icon

Vylúčenie ovocia - chudnutie

20. jún 2021

Je tu niekto ktorý so svojho jedálnička vylúčil ovocie a podarilo sa mu schudnúť?
Neviem si bez neho predstaviť deň , doteraz som z váhou problém nemala ale ako sa blizim k 50 tak len priberám .
Moja teória je že ovocie obsahuje prírodný cukor a ten mi pravdepodobne tobi problém.
Nejem chleba cestoviny salámy iba kuracie inak všetko z mierou sladkosti veľmi malo.

Strana
z2
h2
20. jún 2021

@elizabet173 Ale ja nehladujem. Cítim sa fajn. Vlastne super.

elizabet173
20. jún 2021

@h2 pozri, je to tvoja vec, samozrejme, že sa cítiš teraz super, ale sama dobre vieš, že je to málo, že hladuješ. Tvoje telo nedostáva to, čo potrebuje, alebo aspoň nie v takej miere, ako by malo. Vieš si predstaviť sa takto stravovať celý život? Okrem toho, tvoje telo možno čoskoro chudnúť prestane aj pri takomto nízkom príjme, lebo to vyhodnotí, ako stav núdze. Veľa žien stroskotalo práve na nízkom príjme, telo si po čase zaťalo pýtať to, čo potrebuje a celé chudnutie bolo k ničomu, pretože sa dostávali do začarovaného kruhu. Ale tak, ako som písala, je to tvoja vec, sorry, že ti do toho kecám.

h2
20. jún 2021

@elizabet173 V pohode, ďakujem za názor. 😉

miusa00
20. jún 2021

@elizabet173 presne tak. To ze necitis hlad neznamena, ze telo nie je podvyzivene 🙂

janetinka27
21. jún 2021

skus si vybrat druhy ovocia s nizsim obsahom cukru a jest ho v mensich porciach. napriklad banany, hrozno, melon a velmi zrele ovocie su velmi sladke. ja mam s cukrom problem a niektore druhy ovocia uz nejem vobec, obycajne jedavam jablcko rozdelene na dve casti - po ranajkach a ku obedu.

Strana
z2