icon

Zaujímavá dvojtýždňová diéta

lusinda3
21. dec 2012

ahojte,
musím sa priznať mám aj Orbitrek aj som poskúšala všetky možné tablety - so zeleným čajom, Ali....
Potom mi známa odproručila dietu - keď si dáte do Googla zaujímavá dvojtýždňová dieta - nájdete ju.
KOnečne sa mi podarilo zhodiť nie 7-9 ako sa píše ale iba 3kg ale brucho a boky mám viditeľne menšie. Je zdravá - samá zelenina , oplatí sa vyskúšať

dudduli
7. apr 2013

@jankes si zlata,ale uz sa na to asi nedam, 😒

ankat
7. apr 2013

tak drzme si palce baby aby sme to zvladli 😝 😉

anaviky
7. apr 2013

no tak toto vyskusam aj ja... len ešte neviem kedy presne sa odhodlam :D tiez som skusala tu mliecnu ked mala malá a si pol roka,ale bolo mi zle... tak teda dufam, ze toto nieje take drasticke... este si dam asi par dni cas a potom zacnem 🙂

sticker
7. apr 2013

Teda zjesť celý ananás na večeru... dá sa to? 😅 Ja pijem denne 2-3 kávy (bez cukru, bez mlieka) ... tak teraz neviem, či by som v tom mohla pokračovať, alebo iba ráno. A kedy si dávate tie akože raňajky? Pretože je raňajkujem ráno o šiestej 😅 . Tam mám potom dlhý čas do obedu ☹ Ale teda láka ma to vyskúšať 🙂

motylek17
7. apr 2013

ja som ju chcela drzat o zajtra, ale mam plnu chladnicku jogurtov, zeleniny, treba dojest a na buduci pondelok idem po tom, aj keby tragace mali padat 😀

motylek17
7. apr 2013

@martinka2324 pekne... ja do toho este aj cvicim s jill, tak dufam, ze to pojde 😀

dadka13
7. apr 2013

@bzuco - ani ja kávu nepijem - tak som sa rozhodla pre zelený čaj 😉

meggi0201
7. apr 2013

@bzuco zelený čajík 🙂

jankes
8. apr 2013

@bzuco zelený čaj 😉

jankes
8. apr 2013

Tak babenky som tu. Kávička sa na mňa už usmieva. Začali ste aj vy? 🙂

fila82
8. apr 2013

@jankes aj ja som tu aj s kavickou 🙂 ale ja mam aj jeden celozrnny rozok, musim, lebo inac mam problem so zaludkom. Aj pred tym ked som tuto dietu drzala, tak som si vzdy dala na ranajky rozok, takze by to malo byt v pohode 😎

mimikas
8. apr 2013

aj ja sa k vam pridavam, od dnes zacinam, dufam ze to vydrzim a pojde neake to kilecko dole

fila82
8. apr 2013

@mimikas musime vydrzat! vydrzime 🙂

sticker
8. apr 2013

Ja som kávu pila už o šiestej, teraz sa nalievam vodou a teda to je u mňa problém č. 1... Ja nepijem okrem kávy nič 😒 Takže nie to jedlo, ale tekutiny budú u mňa problém. Akurát, že ešte po obede si dám kávu, tak snáď to nie je tiež hriech, neviem...

janulabj
8. apr 2013

čafte baby 🙂 ja si idem robit kavičku 🙂 že bru chut 😀 😕

fila82
8. apr 2013

@sticker no tekutiny su zaklad, bolo by dobre sa prinutit...a po obedej si aj ja davam kavu, v pohode 😉

krevetka
8. apr 2013

ja tiež dnes začinam , zatiaľ som nemala nic, doma zúri črevna chripka a ja som sa zobudila a je mi prišerne zle, na jedlo ani myslieť :o(

meggi0201
8. apr 2013

@jankes jasné, ja práve raňajkujem 🙂 som nebezpečne odhodlaná, tak dúfam 😉

katkaking
8. apr 2013

aj ja dnes zacinam...uvidime dokedy..
.snad vydrzim. ak nie...budem skusat odznovu. baby...ako zahanate chut na sladke? a doobeda a pobede len pijem....nic viac ani ovocie? co tak vyzmykany grep...hm?

janulabj
8. apr 2013

@katkakingja ak budem mat brutal hlad isto si dam kusok ovocia či suchar, nechcem aby mi bolo zle, neidem to prehanat, možno to tak skor zvladnem 🙂 že nebudem trpiet od prveho dna 😀 😀 😀 😀

jankes
8. apr 2013

@sticker aj ja si dám kávu po obede. Káva nemá kalórie, tak nám nezaškodí 😀

jankes
8. apr 2013

@katkaking ovocie by si nemala vôbec, má veľa cukru. Skôr by som oželela celozrné pečivo. Tuším som prvý-krát zaháňala hlad takto. džúsom a ovocným šťavám sa vyhýbaj. Daj si radšej tuniaka, vajce alebo paradajky. Ja teda neviem ako vydržím víkend, lebo švagrinka má 30-ku, tak ideme na celý víkend k nim. Ale tragédiu z toho nerobím, začnem znova od pondelka. Keby som mala čakať, kedy nebude nejaká oslava, tak sa nedočkám. Budem sa snažiť a za prehrešky sa nepôjdem odstreliť. Skúsim znova a znova a znova a...

sticker
8. apr 2013

@jankes Ale v sobotu máme na večeru hocičo 😀 Tak to by si mohla nejako s tou oslavou 🙂 Ja oslavujem na konci apríla, tak dovtedy zhodiť, aby som sa mohla aspoň normálne najesť potom 🙂

sticker
8. apr 2013

A ešte som sa chcela opýtať - toho jablčného octu koľko? Stačí taký slabý "štamperlík"? 😅 A ako často ho pijete? Hneď ráno a potom ho už netreba?

fila82
8. apr 2013

@jankes
@sticker
@janulabj
@katkaking
@meggi0201
@krevetka
@mimikas
niekde som citala, zevraj sa ma jest pravidelne 5x denne a po troch hodinach, na mna to sedi po 3 hodkach sa uz obzeram co by som zbodla....nasla som nieco vid. link, zda sa mi to menej drasticke...tak dufam, ze vas nenas*riem

http://rady-pre-kazdu-babu.meu.zoznam.sk/news/d...

katkaking
8. apr 2013

@sticker aj mmy mame koncom aprila oslavu tak som to dala na teraz...

a baby...ked aj cvicim v posilke....potom mi kila asi nepojdu az tak dole...budem naberat na svaloch...mozem popri tom cvicit?

sticker
8. apr 2013

@fila82 No mňa si nena...la 😀 Ja sa potrebujem iba nakopnúť, začať piť a zvyknúť si na zmenu jedálnička 🙂 Práve som doobedovala, keďže som raňajkovala o šiestej, takže sa cítim super 😀 Chystám von fľašu s vodou, lebo inak sa neprinútim piť. 🙂

katkaking
8. apr 2013

@fila82 ved a nemozem si do tejto vlozit desiatu a olovrant?

fila82
8. apr 2013

@katkaking no to neviem...ja pojdem tento tyzden podla tej prvej "nasej" dietky a uvidime, ak vydrzim tak to potiahnem aj druhy tyzden, ak nie tak na dlasi tyzden si pridam asi aj olovrant, uvidim 😉

fila82
8. apr 2013

@sticker jasne, ze staci...niekto to nepije vobec, je to hnusne....ja tiez len sem tam 😝