Zelená káva na chudnutie. Máte s ňou skúsenosť?
čaute baby, počuli ste alebo máte niekto skúsenosť so zelenou kávou ako nová "metoda" chudnutia? 🙂
No pockaj, ja tam vidim 150 gramovy sacok za 22 plus 5 postovne. Zatial neni som sprosty, ze to neviem spocitat !!!!
Ano, je kazdeho vec, ako mina peniaze. Ale nech na taketo obycajne vyhadzovanie penazi von oknom nenahovara aj druhych (a toto neber prosim osobne). To mi pripada kusok padnute na hlavu.
A argumentovat tym, ze sak to skusim a uvidim? To je presne to, co dany predajca potrebuje. On ani neocakava, ze si od neho nieco kupis znova. On potrebuje len predat sacok neznamej zmesky, ktory vraj kralovsky startuje metabolizmus a pomaha chudnut.
PS: k mojej analyze toho krasneho webshopu sa nevyjadri nikto? Lebo z toho zlodejina krici na 4 kilometre. Ale tak kludne, naozaj to nie su moje prachy. Len potom nech nikto neplace.
No vidíš. Ty mas obyčajný obchod na kávu, kde to stojí dvacku, lebo je to obyčajná kava a nikde to tam neponúkajú ako prípravok na chudnutie. A ostatné baby tu nakupujú v lepšom prípade to isté zhruba 9x drahšie u horsta fuchsa a ešte sa urazia, že sú to ich prachy. Poukazoval som hlavne na tú druhú skupinu. Ale tak niekto si je ochotný zaplatiť aj sumivy celaskon s ribezlovou príchuťou za desať eur, lebo ríbezle su antioxidant a tým padom su na rakovinu...
@stary_ujco Pekne napísané 😉 Vieš, ono sú typy ľudí, čo musia veriť aj v blbosti a s tým nenarobíš nič. Aj osobne poznám takých, čo budú radšej slepo veriť v to, že ak budú piť takú alebo onakú volovinu na "chudnutie", prípadne pchať sa ďalšími zaručenými prípravkami na "chudnutie", oblečú si nohavice na chudnutie, zapnú pás (podotýkam na 2 tuškové baterky 😀 😀 😀 😀 ) na brucho a sadnú si k TV na gauč, dajú "šniclík", šalátik a za tým tabuľku čokolády, tak schudnú. Nooo a čuduj sa svete ak sa to nepodarí, tak len budú vyplakávať aký sú chudáci, že určite majú niečo so zdravým, keď ani za boha nemôžu schudnúť a to už vyskúšali všetko. 😉 😀
No a sú ľudia s troškou zdravého rozumu (bez urážky hocikoho) čo veria len v seba a v to, že to funguje len jednou cestou - a to ľudovo povedané "nežrať a cvičiť".....Pekný deň prajem. 🙂 😉
pekne napísané, až na tú hrúbku :D správne má byť " so zdravím".
Tak vás všetkých zdravím a zlostite sa naďalej na iných, prospieva to vášmu zdraviu :D
Dievčatá, všetky /až na výnimky/ ste tu krásnym príkladom marketingových "odborníkov", ktorí zarábajú práve na Vás. Nejaký marketingový "odborník" vymyslí tabletku na chudnutie - samozrejme so 100% zaručeným úspechom, alebo zelenú kávu, po ktorej určite, ale určite schudnete, no a už to ide a všetky to kupujú...... a "odborník" si svoj biznis vopchá do vrecka a vymyslí zasa niečo nové pre všetky tie dievčatá a ženy, ktoré míňajú peniaze svojich mužov za drahé preparáty, plné chémie a bordelu. Rada pre všetky /určite ste už o nej počuli 😉 : normálne jedzte, obmedzte sladké, občas zhrešte, ale hlavne hýbte sa, hýbte sa !!!
@coapkaprecathy Máš pocit, že sa tu niekto zlostí?! Tak ja teda nie, ja sa dobre bavím na sprostosti druhých. 😝 😀
@evittam ja sa bavím na tom, ako vás to žerie a ako chcete spasiť svet ... pritom všetci tu sú dospelí a asi vedia, čo robia a prečo to robia. Ja by som si nedovolila niekomu predpisovať, čo má robiť, ale je to vaša vec, snažte sa, možno niekto si vaše ponaučenia vezme k srdcu. Ja osobne si nedovolím kritizovať nikoho , pokiaľ neviem poradiť, nebudem tu presadzovať svoj názor a kritizovať či urážať iných. Som tiež proti zázračným tabletkám na chudnutie, ale zelená káva je úplne iná kategória, je to niečo ako liečivá bylina ... vlastne ňou aj je ... a kto kupuje za akú cenu - v tomto môžem poradiť lacnejší zdroj (viď link vyššie), ale nikomu by som nepredpisovala čo kde ako a prečo má kupovať. Keď neporadím, nevyrývam 🙂
@cartridge prečo peniaze svojich mužov? dnes sú ženy myslím sebestačné 🙂
@ciapkaprecathy určite vyskúšam aj tu čo piješ ty😉 a kupujem si ju sama za peniaze nie môjho manžela ale za peniaze ktoré si zarobím a vôbec či kasa v rodine nie je spoločná?
@ciapkaprecathy To je "obrazne povedané", netreba samozrejme hádzať všetky do jedného vreca, ale priznajme, mnohé zo žien "prihliadajú" pri zoznamovaní na výšku bankového konta svojho potencionálneho manžela ? Tak asi preto ...
@bekynka Ok, ja netvrdím, že každý môže cvičiť - ak nemôže zo zdravotných dôvodov, tak myslím, že môže trochu upraviť stravu a hýbať sa aj inak, napr.dlhé prechádzky. No a ak nemôže ani, tak myslím, že taký človek má dosť iných problémov ako je chudnutie. 😉
@ciapkaprecathy Takže takto, mňa nič nežerie, nikoho nekritizujem a nikomu nič nepredpisujem a ani neurážam (ale naozaj ten,čo verí prípravkom, ktoré som uviedla, tak je a zostane u mňa hlupák) . Každý je strojcom svojho šťastia. Ja som len napísala svoj názor a skúsenosti a ak niekto chce veľmi rada mu napíšem ako som krásne schudla za 3mesiace 9kg a hlavne objemovo - každé stehno -12cm a s radosťou mu pomôžem a podporím ho. A píšem z vlastnej skúsenosti - poznám totiž veľmi dobre pár ľudí, ktorí si nedajú povedať ani za svet, že všetko je to len biznis a blbosti, väčšinou priberajú veselo ďalej a skoro pri každej možnej príležitosti len vyplakávajú akí sú chudáci, ako boli oklamaní, ako sa im nedarí.....A keď im chcem v dobrom pomôcť, tak sa len vyhovárajú a povedia, "ešte skúsim tamten prípravok" -takže asi tak....- a tým všetkým taktiež poviem bez problémov do očí, že sú hlúpi, keď v to veria.
A nikde nikomu nepredpisujem čo a kde a ako má či nemá kupovať a vôbec nevyrývam. Nech si každý kúpi čo len chce, mne je absolútne jedno. 😀
@bekynka30 A ešte niečo - čas?! To je relatívny pojem, ak má čas sadnúť si večer pred TV na pol hodku, tak má čas aj si tú pol hodku zacvičiť. Nehádžem samozrejme všetkých "do jedného vreca", viem že sú ľudia, ktorí naozaj nemajú čas, ale povedzme si úprimne je to tiež len dobrá výhovorka - najskôr treba začať u sebe - treba chcieť! Ja mám napríklad 2 deti, a stíham síce "o hubu", ale stíham keď chcem, samozrejme. 😉
@ciapkaprecathy je to 150g a vychádza to asi na 13 eur... mne to tiež príde drahé v porovnaní s inými, ale už som ju kúpila 😀
Ja pijem ciernu kavu bez cukru a mlieka a schudla som 7 kil. Cierna kava funguje ako spalovac. Popritom pohyb a pozor na jedlo a mas pokoj
Niektorí tu píšete asi z vlastnej skúsenosti... lebo o takých "vymoženostiach" čo tu píšete ja nemám ani zdanie... že "chudnúci pás na batérie" 😀 Som sa okašľala na tej káve a čo? Skúsila som... chvíľku ma to hnevalo, ale život ide ďalej! Jeeemniku to je kritika ... veď každý robí chyby, niekto menšie, niekto väčšie... či ste hádam bez nich? 😉
A vyjadrenie, že "nežer a cvič" uff, to asi ten správny spôsob, aby človek schudol...
@cartridge A to ako funguje? Pri zoznamovaní sa má potenciálny partner na čele výpis z účtu, že koľko zarába? 😀 Pripúšťam, že sú ženy, ktoré sú "zlatokopky" ale akože čo to má spoločné so zelenou kávou? 😀
@wewewelina Ale jasné, že každý robí chyby, a ten kto ich urobil, tak sa snaží na ne možno aj upozorniť alebo odovzdať svoju skúsenosť aby to neurobil aj niekto iný......A tom je aj diskusia, teda môj názor. A tvrdiť, že niekto schudol len na základe nejakého prípravku je hlúposť a neverím tomu - tiež len môj názor. 😉
Tak to vyjadrenie "nežer a cvič" bolo obrazne povedané a myslím, že väčšina to pochopila ako to myslím 😉 . Hm, no ale ak budem ležať doma a jesť a nič so sebou nerobiť, tak ťažko schudnem.... 😉 .
@evittam nič v zlom, ale strašne nemám rada vyjadrenia tohto typu: "nežer", "neprejedaj sa" "menej jedz" nemyslím si, že nejako veľa zjem, snažím sa aj cvičiť, keď mám čas... a kilá sa ma napriek tomu držia... ja tiež neverím reklame, že stačí piť iba kávu a kilá pôjdu dole samé, nie som zase až tak blbá, bola to iba "slabá" chvíľka, v ktorej som naletela reklame so zelenou kávou, o ktorej som v poslednom čase veľa počula, mnohí si ju pochvaľovali,... tak som možno na malú chvíľočku uverila aj ja, že môžem schudnúť tie 3-4 kg, ktoré mi ostali po pôrode to je všetko... a už sa to nedalo vrátiť späť a odhlásiť, ale tak sú to len peniaze, nejde o život... a tá káva mi zlepšila aspoň trávenie 🙂
@wewewelina Nič ...
@katulena89 tablety nie sú dobré, obsahujú kadejaké prímesy, určite radšej piť čistý produkt- 100 percentná káva ako nejaké chemické doplnky..
Ahoj babi ja som sebe dala obiednat zelenu kavu ale budem platit 27e obiednala som ho na facebuku ale pijem silne tabletki proti zachvatu lebo som epilepsicke zachvati neviem teras ci mozem prosi poradite mi
Vy ste asi fakt take blbe a neviete asi tu kavu používať zaujímavé je ze mne to pomáha a vam nic? Je to zaujímavé, to bude asi tym ze s netreba prežierať a hlavne v noci
asi je to individuálna, mne tiež pomáha
@tomejka
@tomejka
Kec sa mozem spitat za kolko dni ste schudli a kolko pijetw kavu na den

Je to na nas ked sa popalime tiež je to na nás a tiež to ide z môjho vrecka robí mi to dobre metabolizmus je naštartovany nie som blba aby som pila niečo čo mi nerobí dobre😉