Zdravé chudnutie bez diét
Ahojte maminy, nemaminy, budúce maminy a všetky ostatné. Zakladám tému zdravého chudnutia bez diét, len zmenou stravy, zloženia stravy, pravidelného režimu. Uvítam všetky vaše otázky, dotazy. Môžete sem kľudne napísať svoje jedálničky, rada poradím, pomôžem. Popridávam sem aj linky, kde si môžete pozrieť energetické hodnoty potravín. Držím všetkým palčeky a budem rada, ak sa sem budete chodiť pochváliť svojimi výsledkami, pretože z vlastnej skúsenosti viem, že podpora ostatných chudnúcich je veľmi dôležitá. Kľudne sem nahlasujte svoje chudnúce úspechy. Je to téma verejná, aby sa sem mohli prísť pozrieť aj ostatné babule, ktoré nechudnú. Tento štýl je nielen na chudnutie, ale sa môže dodržiavať celý život... Nie je to nič náročné...
🙂 🙂 🙂 🙂
ahojte ja som tiež so sebou spokojná. Za týždeň -0,7 kg. Mne takýto úbytok vyhovuje, keď to pôjde týmto tempom, tak do leta je zo mňa kočena.
@salonka9 super, ja mam zajtra tyzden co chudnem, tak uvidime... 🙂
@betina1984 ďakujem - ja sa tiež zo seba veľmi teším
Som zvedavá ako si išla s váhou dole Ty. Pozrela som si Tvoje príspevky na stránke chudnutie - ako. Ty si teda dobrá motivácia, klobúk dole.Tvoje okolie muselo čumieť a tí, ktorí Ťa dlšie nevideli Ťa určite nespoznali.
@salonka9 hej, máš pravdu. Veľa ľudí mi hovorilo, že vyzerám nezdravo. Odjakživa som mala nadváhu, poznali ma len takú pri sebe a keď som schudla, tak mi hovorili, že vyzerám hrozne, staro, vpadnutá tvár, že mi viacej pristane byť trošku pri sebe. Ale ja som sa sama sebe páčila a pravdupovediac, aj keď som vydatá, tešilo ma, že sa muži ešte za mnou obzreli... Nie že by teraz nie, ale bola som si istejšia chudšia...
Dnešný jedálniček:
Raňajky: 1 celozrnný rožok, tenká vrstva Veto light, 3 plátky pražskej šunky, rajčina
Desiata: 1 smotanovo - jahodový jogurt, nemiešala som to, zjedla som len bielu časť, jahody nie, kivi
Obed: to čo včera
Olovrant: 1 celozrnný rožok, 1 trojuholník Lunex light, 3 plátky pražskej šunky
Večera: hemendex z dvoch vajíčok, 4 plátkov šunky, kvapky oleja, koreniny, paprika, rajčina, jablko (klesol mi cukor, začalo sa mi driemať, tak som musela dať na povzbudenie... )
Ahojte ja dnes..
rano pred ranajkami mam taky zvyk, vypit pol litra cistej vody
ranajky pol celozrnej buchty maslo, sunka, paradajka, voda...
obed zelen. polievka v nej 4 chilli papricky
potom okolo 14tej, 2 gulky s plnenej papriky, jeden mini chlebik k tom /muz ma prinutil/
vsetko zuvane dlho predlho
moj muz sledoval relaciu , ze treba jedlo riadne prezut na kasu a tak zjest 🙂 , u neho to zafungovalo tak skusam a zujem 🙂
popritom som vsetko zapijala poctivo vodou, trik od Dukana mozem odporucit, clovek ked zapija a prezuva menej zje a nasiti sa
neverila som , ale skutocne to funguje 🙂
vecera okolo 17tej...
vlastna tvorba...zemla celozrnna.., tanier zeleniny, mozarela light, oliv.olej, salat, paradajka , paprika, ochutene korenie atd..
voda,voda,voda, dnes hadam aj 4litre
budem cikat celu noc 🙂
Inak v tejto chvili je na Markize super relacia .......sledujte 🙂
@betina1984 aj važiš si to?už som s ťa to pytala,no neviem,či si mi odpovedala....ale ty neješ 0,5kg zeleniny?
Baby ja to ako si nezvladam jesť 5x denne,ked si am jedno jedlo,je mi to malo a nemožem sa dočkať,ked budem zase jesť
ahojte tak ja mám za sebou 30 min.cvičenie. Som so sebou opäť spokojná. (aj strava ok)
@tamichloe nevazim, ale jem pol kila, rataj do toho aj mrazenu, vcera jej mozno tolko nebolo, ale inak aj viacej zjem...
A este dnesna vaha:
1.1.2013 - 97,4 kg
8.1.2013 - 94,8 kg
Spolu - 2,6 kg
Dobre ranko ... tak ja som sa vcera vazila aby som vedela z coho zacinam a startovacie miery su 168 cm, 71,1 kg 😖
mam otazku je lepsie jest ten vlaranovy / sucharovy / chlebik alebo radsej cierny chleba, celozrnny rohlik?
@betina1984 super
@nelinka79 celozrnny, grahamovy, viaczrnny...
@betina1984 takze cierny chleb neni dobre riesenie tak isto aj tie sucharove chleby ..
@nelinka79 ale áno, myslela som nie tie sucháre a knackerbroty, nehovorím, že občas si ich nedať, ale denne by ma nikto nedonútil. Ja jedávam buď celozrnné alebo grahamové rožky, prípadne celozrnný alebo viaczrnný chlieb, alebo si kupujem múku v Lidli, tuším sedliacky chlieb sa to volá a pečiem doma v pekárničke.
Ahojte 🙂
dnesna vaha 92,4 cize 2,30kg, snad to nezastane...
vcerajsia relacia zaujimava, ale myslela som, ze toho tam daju viac zo stravy co jedla..., atd...
taky americky sen to bol a nic k tomu 🙂
@betina1984 a maslo radsej to veto, rama a podobne alebo v tenkej vrstve sa moze dat aj normalne?
Ahojte 😉
Tak aj ja som sa dnes postavila na vahu 3.1 = 74,8 8.1=73,5 sa tesiiiim 🙂
inak vcera som mala takyto jedalnicek
r.cierny chlieb s natierkovym maslom a vajickom,rajcina
d.jablcko
o.platok pangasia s kuskusom a salatom
olo.mandarinka
v.pangas a kuskus
@nelinka79 mozes aj normalne, ale ozaj len trosicku...
Babule nejake dobre receptiky na sojove masko nemate?
chcela by som dnes urobit, a nemam ziadnu inspiraciu... 😒
@takyna ja mam kupene sojove rezance, budem ich robit asi zajtra. Ja ich len zalejem vriacou vodou, aby napucali, dam trosku vegety, pripadne bujon a hodim na cibulku, koreniny, udusim a bud do toho supnem mrazenu zeleninu, alebo si ju spravim zvlast. Pripadne ho sprav ako rizoto, udus so zeleninou a pridaj ryzu, to zboznujem...
@betina1984 Ahoj tak aj ja sa k vam pridavam🙂 Pamatam si ta zo stranky M. Veseleho, aj sme si tam vtedy parkrat pisali. Dufam, ze nam to spolu pojde rovnako dobre ako tebe prvykrat 🙂. JA som schudla asi 8 kg a potom prisli rozne vynimky a som tam kde som nechcela byt.
Baby bola by som rada, keby sme si sem pisali aj tipy na nejake tie zdravsie potraviny ako napr. sunku z Lidla a pod.
Ja som zacala 7.1. s váhou 91 kg 😠 . Dufam, ze sa mi podari schudnut aspon na 70. V septembri ideme na svadbu tak nech tam nie som ako slon.
Este by som sa chcela opytat, ci by ste nevedeli poradit, ako si mam casovo rozvrnut jedlo. S malou vstavame tak okolo 8. Musim uzivat takbletky nalacno a pol hodinu nejest , tak za ten cas dam malej jest a tak o 8:30 ranajkujem. Teraz neviem ako ratat tie tri hodiny, lebo dojem tak o 9. Vcera som si dala desiatu o 12, obed o 15, olovrant o 18 a veceru o 20.30. Len neviem, ci to uz nie je neskoro 😒 .
@emilly ahojky. Vitaj. Jest by si mala najneskor dve hodiny pred spanim... Ale mozes si daj aj 2,5 hodinovy interval. O 8.30, 11.00, 13.30, 16.30, 19.30 napriklad... A aky nick si mala u MV?
@betina1984 tak skusim tak isto, zeleniny mam tiez kopec, idu mi normalne na chut 🙂
No a este moj dnesny jealnicek:
ranajky:
celozrnny chileb 100g
Šunka kuracia jemná 44g
Cottage cheese - biely - nízkotučný 44g
Lerdamer light 19g
Paradajka 140g
desiata:
jogurt holandia cokoladovy 200g
ovsene vlocky 20g
Pomaranč 135g
obed: