Zelená káva na chudnutie. Máte s ňou skúsenosť?
čaute baby, počuli ste alebo máte niekto skúsenosť so zelenou kávou ako nová "metoda" chudnutia? 🙂
ja som ju este nikdy nepila, chuti aspon dobre ?
@jarmila64
ako neochutený vývar zo sušeného zeleného hrachu
ahojte, ja prave uzivam zelenu kavu uz treti tyzden a vaha mi klesla o 1,5 kila. Neviem ci je to nahoda :D, ale tak doberiem celu krabicu a uvidim. Nemam nejaku extremnu nadvahu, ale tuk okolo brucha a stehien sa zacal zbierat. Samozrejme ze sa snazim aj o nejaku fyzicku aktivitu, lebo zazracnu pilulku, ktora nas po zhltnuti zbavi vsetkych kil este nikto nevymyslel.
Ja som stavila na tablety (da sa kupit aj prasok). A kupovala som od firmy tachyon technology pharm. Nie su moc znami, ale maju dobre ceny a prirodne produkty. Tak uvidim ako to dopadne 🙂.
no ale práve pri adipex tu písala nadávno didi19750 15. novembra v diskusii https://www.modrykonik.sk/forum/chcem-schudnut/ktore-tabletky-na-chudnutie-ozaj-pomozu/
že je poškodil srdce!
takže baby rozmyslite si to, či budete hazardovať so zdravím
podla mna je zelená káva sprostosť --- možno nejaká fitness káva to hej ale zelená káva :O :O http://akoapreco.com/nechudnete-pricinou-moze-byt-pomaly-metabolizmus/
@ssiinnkkaa ahoj ake su to prosim tablety?
Máte niekto skúsenosti s touto zelenou kávou ???
http://sk.green-coffee.me/rndr/Green_Coffee_SK/...
@gazdinak tá cena je závratná :( alebo je to za 1 kg?
@gazdinak ja som si ju tiež objednala, ale až tak pravidelne ju nepijem, takže nemôžem povedať či som schudla vďaka nej... mám skôr pocit, že som sa nechala poriadne oklamať, lebo do tej firmy sa spätne nedá dovolať...
@ciapkaprecathy tybrdo to som nevedela ze sa uz da kúpiť aj takto. Ja som ho kupovala tak pred dvoma rokmi.... A vtedy som ho kupila za taku cenu ako som hore uviedla , je pravda ze je pre niekoho veľmi agresívny ale poznám ludi ktory ho zobú aj 3 mesiace v kuse a nic im z toho neni ale viem aj o takých ktory ho brali 10 dni a nemohli viac lebo im to nerobilo dobre... Samozrejme nesmie byt človek chorý na srdce, mat depresie, kojiť a otehotnieť po nom minimálne 4-6 mesiacov , ale ja za seba mozem povedať ze mi zabral a za 2 roky co ho neberiem som pribrala naspat 3 kg a spravujem sa tak ako pred užívaním adipexu... A predtym som ho užívala len 20 dni . Ono viete baby ja som sa cítila vo svojom tebe dobre a aj teraz sa cítim... Ale proste keď sa vás okolie na každom kroku pýta ze : niesi náhodou tehotna? Tak to pekne zamava s človekom....takze určite nikoho do toho netreba tlačiť ale taktiez to nikomu nebudem vyhovárať mne pomohol, tak mozno pomoze aj niekomu ďalšiemu
@ssiinnkkaa ake to mas tqbletky? 🙂 dakujem 🙂
@luxx no vola sa to adipex retard ale keď mam pravdu povedať tak uz su vsetky sľúbené , ale ak chces tak nápis a ak to slečna odriekne náhodou , lebo poslat to mozem az za 3 týždne a dovtedy sa este dajú robiť rôzne rozhodnutia...
@ssiinnkkaa ak by nahodou niekto odriekol tak sa hlasim aj ja 😉
@peteva85 tak nápis ip aby som ta tam mala pri spravach
@nikulalala ahoj chcela by som saspyta ci mas v ponuke este ti kavu Dakujeem
@monikaballova ano este mam

@radka227 z coho z tabletiek ci z kavy?