icon

Zdravé chudnutie bez diét

betina1984
30. dec 2012

Ahojte maminy, nemaminy, budúce maminy a všetky ostatné. Zakladám tému zdravého chudnutia bez diét, len zmenou stravy, zloženia stravy, pravidelného režimu. Uvítam všetky vaše otázky, dotazy. Môžete sem kľudne napísať svoje jedálničky, rada poradím, pomôžem. Popridávam sem aj linky, kde si môžete pozrieť energetické hodnoty potravín. Držím všetkým palčeky a budem rada, ak sa sem budete chodiť pochváliť svojimi výsledkami, pretože z vlastnej skúsenosti viem, že podpora ostatných chudnúcich je veľmi dôležitá. Kľudne sem nahlasujte svoje chudnúce úspechy. Je to téma verejná, aby sa sem mohli prísť pozrieť aj ostatné babule, ktoré nechudnú. Tento štýl je nielen na chudnutie, ale sa môže dodržiavať celý život... Nie je to nič náročné...
🙂 🙂 🙂 🙂

betina1984
autor
27. feb 2013

@tara2 ani nie...

silvia07
27. feb 2013

@angelin84 aj ja mam 160 cm 🙂

silvia07
27. feb 2013

tak baby, tento tyzden sa mi vobec nedari ☹ ...same prezieranie sa...zhreila som zemlovkou, aj kuskom klobasy a dnes v praci nic nebolo na obed, tak som zjedla jednu bagetu....sa budem aj bat v piatok postavit na vahu 😠

tara2
27. feb 2013

@silvia07 - mozno to nebude take zle, vsak uvidis...

a mam jednu otazku....minule som si robila na nedelu celozrnnu knedlu a tie kvasnice vo vode mi nejako nenakysli 😕 , neviem, kde som urobila chybu...vam to nakysne? Konecny vysledok bol taky, ze sa jest dali, ale nakysnute to teda nebolo...ak mate nejaky dobry recept na celozrnnu knedlu, tak sem s nim prosím 🙂

tara2
27. feb 2013

a este sa chcem spytat, kedy sa zvyknete vazit rano nalacno ci v priebehu dna? Lebo ja sa vazim cez den a teraz citam na stranke Mira Veseleho, ze sa ma vazit rano nalacno a bez veci...

angelin84
27. feb 2013

@silvia07 Vidíš, aký je to rozdiel v stavbe tela, ja mám 160cm a keď mám 62kg, tak mám veľkosť oblečenia 36-38... 😎 že Ty už teraz vlastne máš skoro váhu,ako ja chcem, ja len o kilečko menej 😵 ...

angelin84
27. feb 2013

@tara2 Aj mne diatologička kázala vážiť sa ráno len v spodnom prádle, ale zase ak sa vážiš vždy v rovnaký čas, ak je to aj poobede, tak by to malo byť jedno...ale medzi ránom a poobedím musí byť zákonite rozdiel, nakoľko už je čo-to v žalúdku, plus voda a oblečenie...

silvia07
27. feb 2013

@angelin84 no ja mam podla stranky mira veseleho este nadvahu 9kg...hlavne podla pasa 😀 ....chcem sa dostat pod 60 kg
ja napriklad nemam problem s bokmi a stehnami...len to brucho 😠

tara2
27. feb 2013

@angelin84 - ja sa vazim medzi ranajkami a desiatou, zostanem pri tom, takto mi to vyhovuje...
@silvia07 - ja mam podla tej stranky tiez nadvahu 9kg a problem mam s bruchom, stehnami, bokmi a zadkom 😀

betina1984
autor
27. feb 2013

@tara2 ráno nalačno, po toalete, nič nepiť...

tara2
27. feb 2013

@betina1984 - hej, takto sa to ma vraj robit, ale ja uz asi zostanem pri starom

angelin84
27. feb 2013

@silvia07 Teraz som kukla tú stránku a ja mám nadváhu podľa nej 16kg, ale odporúčajú mi schudnúť 10kg, presne ako som plánovala 😎 ...mne tiež obezitológ vypočítal BMI, a váhu mi odporučil na moju výšku 52kg(po prvom pôrode)...ale keď som mala 55kg, tak sa zhrozila, že vyzerám strašne chudo a doslova "usušeno" mne to jednoducho bolo málo...tých 60kg je pre mňa ideálne, aj na fotke v profile a albume mám niekde v zelenom tričku 60kg a tak by som rada vyzerala 😝

angelin84
27. feb 2013

@silvia07 No ja zase boky a stehná...brucho mi schudne pekne...veď píšem, že sme všetky iné, ale všetky chceme byť pekné 😵

betina1984
autor
27. feb 2013

@tara2 je to na tebe, ale ráno je najvhodnejšie sa vážiť, vtedy je váha úplne presná...

betina1984
autor
27. feb 2013

Dnešný jedálniček...

Raňajky: 1 celozrnný rožok, 1 trojuholník Lunex light, tenká vrstva veto, 5 plátkov šunky, 2 plátky údenej karičky, reďkovky, rajčiny
Desiata: nebola
Obed: morčacie prsia udusené na cibuľke a trolinke oleja s karí korením a mrazená zelenina (1/2 som spapala ja, druhú sestra)
Olovrant: 1 celozrnný rožok, necelá 1/2 Cottage Cheese šunka - chren, 6 plátkov šunky, rajčina
Večera: 1 malá konzerva Calvo tuniak v rajčinovej omáčke, paprika

tara2
27. feb 2013

@betina1984 - zajtra sa budem vazit, tak hodim pre zaujimavost obidva udaje, ale az poobede lebo sa chystam s detmi do ZOO

takyna
27. feb 2013

@tara2 veru ja zasadne, nalacno, na divoko a po toalete rano sa vazim 😉 🙂
inak ja menzesujem, cize zase system bez ladu a skadu u mna 🙂 okrem ineho vikendik plny obzerstva ma caka, 40-tky s mm oslavujeme...tak co uz 🙂

@betina1984 krasa ide ti do super dole 🙂

zuzikboc
28. feb 2013

Babule, musím sa aj ja pochváliť. Zhadzujem kilečká s vami od 19.1. a mám o 5,5 kg menej 😀 A to som tiež len upravila a spravidelnila stravu, cvičiť chodím tak, ako pred chudnutím 🙂 Inak, včera som si stiahla na doma 30 dňové cvičenie s Jillian Michaels, nemáte s tým niektorá skúsenosť?

daniette
28. feb 2013

@zuzikboc Ahoj

Najskôr začni cvičiť 1.level 10 dní:

https://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8

Potom cvič 2.level 10 dní:

https://www.youtube.com/watch?v=QKdJ9jJv594

Potom cvič 3.level 10 dní:

https://www.youtube.com/watch?v=QMN4g3D4ODE
zuzikboc
28. feb 2013

@daniette Hej presne toto mám, ja len či to niektorá cvičíte a akú máte skúsenosť, či to pomáha. Priznám sa, ja na domáce cvičenie moc niesom, nevydržím sama 😖 Chodím dva krát do týždňa na Zumbu a raz do týždňa s drahým do posilovne, tým cvičením som si chcela vyplniť tie voľné dni. 🙂

daniette
28. feb 2013

@zuzikboc Začala som cvičiť v priebehu mesiaca január, v sobotu som sa pomerala a moje výsledky sú: pás - 5cm, boky - 5cm a stehná - 3 cm. Ja som cvičila bez činiek, až teraz v nedeľu som si kúpila činky, tak už konečne cvičím s činkami.

zuzanavesela77
28. feb 2013

Aj tu sa da vela dozvediet o zdravom sposobe chudnutia 🙂 http://www.kamzakrasou.sk/Fitness/
Najviac sa mi pacili clanky o :
Plávaním k štíhlej línii
Krajšie a zdravšie s TANGOM
Sladkosti - z ktorých najviac priberáme - pri tomto sa mi zbiehali slinky 🙂)
http://www.kamzakrasou.sk/Fitness/Sladkosti-z-k...
Ploché bruško za 3 dni

Dobre rady odporucam 🙂

audiova
28. feb 2013

@zuzanavesela77 mne by stačilo aj ploché brucho za mesiac.nie som náročná 😀

milacik65
28. feb 2013

Ahojte baby, chcem sa k vam pridat aj ja, mam 174 cm a 77 kil do leta by som chcela 65, 5 dni cvicim jillian michaels, vela pijem a stravujem sa castejsie, ale vaha sa mi nepohla ani o gram :(

tara2
28. feb 2013

Ahojte, dnesne vazenie:

24.1. 2013 67,6kg
31.1. 2013 66,6kg
7.2.2013 65,9kg
14.2.2013 65,4kg
21.2.2013 65,4kg
28.2.2013 64,7kg (nalačno 64,1kg)

suma sumarum -2,9kg za 5 týždňov 🙂. Ide to pomaly, ale hlavne, že to ideeeeeeeeee 😉 😵 😵

@audiova - mne by to tiež stačilo 😀
@milacik65 - vydrž a váha sa určite pohne dole. Skús si sledovať jedlo, kukni na stránku Mira Veseleho, tam je to dobre rozpísané 🙂

milacik65
28. feb 2013

@tara2 dakujem, vydrzim 🙂 a tebe gratulujem k uspechu

tara2
28. feb 2013

@milacik65 - dakujem 😉. Inak pri cviceni sa premiena tuk na svaly a vtedy to na vahe nie je vidiet, skus sa pomerat, mozno budes prijemne prekvapena 🙂

denda0300
28. feb 2013

Ahojte dievčatá...ako to tu tak čítam, rozhodla som sa napísať a pridať sa k vám, chudnúcim :D Len mám jednu otázočku...kedy môžem začať s chudnutím? Som 4 týždne po pôrode...už po týždni od pôrodu som mala 10kg dole, ale mojim cieľom je, mimochodom, aby som sa aspoň trochu priblížila k mojej predtehuľkovskej postave dať dole ešte takých 10kg...v tehu som pribrala 23kg...Pre dvomi dňami som začala s miernym cvičením, len ma dnes akosy bolí podbrušie...takže čakať do skončenia šestonedelia? Prosím poraďte...ďakujem :D

angelin84
28. feb 2013

@denda0300 Ahoj, určite počkaj kým skočí šestonedelie, aby si si neublížila. Alebo počkaj na prehliadku po šestonedelí a poraď sa s lekárom, aj ja som to tak riešila 😉

angelin84
1. mar 2013

@tara2
@betina1984
@silvia07 Tak baby dnes som sa vážila. Ráno, nalačno, iba v nohavičkách a neschudla som ani deko ☹ a tak sa snažím...za dva týždne len 600g... 🙄 🙄 🙄 neviem, čo robím zle ☹