Začínate chudnúť? Pridajte sa ku mne!
Ahojte, po nejakej dobe som sa rozhodla, že opäť sa dám na chudnutie - nie štýlom nezmyselných diét ale sledovaním stravy a pohybom. Podarilo sa mi takto pred pár rokmi schudnúť z nejakých 96kg na 69kg. Na takejto hmotnosti sa mi podarilo udržať asi 2 roky, následne prišli rôzne problémy či už fyzické alebo psychické ktoré tu nebudem konkretizovať a váha šla naspäť hore. Momentálne netuším koľko vážim, keďže váhu doma nemám. Plánujem si ju do konca týždňa zadovážiť aby som vedela aspoň na akom čísle začínam a aby som si to vedela raz týždenne odsledovať. Je tu niekto, kto by sa rád pridal? Mohli by sme sa takto skúsiť motivovať.
@taga prosim ta,odfot tu skupinu. Ked kliknem na link,vyhodi ma z konika a neprihlasi ma
skupina sa volá
Zdrava a krasna 2024
@petulda333
@zdenkak87
Baby, poslala som vam zclast pozvanku
Spravila som tu skupinu ako sukromnu a neverejnu, cize asi ju nevidiet ani medzi ostatnymi skupinkami, tak mozno preto to nefunguje
Môžem poprosiť pozvánku 🙏😉 ďakujem vopred!
Kocky poslete aj mne pls?
@petulda333 ani mne to nejde
aj ja sa pridám
Ahojte Aj ja by som sa rada pridala
Prosím pridať✌️
Určite rada
Aj ja sa pridam
Aj sa chcem pridať
Ahojte, ja by som sa tiež rada pridala, aj keď so zmenou začnem tak možno o 2tyzdne. O týždeň ma čaká sekcia, takže dokedy sa ako tak spamätam, cvičiť začať hneď nebudem môcť, ale zmeniť jedálniček áno. Tak zatiaľ by som vás aspoň sledovala, čo to obkukala a potom sa k vám pridala intenzívne. Tak ak by ste bola niektorá taká dobrá, a pridala má do skupinky aj teraz, ďakujem.
Ešte podotknem, že budem potrebovať dať dole tak 30-35kg 🙄 Takže to bude boj.
@taga poprosím pridaj ma do skupiny, ďakujem
baby,má niektorá k dispozícii nejaké kalorické tabuľky?
@didian klasické hneď prvá app, čo ti vyskočí v Google play
@vyrovnanaosoba som už zúfalá,5 x do týždňa po 30 min cvičím kardio, kilá ani za toho dole, obmedzila som chlieb, zvyčajne si dám iba na raňajky cez víkend, v práci bez chleba zvládnem...príde víkend a som "jasná", mám sedavé zamestnanie čo mi nepomáha ísť s váhou dole...tak chcem skúsiť si počítať príjem
@didian ja som nikdy necvicila, len tie tabuľky.
A ja by som sa pridala tiež som takto schudla a potom tehu a teraz som už tri mesiace po pôrode a neviem sa rozkyvat iba jem hlúposti a pohyb žiadni .
@vyrovnanaosoba aj ja by som poprosila pridať sa k vám, ďakujem
@didian vieš mi poradiť aké kal.tabuľky si stiahnuť? mne našlo len platené. Ja si chcem jedlo sama prispôsobovať. Ďakujem
@silviatomas Ja používam tieto 🙂
Poprosím pridať do skupiny
Aj ja by som sa rada pripojila 😊

@taga aj ja sa pridám..