icon

Zelená káva na chudnutie. Máte s ňou skúsenosť?

aniratak696
12. máj 2011

čaute baby, počuli ste alebo máte niekto skúsenosť so zelenou kávou ako nová "metoda" chudnutia? 🙂

meeshe
18. nov 2015

@radka227 z coho z tabletiek ci z kavy?

sasena311
Odpoveď bola odstránená
buckovak
19. nov 2015

@sasena311
ahoj, spýtaj som vo firme, tam Ti dajú presnú odpoveď

radka227
19. nov 2015

@meeshe z tabletiek

meeshe
19. nov 2015

@radka227 akych?poprosim viac info.Dakujeeem

jarmila64
20. nov 2015
Používateľ jarmila64 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jarmila64.

ja som ju este nikdy nepila, chuti aspon dobre ?

ciapkaprecathy
20. nov 2015

@jarmila64
ako neochutený vývar zo sušeného zeleného hrachu

radka227
23. nov 2015

@meeshe fuha..skusim pohladat presny nazov aj od koho som to objednala. mala som to z internetu.

magda223
23. nov 2015

ahojte, ja prave uzivam zelenu kavu uz treti tyzden a vaha mi klesla o 1,5 kila. Neviem ci je to nahoda :D, ale tak doberiem celu krabicu a uvidim. Nemam nejaku extremnu nadvahu, ale tuk okolo brucha a stehien sa zacal zbierat. Samozrejme ze sa snazim aj o nejaku fyzicku aktivitu, lebo zazracnu pilulku, ktora nas po zhltnuti zbavi vsetkych kil este nikto nevymyslel.
Ja som stavila na tablety (da sa kupit aj prasok). A kupovala som od firmy tachyon technology pharm. Nie su moc znami, ale maju dobre ceny a prirodne produkty. Tak uvidim ako to dopadne 🙂.

ssiinnkkaa
27. nov 2015

@janah9
@meeshe sorry za neskorú odpoved baby. Tabletky sa volajú adipex...( dufam, ze neporušujem žiadne pravidlo keď to tu píšem) ja som kupovala 100ks za 80€ a mozem z toho predať tak 60 kusov takze cena sa rozráža na kusy + poštovné viac info ip

ssiinnkkaa
27. nov 2015
buckovak
27. nov 2015

no ale práve pri adipex tu písala nadávno didi19750 15. novembra v diskusii https://www.modrykonik.sk/forum/chcem-schudnut/ktore-tabletky-na-chudnutie-ozaj-pomozu/
že je poškodil srdce!
takže baby rozmyslite si to, či budete hazardovať so zdravím

patkaza
27. nov 2015
Používateľ patkaza je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od patkaza.

podla mna je zelená káva sprostosť --- možno nejaká fitness káva to hej ale zelená káva :O :O http://akoapreco.com/nechudnete-pricinou-moze-byt-pomaly-metabolizmus/

sosnicka
27. nov 2015

@ssiinnkkaa ahoj ake su to prosim tablety?

buckovak
27. nov 2015

@sosnicka veď o pár riadkov vyššie píše, že adipex,
a ja som zas dala odkaz o 2 riadky vyššie o tom ako to poškodilo srdce niekomu, kto ho užíval, a navyše ako bonus k chorému srdcu sa jej vrátila hmotnosť aj s úrokmi
riskla by si to ?

evittam
28. nov 2015

@sosnicka Adipex je svinstvo, ktoré ti poškodí celý organizmus a zdravie. Konečne sa všetky uvedomte a nekupujte kraviny s vidinou schudnutia pomocou "zázračného prostriedku". Začnite konečne rozmýšlať a upravte stravu a hýbte sa - úspech zaručený a trvalý. 😉

gazdinak
28. nov 2015

Máte niekto skúsenosti s touto zelenou kávou ???
http://sk.green-coffee.me/rndr/Green_Coffee_SK/...

ciapkaprecathy
28. nov 2015

@gazdinak tá cena je závratná :( alebo je to za 1 kg?

http://www.coffeetea.sk/Zelena-kava-c20_0_1.htm

diana2000
28. nov 2015

@gazdinak Dobrý deň ja som si ju objednala čakám kedy mi príde .. potom vás budem informovať čo a ako 🙂

wewewelina
28. nov 2015

@gazdinak ja som si ju tiež objednala, ale až tak pravidelne ju nepijem, takže nemôžem povedať či som schudla vďaka nej... mám skôr pocit, že som sa nechala poriadne oklamať, lebo do tej firmy sa spätne nedá dovolať...

ssiinnkkaa
30. nov 2015

@ciapkaprecathy tybrdo to som nevedela ze sa uz da kúpiť aj takto. Ja som ho kupovala tak pred dvoma rokmi.... A vtedy som ho kupila za taku cenu ako som hore uviedla , je pravda ze je pre niekoho veľmi agresívny ale poznám ludi ktory ho zobú aj 3 mesiace v kuse a nic im z toho neni ale viem aj o takých ktory ho brali 10 dni a nemohli viac lebo im to nerobilo dobre... Samozrejme nesmie byt človek chorý na srdce, mat depresie, kojiť a otehotnieť po nom minimálne 4-6 mesiacov , ale ja za seba mozem povedať ze mi zabral a za 2 roky co ho neberiem som pribrala naspat 3 kg a spravujem sa tak ako pred užívaním adipexu... A predtym som ho užívala len 20 dni . Ono viete baby ja som sa cítila vo svojom tebe dobre a aj teraz sa cítim... Ale proste keď sa vás okolie na každom kroku pýta ze : niesi náhodou tehotna? Tak to pekne zamava s človekom....takze určite nikoho do toho netreba tlačiť ale taktiez to nikomu nebudem vyhovárať mne pomohol, tak mozno pomoze aj niekomu ďalšiemu

ssiinnkkaa
30. nov 2015
luxx
30. nov 2015

@ssiinnkkaa ake to mas tqbletky? 🙂 dakujem 🙂

ssiinnkkaa
30. nov 2015

@luxx no vola sa to adipex retard ale keď mam pravdu povedať tak uz su vsetky sľúbené , ale ak chces tak nápis a ak to slečna odriekne náhodou , lebo poslat to mozem az za 3 týždne a dovtedy sa este dajú robiť rôzne rozhodnutia...

peteva85
30. nov 2015

@ssiinnkkaa ak by nahodou niekto odriekol tak sa hlasim aj ja 😉

ssiinnkkaa
1. dec 2015

@peteva85 tak nápis ip aby som ta tam mala pri spravach

monikaballova
1. dec 2015

@nikulalala ahoj chcela by som saspyta ci mas v ponuke este ti kavu Dakujeem

lululik
1. dec 2015

Ahojte dievcata mam nedobrate tabletky zelenu kavu 90kusov....a synefrin 30tabliet...symbolicka cena 8dur d postou....ak by chcela niektora vyskusat...ja nemam pevnu volu

nikulalala
1. dec 2015

@monikaballova ano este mam