Zaujímavá dvojtýždňová diéta
ahojte,
musím sa priznať mám aj Orbitrek aj som poskúšala všetky možné tablety - so zeleným čajom, Ali....
Potom mi známa odproručila dietu - keď si dáte do Googla zaujímavá dvojtýždňová dieta - nájdete ju.
KOnečne sa mi podarilo zhodiť nie 7-9 ako sa píše ale iba 3kg ale brucho a boky mám viditeľne menšie. Je zdravá - samá zelenina , oplatí sa vyskúšať
Caute baby tak dneska +0,4kg.a to ma byt co? Moze to byt tym, ze nepijem tolko vody a vobec ten ocot? Vobec mi s neho nebolo dobre.prve tri dni krasny ubytok na vahe a potom nic. Vy ste natom ako? Dufam, ze sa to od pondelka zase pohne.peknu nedelu prajem
@kattulienka ja tak isto.hned treti den som mala uz plus potom znova troska dole a dnes vaha stoji.
baby robi nieco s vami ten jablcny ocot?lebo okrem toho ze mam krce v bruchu to so mnou nic nerobi asi si budem musiet nasadit psylium.chodim na vecko len raz za dva dni.
@kukuc2 nechapem tomu. Vedela som ze tych 8 kg co je pisane ze sa da schudnut ze neschudnem, ale som myslela ze to bude aspon denne klesat aspon o 0,2 kg nech je motivacia a nie stupat. No uvidim este tyzden vydrzim ako to pojde.
@kattulienka ja to presne nedodrziavam.jedine co dodrziavam je asi ten jablcny ocot hoci zle mi je z neho riadne. ale stale mam dole len 1,7kg
@kukuc2 ja som dodrziavala len nie ten ocot. Vcera som varila vyvar tak som si chlupla a to som asi nemala.lebo je tam pisane ze aj mali prehresok je katastrofa.tak od zajtra presne podla toho ani prehresok.A uvidim ako to pojde. Strasne chcem schudnut tak musim vydrzat.
môj manžel na nový rok začal s tzv. severskou diétou...za týždeň schudol 4 kg, čo je super 🙂 presný jedálniček našiel na nete a dodržiava ho...za dva týždne má ísť dole 8 kg, tak uvidíme...🙂 ide mu len o nejakú redukciu, keďže odkedy máme bábo, tak nieje kedy cvičiť, potom vianoce a zistil, že už má viac ako by chcel mať 🙂 počas diéty papá aj maso, zeleninu, vajcia, ryby...skúste 🙂
Baby a ako dnesja budete tu sparglu pripravovat?
nie ja sa na to vybodnem.dam si znova ovocie
kto zajtra začína? Ja idem zase do toho na 2 tyzdne, minuly rok som zhodila 6 kíl a naspäť ich doteraz nemám.
@krevetka 6 kg je super. A dodrziaval si to presne do bodky? Mne prve tri dni isli dole 2,2 kg potom dva dni nic, vaha stala a dneska +0,4 kg.este ma caka jeden tyzden ta, som zvedava.
caute baby dnes bilancia po tyzdni -2,1kg. podla mna mohlo aj viac ale zase mohlo aj menej takze hlavne ze nieco zislo a ide sa dalej. tento tyzden uz mam pochybnosti pretoze ma cakaju oslavy lebo utorok mam 26 rokov takze vyjazd s kockami.same navstevy pecenie.no normalne mam strach.
este musim povedat ze prehreskov bolo viac nech dost.no dokonca vcera som mala aj dva palacinky takze mozem byt stastna ze je to tak ako to je.
Ahojte baby, vidím že diétka ako-tak funguje aj s malými prehreškami, chcela by som sa spýtať či dodržujete to že sa absolútne nesolí, pri zelenine by mi to ani nevadilo ale to mäsko si aspoň troška neochutiť ... neviem-neviem. Ako to robíte vy?
@kukuc2 parada ze viac ako 2kg aj s palacinkami.
tak tento tyzden ti nezavidim 🙂 same mlsky budes mat okolo seba.
@moonlighting ja som si trosku vzdy osolila masko, na zeleninu pouzivam bylinky rozne, asi najviac chilli. 🙂
ale teda mam toho uz po krk...
by ma porazilo keby som mala drzat dietu 😀 😀 jest len to co niekto napisal a byt pri tom nervozna a podrazdena
@kattulienka
dodrziavala som presne, akurat som kavu pila s mliekom vzdy a dala som si niekedy jablko
ahojte kde najdem prosim komplet popis diety o ktorej pisete? dakujem
@moonlighting dakujem idem si to pozorne nastudovat🙂
aj dnes mam trosku zmenene menu ze nie dva vajcia dva paradajky a rozok ale vajcia mam ako prazenicu s cibulkou troskou masla a sampionmi.joj to bola mnamka.
Prave som ri precitala prve dni a najviac ma tam pobavil rezen ...
joj baby dnes poobede sa nekonalo ziadne dietovanie.chystala som jedlo na zajtrajsie narodeniny takze same ochutnavacky dojedacky za malou a podobne.normalne sa zajtrajska bojim.
Ahojte ja tento tyzden idem uplne bez prehreskov. Som si vstupila do svedomia po to mojom sklamani ked mi vaha ukazala +0,4 kg. Takze dneska vsetko podla predpisu a zajtra tiez. Dneska som sa nevazila ale zajtra rano sa odvazim. Som zvedava. A od pondelka idem na moj detox, uz sa tesim a hlavne na tie kokteiliky.mam man
Ahojte dak dneska -3,5 kg. Tak sa tesim. Hnes sa mi bude lepsie pracovay.pekny den vam vsetkym prajem

@kukuc2 no ja dufam velmi cvicim uz 7 den s jilian a drzala som ku tomu mliecny dietu a za 7 dnu mi pustilo kilo a to som skoro nuc nejedla tak som sa uz nastvala a tato dietka mi oride ovela lepsia a hlavne viacej jedla