Zaujímavá dvojtýždňová diéta
ahojte,
musím sa priznať mám aj Orbitrek aj som poskúšala všetky možné tablety - so zeleným čajom, Ali....
Potom mi známa odproručila dietu - keď si dáte do Googla zaujímavá dvojtýždňová dieta - nájdete ju.
KOnečne sa mi podarilo zhodiť nie 7-9 ako sa píše ale iba 3kg ale brucho a boky mám viditeľne menšie. Je zdravá - samá zelenina , oplatí sa vyskúšať
Ahojte, posielam sem svoje fotke pred diétou ktorá ma naštartovala, aby som ju začala držať a druhá foto je 3 týždne od začatia...mám o jednu konfekčnú veľkosť menej...a vždy keď ma chytí hlad tak sa pozriem na fotku pred a vždy ma to prejde...🙂 nie je to bohviečo ale ja sa cítim super... týždeň pauzy po diéte som sa bála koľko som pribrala lebo to bol akurát týždeň šibačky..tak si viete predstaviť...samé koláčiky, šnicle, šaláty a samé nezdravé veci...ale keď som sa postavila na váhu nič som nenabrala..🙂 nikdy som žiadnej diéte neverila a myslela že priberiem aj po tejto tak dúfam že jojo efekt nebude...🙂
@martinka2324 pekne, gratulujem, len si to udrz 🙂 a perfektnu inspiraciu si sem hodila dik
@martinka2324 super. Skvele to vidieť.
@jankes Ja mam najvacsi problem s pneumatikou okolo brucha a teraz po zime sa hrozim predstavy ze vyzleciem Bundu a Len tricko budem mat,no co ti poviem vyzeram ako mafina heh....inak ked som tuto dietu drzala asi pred tromi rokmi krasne som schudla prave v oblasti brucha ......a dalsia vec ze vobec som nebyvala unavena ako teraz ked sa naobedujem v robote hned sa mi chce spat heh....celkovo som sa citila ovela lepsie tak dufam ze to zvladnem...
@budulienka tak to som rada aj ja, dúfam, že to dáme až do konca úspešne a potom si budeme gratulovať 🙂
baby idem skusit aj ja tuto dietu nakolko mi uz kila nejdu po porode dole ... ☹ dufam ze vydrzim...zacinam od pondelka kto sa prida ?
@jeackynka no moja, ja som na tom tak isto. A ešte tá moja riť 😒 😅 no hrôza. už začínam nosiť o číslo väčšie veci, lebo vo všetkom mi trčia šunky. Nechcem byť modelka, ale takúto váhu som ešte nikdy nemala. Mám 73 kíl a 160 cm. fuj. des. Súrne potrebujem aspoň 6 kíl, aby som mohla nosiť to, čo mi stojí v skrini a nejak záhadne sa mi zrazilo 😎 asi používam blbý prášok 😀
je Pravda ze potom sa hned nepriberie naspet ?alebo aj viac ja niekedy len kuknem na jedlo a mam kilo naviac 😒
Ahojte baby tak ja mam dnes 4 deň a celkom sa držím ...ocot mám v tabletkach,vážiť sa vážim len váha stojí mam menzes tak asi preto tak sa odvazim až v stredu..teda po týždni diéty,inak mám100kg tak mám čo dávať dole tak si drzme palce.🙂moja váha je tak 67-8kg tak dufam ze do leta to zvládnem ale musím dietku otočiť aspon 3 krát....vuci začínate v pondelok držím vam palce ...nie je tu niekto kto ju drží už dlhšie ako.4dni? 😉
Ahojte ako sa vola ta zazracna dieta ktoru tu drzite??? Prezradite mi prosiiiim🙂🙂
@kokostenko http://www.trask.sk/phprs/view.php?cisloclanku=... odkaz je aj na prvej strane. Tiež mi zo začiatku nebolo jasné, o čom sa píše, ale prečítala som si všetky príspevky od začiatku a zistila som, že som ju už tiež držala. Síce sa takto nevolala, ale je to tá istá. Takže ak sa chceš pridať, tak v pondelok začíname.
vydrzala som 4 dni ☹ ☹ ☹
Dievčatá - čítam Vaše príspevky - a teda - asi to skúsim od zajtra s Vami 🙂 Do Velkej noci som držala 90-dňovú - teda ja som ju držala jen 25 dni - podarilo sa mi schudnuť 6kg - ale teraz to nejako stoji ( možno to bude tým, že to flákam 😒 ) ale chcela by som ešte aspoň 3kg - tak snaď sa to podarí. moja výška 170cm a váha 63kg. kávu nepijem - tak snáď nebude vadiť keď ju nahradím zeleným čajom - hm?
@dudduli ale co :-/ nevadi, da sa aj znovu zacat a uvidis ze to pojde 🙂 ja sa drzim uz 4 den 🙂 ale poviem hlavne na vecer je to utrapa 🙂
@dadka13 ja si myslim, ze zeleny cajik je ok 🙂 vela sil... podme na to zeny 😀
žienky, mozem sa pridať k Vám, ktoré zajtra začinate?
156cm - 74kg ☹
@ankat
@jankes
@sosanka23 neviem ktoré ešte ale aj ja začínam od zajtra!!! Dúfam, že už konečne tých 5 týždňov vydržím.... začala som s ňou už aspoň 20x ale nikdy nedala do konca, lebo samú ma to nebavilo, nemal ma kto podporiť, aby som to nevzdala, tak hádam s vami to pôjde ľahšie. Už som ju držala pred 2 rokmi, schudla som za 2 týždne 7kg, ale hneď som nabehla na starý spôsob stravovania, držala sa mi váha cca rok a pol a teraz som to pribrala spiatky, ale za to si môžem sama, nejedla som, ale žrala do prasknutia..... kamoška, s ktorou sme ju spolu držali schudla za tých 5 týždňov okolo 13 kíl a aj po 2 rokoch si váhu drží, +- kilo 😀
ahojte, chcela by som sa pridat pri drzani diety s vami len nevime co mam papkat ☹
@smoulincek daj si do google zaujimava dvojtyzdnova diéta, tam to všetko najdeš
mňa by zaujímalo, čo si dať na raňajky, kedže kávu nepijem 😝

ženy ja áááno, a hlaška,, taku rit som ešte nemala je o mne 😝
vidime sa v pondelok rano s kavičkou v ruke 🙂