Začíname chudnúť 7.1.2015
Kočky kto sa pridá? Ve dvou (a viac) se to lépe táhne🙂 Budeme sa podporovať, inšpirovať a tešiť z výsledkov. Mám 70 kg (výška 167 cm) a chcem 62 kg ... Hurá do toho🙂
Ahojte @monique89, @kinna, @lucijja, tak ja som odvčera začala pohybom...mala som prvú hodinu salsy....bolo to supeeeer 🙂
A stredy a piatky by som chcela pridat ten ranný beh....asi povonku....držte palce 😀
@monique89 Ja som mala manžela 3 mesiace preč...ale my teda nemáme nejaký super vzťah 😝, najhoršie bolo to, že som na všetko bola sama...dvaja prváčikovia, pracovné povinnosti, všetky choroby ako natruc, mimoškolské aktivity...ale zvládli sme 😉 Držím palčeky 😉
@elenita s dvojickami sama? mas moj obdiv...
@jenn44 ja som dopadla velmi podobne, behala som asi tyzden este v januari, na taku pol hodku kazdy den, ale neosvedcilo sa to... nie, teraz este nebeham, je to zradne, slnko svieti, ale je kosa, bohuzial nie som ziaden otuzilec ani nemam skvelu imunitu, aby ma to nezlozilo... pockam si aspon na trosku teplejsie pocasie... zatial beham po schodoch doma 🙂
Ahojte, tak od zajtra začínam konečne už aj ja, potrebujem ísť dole aspoň na 55. Moja momentálna váha 62 pri výške 164. Držte mi palce.
ja práve raňajkujem. Ja jem na raňajky väčšinou ovocie. Áno, hovorí sa, že raňajky majú byť výdatné ale ja skrátka mám na sebe odporozorované, že chudnem keď jem menej ráno. A ovocie ma zasýti. Teraz si všetko mixujem na kašičku. Aj dnes mám mixované kiwi, slivku a polku banána s troškou vody. Ja si po tomto spomeniem na jedlo až naobed o dvanástej. Musím si dať pozor, aby som hodila niečo do úst ešte aj na desiatu. Ale priznám sa, keď mám v robote frmol ako včera a pred včerom tak sa spamätám až keď príde šéf a opýta sa, či ideme na obed. 🙂 Čiže ja mám niekedy tie jedlá iba štyri. Do piatich sa neviem a neviem dokopať. Buď mi nevýjde desiata alebo olovrant sakra. A ešte som si všimla že chudnem tak divne. TEraz je očividná zmena na hornej časti (chrbát, horné brucho a horný pás až po pneumatiku) a od spodu mi zase schudli len lýtka a od kolien už mám vankúše...fuj... 😀
Ahojte, no ja som práve išla písať...že mala som "extra zdravé"raňajky....fakt v úvodzovkách 😝 Káva s mliekom a lyžicou cukru......tú lyžicu som zredukovala z pôvodných dvoch v priebehu rokov.... 😅
A k tomu celozrnný rohlík s maslom, teda 1 a pol rožka 😅
Ja potrebujem silné raňajky, lebo potom až vyslovene odpadávam.
Skúšala som aj čisto ovocné raňajky ako @lucijja, ale mne to nestačí 😒
@elenita ja si ranajky doprajem tiez syte, 1 - 2 ks peciva, zelenina, syr, vajce, niekedy dzem na rozbeh, podla chute a obsahu chladnicky, plus zeleny caj alebo kava, vydrzim potom kludne do obeda, pripadne ovocie na desiatu. Obed tiez riadny, nedelim, jedna porcia, neprikladam, bez kompotu, okolo pol stvrtej (ked mala zaspi) olovrant bez cukru a peciva, vecer uz len caj, pripadne jablko. Prieci sa to 5-porciovym a protiovocnym teoriam, no ja mam momentalne velmi maly vydaj (nevyhovaram sa, absolutne nemam cas ani priestor na cvicenie), takze takto. Uvidim po mesiaci...
@monique89 áno presne ako hovoríš, ja tiež robím tak aby hlavne mne bolo dobre a bolo to pohodlné. Keď mám takto fungovať celý život tak to musí isť nejakým spôsobom samo. nebudem celý život rátať čo zjem a rozmýšľať kedy to zjem... 🙂 A ani finančne si nemôžem dovoliť aby som si plánovala na každý deň niečo zdravé, zaujímavé a toho najsprávnejšieho zloženia. To proste nejde. preto sa snažím ísť na to takým normálnym spôsobom. a keď mám chuť na praženicu spravím si ju normálne z troch vajec a nie z jedného vajca a dvoch bielkov. 🙂 čo tie žltky potom vyhodím? Tak isto kura...nepečiem sebe zvlášť bez kože...zjem ho také aké je...akurát ho nejem so zemiakmi a kapustou ale iba s kapustou...alebo na obed s ryžou a večer už bez.... 🙂 Skrátka idem na to tak dostupne...preto rátam s tým, že to nepôjde závratnou rýchlosťou... 🙂
@daniela40 ja som trochu čítala aj o ajurvéde a tam tiež odporúčajú iba tri krát za deň...To by mi vyhovovalo. Teraz mám tri hlavné jedlá vačšinou a štvrté večer, ale to len proteín ak som po zumbe, prípadne ananas alebo pomelo pri telke s mužom, máme taký zvyk...tiež neviem, že ovocie nejesť poobede...ako hej, sú to cukry, ale radšej si dám to ovocie ako chleba... 😉 Vidím, že aj ty si z pd, možno sa aj poznáme... 🙂
Ahojte dievčatá, tak ja som cez víkend prepadla na celej čiare, mala som pizzu, koláče, no des... 😖
Nevadí, dnes začíname odznova. Dnes mám tú salsu, tak sa zas trochu naštartujem hádam 😅
Ale niečo na mňa lezie, tak sa cítim taká vyčerpaná, tak sa mi nechce nejak extra sa zamýšľať nad jedlom...
A k tomu jedeniu 5x denne, no ja tak jem celý život 😅 Potrebujem jesť ako malé bábo, tak každé 3 hod 😀
Až donedávna som sa proste nedokázala prejesť, naraz zjem len malé množstvo, viac do seba nedostanem, a potom som samozrejme logicky o chvíľu hladná....ale nejako tá záklopka alebo prirodzená zábrana proti prejedeniu vekom prestala fungovať 😀 Teraz by som jedla viac a často stále 😀
dievcatá a také kupované musli je zdravé?
@jenn44 skus si precitat zlozenie a zistis 😉 ja som minule studovala musli, co jedava moj priatel a to malo od zdravej potraviny velmi daleko...tie sladke prazene urcite nie pri chudnuti a tie ovsene vlocky so susenim ovocim tiez pri chudnuti nie...Ja chudnem a teda ovsene vlocky nejem odvtedy. Ale ak chces, tak si normalne zamiesaj s cerstvym ovocim a orieskami, zalej vodou, pripadne povar. urcite to bude viac mnamka ako to kupovane 🙂
babenky takco este chudnete? ja sa pridavam k vam zacala som uz pomaly dnes ale od zajtra chcem byt na seba prisnejsia, dnes som si dala este chlieb
Chcem sta přidat k Vám kočky.....co papate namiesto chleba?
@bandura bez sladkého to neprežijem... celé dni papám: raňajky tvaroh alebo jogurt, jablcko alebo nic a riadny obed v práci, potom vecer uz o 5-6 som taká hladná že doma bud spagety obrovska davka, vcera brydzové halusky... no hruza a pri telke...hm tycinky?:( hrozne :( rano zacina ano ano budem davat pozor a vecer sa prepnem a neviem sa zastavit :(

@lucijja tak nas polrok sa uz zacal, musela som zajest smutok, o stvrtej rano za piskania vlaku, ktory mi odvaza manzela cez pol sveta, zumbu cvicit nebudem... okrem toho nas caka kontrola na kardiologii s malou a pre mna s tym spojeny stres so soferovanim a parkovanim na preplnenom parkovisku pred poliklinikou... ach jaj, vecer si dam na to pizzu, nemam doma nic a varit urcite nebudem a odzajtra idem na to 🙂 uz aj tenisky na behanie kupene, babysitting vybaveny... a suhlasim, baby @elenita a @kinna, na behanie vonku fakt nic nema... okrem pohybu je to aj zdroj dobrej nalady a cerstveho vzduchu, kam sa hrabe ranna kava 🙂