Záťažové manžety alebo činky: Čo je lepšie na začiatok?
Prosim mate skusenost co je lepsie
Upone jednoduche, zacinam cvicit akoze silovo neviem toto asi silovo nieje doteraz len rotoped a kardio
Stacia mi take 1kg co je lepsie? Nechcem ani do toho vela investovat nebude zo mna kulturistka dakujem
@melanta nemam moznost, takze bohuzial nemozem tuto moznost vyuzit
@kiki68 dakujem pozriem
@sickynickyobsadene neviem co ti je smiesne, som laik, nikdy som necvicila, neviem co je na zaciatok fajn
Nikdy som necvicila pri trenerovi
Dufam ze som ta pobavila hahahaha
@lubina prosim ta nema to z lidlu? A je spokojna?
Tak domáce cvičenie s vlastnou váhou, kliky, drepy, SPRÁVNE brušáky a pôjde to.
@zuzinka888 bolo to povedane obrazne jezisi niesom tak boba aby som si myslela ze z 5kg cinky budem ako arnold
@autorka myslíš ten celkom dosť chaotický príspevok? A nie nechce sa mi čítať x komentárov. Keď chceš proste cvičiť silovo, tak aby to bolo na ten vidno , buď si kúp domov vybavenie alebo choď do posilňovne. Permanentky nebývajú vôbec drahé. Len pochop to, že tie 2 kg činky ti nijaký zázrak nespravia.
Ani z 80kg činky nebudeš ako Arnold. Toľko som zdvíhala ja a mala som veľkosť 34/36 pri 173cm.
To je jedno, nájdi si cviky a smelo do toho.
Ja sa smejem vseobecne, nie z teba. 1kg sú zbytočné, viac úsilia daš keď si skomplikujes cvik napr. Bulharský drep- nohu na stoličku a daj si ruksak s knihami...vybavené a zadarmo
Napisala som to obrazne preto aby ste mi tu nenukali 10kg zavazia
Nakladanie činky....a ak chcela kolové činky tak to zbytočne vyhadzujes peniaze to ti postačia aj fľaše s vodou. Alebo odporova guma
ja to robím tak - že na úchop používam doma malé činky - a váhu zvyšujem závažiami na zápastia… a závažia na členky sú dobré na cviky na hohy - simulujú cvičenie na strojoch… takže ja by som ti odporúčala aj činky, aj závažia - tie s rôznymi váhami…
a že kilové činky sú nanič? no, chodila ku me cvičiť kamoška - a veru ona ani s jednotkami nevládala . samozrejme neskôr ti budú na nič, ale na začiatok, alebo po dlhej chorobe ich využiješ…
Ak chces cvicit len tak doma a nechces investovat, padla tu dobra rada, flase s vodou. Mozes si dat rozne. Na iedto kettleballu ruksak plny knih a mas to
Naozaj si nekupuj 1kg činky 🙈. Aspoň 5kil, nech to má reálny efekt. A arnold z teba nebude ani pri 80kg činke, ženské telo neprodukuje toľko testosterónu, aby jej prirodzene rástli svaly v objeme ako u mužov. Ja pri niektorých Cvikoch mám 100-120kg činku a mám 170cm a 55kg 🙃..
Skus si dat do ruky 1kg múky a uvidíš. Nie je to nič. Ak už, išla by som aspoň do 3kg činiek.
Ale nemusíš sa báť váh, ja zdvíham oveľa väčšie váhy a mam 55kg. To sú len také famy ktorým veria ľudia čo necvicia. Naozaj sa neboj veľkých váh, nebudeš ako kulturista.
Jeeeeezis vam tu nieco napisat.. otazka bola ina a vy ste sa vsetci chytili len tych svalov a kulturistiky
Fakt otras
Kúp si 3 alebo 5kg činky, aj to ti baby napísali.
Autorka, dostala si tu niekoľko dobrých rád. Nepáčia sa ti. To nie je otras. To je znakom toho, že si nenecháš poradiť v niečom, o čom nevieš absolútne nič. Takže áno, je zbytočné pýtať si rady, ak ich nevieš potom prijať.
@melanta podakovala som ak si si nevsimla takmer kazdemu za cenne rady
@ina2405 dakujem

@really8 vdaka