
michaela18
26. dec 2012

@sashabb ahoj,ja cvicim 3x denne po 10 minut vysledky boli vyborne len teraz som mala zdr.problemi tak som asi 2 mesiace necvicila a 3kg su spat.po sviatkoch zacinam opat

broken_arrow
27. dec 2012

bože mamičky veríte aj na Ježiška ???? , 3 x 10 minút ?? veď vypotrebujete spaľovať tuk za 10 min sa ani neuvoľnia svaly ... ak chceš niečo vibrujúce tak si zájdi do sexshopu to ti rozhodne urobí väčšiu radosť !

chudnutie je dlhodobý proces

1. strava , strava, strava
2. kardio cvičenia

http://www.chudnutie-ako.sk/sport-chudnutie/aer...

Táto stránka mi pomohla za rok schudnúť 27 kilogramov ! To že budeš stáť na nejakej plošine a schudneš je blud !!!!!!!!!
Kúp si domov orbitrac alebo bežecký pás daj si tam 3 x do týždňa po 60 min s tepovou frekvenciou 130-140 a uvidíš ako poletia kilá dolu.

sashabb
30. dec 2012

@broken_arrow bože už si trapny 🤐

broken_arrow
30. dec 2012

@sashabb začínam sa báť že ma sleduješ ! 😝

jankatt1
1. jan 2013

Tak ja mam s vibracnou plosinou uzasne skusenosti. Cvicila som mesiac 3x denne po 10min a uplne som prestala jest sladke! Po mesiaci som schudla 5,5 kg, pokracovala som este 2 tyzdne a spolu som schudla 9kg! Okrem toho mi uplne zmizla celulitida a zadok a nohy mam pevne, ziadna celulitida. Podotykam, ze mam uplne obycajnu plosinu zakupenu na insportline.sk, ziadnu profesionalnu! Teraz cvicim uz iba 1x denne 20min a vahu mam uz 6 mesiacov rovnaku. Co sa tyka cm, na zaciatku ( bola som 6t po porode) som sa nezmestila do povodneho oblecenia, nosila som velkost 40, teraz mam 34, tak ako pred porodom a som spokojna. Pocas cvicrnia som vsak striedala polohy, no a cvicit som mohla iba preto, lebo som nemohla kojit. Mamicky, ktore koja by na plosine cvicit nemali. Toto je moja skusenost..

sashabb
Autor odpoveď zmazal
jankatt1
2. jan 2013

Ja mám od 1-35, najprv som si dala 20, no to som na druhý deň nemohla chodiť, tak som si dala 15 a to mi vyhovuje🙂

michaela18
2. jan 2013

ja mam do 60.vacsinou si davam taky stred.postupne zvysujem,niekedy idem na maximum ale len ked na tom aj cvicim.a posledne 2 minutky opat znizujem.ale ked necvicim dlhsie,tak idem max po 20 prvy den.na to trasenie si treba zvyknut,tak aby ma z toho neslahlo 😀

sashabb
Autor odpoveď zmazal
michaela18
8. jan 2013

@sashabb ja mam taku knihu original k tej plosine a podla nej.skusim nieco najst na nete,co by bolo podobne a hodim ti tu link

sashabb
Autor odpoveď zmazal
tilly
9. jan 2013

@broken_arrow super super... 1000 bodov 😉 ziadne zazracne stroje, ziadne tabletky, nic nepomoze... chudnutie je zlozity proces, nie je to take jednduche... zasoby, co sa nam ukladali 10 rokov, nezmiznu za mesiac pomocou zazracnej tabletky...
mozno pomoze max. tak lymfodrenaz (ale len na detox, alebo celulu, ale len pomocou lymfy sa neschudne) alebo nejake tie vakuove stroje, kde sa ale aj tak cvici s optimalnou tepovkou na spalovanie tuku (cize sa chudne tak ci tak...)

sashabb
10. jan 2013

@tilly budem oponovať, nakoľko sa tu nebavíme o žiadnej tabletke 😕 Nikto nikoho nenúti tomu veriť, no pokiaľ vidim výsledky tak nemám prečo neveriť 😎

martinkova24
24. jan 2013

@jankatt1 ahoj citala som tvoj prispevok tu na tu plosinu ja som si teraz tiez objednala taku obycajnu neviem ci to nebude hlupost kedze bola dost lacna ma 200W a level 0-16 sice neviem co to znamena ale ok 😅

metisa
10. mar 2013

Mám s tým skúsenosti. Pomohlo mi to odstrániť celulu (ale to som aj riadne cvičila a masírovala si celulitídu). "Vytriasala" som sa na nej asi tak 5krát týždenne po 30min. Nemyslím si, že len vibračná zabezpečí lepšiu postavu. Ale neuškodí a určite podporí chudnutie, spevnenie svalstva 😉

7zabka77
6. jún 2013

Ahojte, ja si idem plošinku zadovážiť domov, chodím cvičiť tri razy do týždňa po 20 min, a vidím a cítim výsledky.. Netreba sledovať váhu, ale cm 🙂 Od budúceho týždňa začínam doma s mojou, tak potom Vám dám vedieť, ale čo zatiaľ viem, tak baby aj trošku pri sebe z nej pochudli. Ja mám aktuálne bohužiaľ 75 kg a to nie som po dieťati, proste som pribrala.. HAK a aj mi papať chutilo.. Takže potom podám hlásenie 🙂

veronika33
6. jún 2013

@7zabka77 a ktorú si ideš kúpiť?

7zabka77
7. jún 2013

Z insportline.sk vibračnú plošinu Lotos s 3D vibráciami..
Čo sa týka vibračných plošín mám ich celkom slušne naštudované, ak plošinu tak najlepšie sú teda najúčinnejšie 3D vibrácie, s amplitúdou (mierka vychýlenia plošinky ) zhruba tých 5 mm.. To domov úplne stačí, poväščina z nás chce schudnúť a spevniť.. Nizke frekvencie na schudnutie a potom vyššie intenzívne na spevnenie.
Tie, ktoré predáva insportline na domáce použitie myslím si, že stačia + je tam infolinka, kde Vám ochotne poradia 🙂

yokozx
29. jún 2013

Ahojte,v nedeľu som vybalila plošinu,stalo cca 300.- . Som zvedavá,čo to spraví,dva dni som cvičila po 10min ,ale potom už 3x 10 min/den,ale myslím,že najlepšie je celá pol hodina vkuse. Som zvedavá,či budú výsledky,alebo sa ju rozhodnem vrátiť. Moja sestra na tom schudla za 10 dní 4kg,ale chodila do fitka.

yokozx
29. jún 2013

@sashabb Ahoj. Aj moja je do 50. Zatiaľ ju mám na vyskúšanie-či ju nevrátim. Takže nemením polohy,len stojím tak,aby sa najviac natriasalo brucho a pás.

zonjushe
29. jún 2013

ja chodim na vibro od polovice marca..pred samotnym cvicenim mam 15 minut kardio, taktiez 15 minut kardio po cviceni..tiez chodim 1-2x do tyzdna na trampolinky..najviac ale u mna zavazila uprava stravy, cvicenim neschudnete pokial neupravite stravu..schudla som 9kg (chcela som cca 5kg :D)..zmizla mi celulitida, som nadmieru spokojna 🙂

jankatt1
4. júl 2013

Dievcata, predavam svoju vibracnu plosinu. Mam ju 3 roky, no posledne dva uz sluzi ako vesiak. Je 3D. V pripade zaujmu ma kontaktujte cez ip.

miskachrumka
12. júl 2013

ahojte ženy ! ja strašne rozmýšlam že si o tyžden po odcestovaní domov zakupim tu vybračnu plošinu vela žien si to chváli samozrejme plus beh a strava 🙂

7zabka77
12. júl 2013

Dievčatá na plošine aj treba cvičiť nielen stáť ak chcete vidieť výsledky a 3 x 10min je málo...
Ja čo som chodila na riadnu profesionalnu plošinu, tak mi trenerka povedala 4 až 8 krát denne po 20 minút a pomalé intervaly, lebo nerisujeme, ale potrebujeme schudnúť z tuku... Ja som zatiaľ spokojná dáke dva cm dole 😎 Cítim sa lepšie a hlavne na nej cvičím.. od brušáky, sklápačky, statické bruško... na lakte alebo na dlane nohy vystreté a držať telo vo vodorovnej polohe na zemi... 🙂 Držím palúchy !! 🙂

jennyh
23. júl 2013

@jankatt1 Ahoj. Ja sa chcem spýtať, prečo sa počas kojenia na nej nemôže cvičiť?? Pozerala som viacero stránok a kojenie nie je kontraindikácia. A taktiež na stránkach o kojení nie je KI cvičenie a redukcia hmotnosti. Ja ju mám tiež doma a chcela by som na nej pravidelne civičiť.

tomynika
24. júl 2013

Ahojte dievcata ja som cvicila na vibro plosine vo fitku pod dohladom trenera , 3x 30 min. no predtym este min. 15 min som behala alebo bicyklovala aby sa zohrialo telo. Musim povedat ze na 9 cviceni som schudla hlavne sledujte cm ja som vahu ani neriesila chcem hlavne cm schudnut 🙂